3 horoskopska znamenja, ki imajo tako zelo močan 6 čut, da so skoraj jasnovidna (tudi vaše?)

3 horoskopska znamenja, ki imajo tako zelo močan 6 čut, da so skoraj jasnovidna (tudi vaše?) (foto: Profimedia) Profimedia
4. 3. 2023

Čeprav so vsi ljudje opremljeni z intuicijo, pa se za nekatere zdi, da so nekoliko bolj talentirani, skoraj jasnovidni.

Imate včasih močan občutek, ki vam pravi, da bi se lahko nekaj zgodilo ali pa da oseba, s katero imate opravka, ni takšna, kot bi se rada predstavila? Če je odgovor na takšna in podobna vprašanja pritrdilen, se verjetno lahko pohvalite z močno intuicijo.

Če ste rojeni v naslednjih treh horoskopskih znamenjih, je verjetno, da premorete močan šesti čut, znatno višja.

Rak

Osebe, ki so rojene v tem znamenju, se rade obkrožajo z ljudmi in s stvarmi, zaradi katerih se počutijo domače. Tudi zato so toliko bolj občutljivi na kakršnekoli spremembe.

Med drugim bodo takoj začutili, da jih drugače držite za roko in da je ton vašega pozdrava drugačen. Ne glede na to, kako majhna ali velika je sprememba, intuitivni rak bo to vedel, pa čeprav o tem pred tem niste niti črhnili.

Ribi

Ni je spremembe v energijskem polju človeka, ki bi ušla notranjim senzorjem rib.

Ljudje, ki so rojeni v tem znamenju, vam bodo povedali, da nekaj ni v najlepšem redu, še preden boste vi sami to vedeli. In ne čudite se, ko vam bo riba povedala, da je sinoči sanjala nekaj, kar se je nato danes tudi zares zgodilo.

Škorpijon

Čeprav gre za velike skrivnostneže, ko je govora o njihovem lastnem življenju, pa so škorpijoni pravi mojstri, ko je potrebno razkriti najgloblje in najbolj temačne skrivnosti drugih ljudi. Imajo tako močno intuicijo, da probleme zaznajo, še preden ti izbruhnejo na površje.

Zato nikar ne lažite škorpijonom, saj jih bo prirojena radovednost gnala, da vas glede tega javno razkrijejo in neprijetno razgalijo pred vsemi.

Vir: Sensa.si

  • Morda bi vas še zanimalo: Krmarjenje s travmo: od utelešanja živosti do izpolnjujočih odnosov (več pa v spodnjem posnetku)