TI 3 horoskopski znaki si sami "sabotirajo" ljubezensko življenje, a se tega reees ne zavedajo!

TI 3 horoskopski znaki si sami "sabotirajo" ljubezensko življenje, a se tega reees ne zavedajo! (foto: Profimedia) Profimedia
23. 10. 2022

To se seveda lahko zgodi čisto vsakemu astro znamenju, nekateri pa to delajo res pogosto. V nadaljevanju preverite, za katere znake gre. Je med njimi morda tudi vaše?

1.  Kozorog

Kozorogi kar naprej sabotirajo svoje ljubezensko življenje, ker sovražijo nestabilnost, ki jo prinašajo realni odnosi. Zato se jih raje izogibajo. Namesto tega se posvetijo svoji karieri, osebnim projektom ter gospodinjskim opravilom – v bistvu vsemu, zaradi česar bodo »preveč zaposleni« za odnose, da se jim ne bo treba ukvarjati z nelagodjem v sebi in možnostjo zavrnitve. Kar pa se mora kozorog naučiti, je, da je ranljivost temelj ljubezni. In če želi najti pravo ljubezen, bo moral dati v to tudi sebe.

2. Dvojčka

Dvojčki sabotirajo svojo ljubezensko življenje zato, ker se izjemno bojijo tega, da bi se s kom ustalili. Hkrati pa sovražijo biti sami. Zaradi tega konflikta nenehno hodijo na zmenke in skačejo iz enega odnosa v drugega dovoj hitro, da se ne navežejo. Zato nikoli ne najdejo osebe, za katero verjamejo, da jo iščejo. Kar se morajo naučiti je to, da nikoli ne bodo našli popolnega partnerja. Včasih je ljubezen to, da si z nekom drugim upate skočiti v brezno ljubezni in upate, da boste lahko drug drugega ujeli.

3.  Škorpijon

Škorpijoni kar naprej sabotirajo svoje ljubezensko življenje zato, ker zelo težko zaupajo. Vedno so v obrambnem položaju in pričakujejo to, da jih bodo ljudje prizadeli. Ljudi, s katerimi hodijo na zmenke, nikoli ne spustijo preblizu. Ohranjajo varno distanco, saj verjamejo, da jim bo to omogočilo, da zaslutijo zavrnitev ali izdajo še preden se zgodi. Toda vse to naredi škorpijona še bolj osamljenega in sabotira vsako možnost, da bi našel ljubezen. Naučiti se mora, da ga ne bodo vsi ranili.

Vir: collective.world

Preberite več na Sensa.si