13 faz zavestne kreacije avtentičnega ženskega principa

25. 2. 2016

Avtentična, tudi sveta (v smislu čista in iskrena) ženska energija se prebuja. Čutiti jo je v zraku, njen vpliv se začenja tiho, subtilno, a precej močno kazati v dogajanjih v posamezniku, družbi in svetu.

Nova doba zahteva transparentnost, etičnost, humanost, srčnost, sodelovanje, povezovanje, navdih in resnico. Že od nekdaj ta del pripada lastnostim ženskega principa, ki so ga zaradi profitne usmerjenosti in prevlade ter izkoriščanja moči zanalašč zavili globoko v temo.

Ženske kot nosilke energije kreacije so pozabile na svoja znanja, modrosti, izvorno naravo in globoko zakopale svoje rane zlorabe. Prav tako tudi moški.

Tako smo vsi izgubili svoje izvorno mesto in se spustili na nivo, ki menjuje vrednote narave za vrednote imetja. Kjer je ego glavno vodilo in je srce pojmovano samo kot organ, ki ohranja telo pri življenju. Pa vendar se tihi glas v njem dviguje na površje in kliče vse glasneje.

Začenjamo se spraševati po smislu svojih življenj, svojega obstoja. Spominjamo se, da nismo samo telo, temveč smo duhovna bitja v tem telesu, ki so se prišla uresničit v svojem poslanstvu. Začenjam videti, da so rešitve na probleme, ki smo jih ustvarili, možne le, če se dvignemo nad njih in pogledamo iz zornega kota, ki nas sili v to, da stopimo iz svoje cone udobja.

Življenje nas sili, da prevzamemo odgovornost zase, da ponovno odkrijemo ženski princip v sebi, ga ozdravimo in uravnovesimo z moškim, nato pa stopimo na pot uresničitve svojega poslanstva. Klic je močan in ko mu sledimo, se lahko odvije prava kreacija.

Preberite si vse faze poti avtentične ženske junakinje na spletni povezavi Sensa.si