10 opozorilnih znakov, da niste na pravi življenjski poti

10 opozorilnih znakov, da niste na pravi življenjski poti (foto: Profimedia) Profimedia
5. 7. 2020

Marsikdo verjame, da se mu stvari »kar zgodijo«, a če prisluhnemo lastni intuiciji, kaj kmalu ugotovimo, da vse, kar se nam zgodi, izhaja iz nas samih.

Morda se ne zavedamo dovolj, da sami ustvarjamo dogodke in trenutke, a na srečo nam okolica pošilja znake, da smo na pravi poti – tako kot nam pošilja opozorilne znake takrat, ko nismo. Na splošno bi lahko rekli, da se opozorilni znaki pojavijo v obliki nezaželenih dogodkov in okoliščin.

Ti znaki pomenijo, da je vaša energija usmerjena (ali pa je obtičala) na nizki energetski vibracijski frekvenci. Vaše misli, čustva in dejanja so usmerjena k negativni plati, kar pa ustvarja nezaželene okoliščine.

Zasuk k pozitivnemu mišljenju

Ko pa so vaše misli, čustva in dejanja usmerjena k višji energijski vibracijski frekvenci, se življenje zasuka k pozitivni plati. Ves dan vas bodo spremljale in se vam dogajale lepe stvari. Zato je pomembno, da dvignete raven vibracije z zavestnim izbiranjem pozitivnih misli.

Čeprav imamo možnost za rezoniranje na visoki vibracijski frekvenci, je težko ves čas ostati na tej ravni. Do tega pride zato, ker imajo naše duše na Zemlji dimenzijo, ki je gostejša in počasnejša od višje, eterične dimenzije. Naša telesa so na precej nižji ravni vibracijske energije kot naše duše.

Rezultat tega je, da se bomo občasno soočili z nezaželenimi okoliščinami ali dogodki, a tudi to je v redu. Dokler vidimo in prepoznavamo opozorilne znake, se lahko hitro vrnemo na pravo pot.

Okolica vam pošilja znake

Morda bi bilo dobro, da ste čez dan pozorni na opozorilne znake. Navajamo nekaj primerov:

1 z mezincem na nogi ste se zaleteli v vrata

2 obtičali ste v prometni gneči

3 od drugih slišite nesramne opazke

4 poškodovali ste se

5 v poštni nabiralnik ste dobili nepričakovan račun

6 imate slab občutek

7 skregali ste se s svojimi bližnjimi

8 muči vas glavobol

9 izgubili ali uničili ste kakšno stvar, ki vam veliko pomeni

10 hitro zavohate neprijetne vonjave, motijo vas glasni zvoki, hrana nima pravega okusa

Vsak izmed teh znakov nakazuje, da se morate zbrati in prilagoditi svojo frekvenco. Ko se vam zgodi kakšna od naštetih situacij, se ustavite. Ne ukvarjajte se z njo, saj vas to ne bo pripeljalo na pravo pot. Namesto tega globoko vdihnite, oddaljite se od nastale situacije, lahko si tudi vzamete nekaj minut za meditacijo (če imate možnost). Če hitro prepoznate opozorilne znake in se takoj odzovete, bo že preprosto osredotočenje zadostovalo za preprečitev nadaljnjih negativnih dogodkov.

In za konec: ne bodite obsedeni z opozorilnimi znaki. Če o njih preveč razpredate in razmišljate, vas bo to pripeljalo na nižjo vibracijsko frekvenco. Sprejmite jih take, kot so, in pojdite naprej. Pazite na svoje vibracije – bodite pozorni na lastne misli, čustva in dejanja. Ravnajte tako, da bodo v skladu z naravno frekvenco vaše duše.