3 horoskopski znaki, ki jim dolge zveze niso pisane na kožo

3 horoskopski znaki, ki jim dolge zveze niso pisane na kožo (foto: Profimedia) Profimedia
17. 1. 2020

Nekateri ljudje se hitro ustalijo v zvezah, spet drugi se zdijo dobesedno neulovljivi. Za slednje velja, da so jim bolj pri srcu kratke avanture kot stabilne zveze.

Na tako vedenje naj bi vplival horoskopski znak, v katerem je oseba rojena. No, res pa je, da ima marsikdo v življenju obdobje, ko si želi zgolj uživati z nekom v zvezi, ki ne prinaša kakšnih večjih obveznosti. Po mnenju astrologov so ljudje, s katerimi je taka zveza mogoča, rojeni v naslednjih horoskopskih znakih:

Oven

Največje zadovoljstvo mu predstavlja osvajanje. S tem ognjenim znakom upravlja Mars, planet, ki se ga povezuje s strastjo, zato je narava ovnov precej avanturistična. Včasih se zgodi, da jih strast tako zavede, da končajo v resni zvezi. V njej pa se ne počutijo dobro, zato iščejo čim hitrejši izhod. Njihova motivacija sta strast in romanca, zato so jim pri srcu kratke, napete zveze, vse dokler ne najdejo prave osebe, ob kateri bi se lahko ustalili. Prava oseba pa je nekdo, ki lahko sledi njihovemu ritmu in jim hkrati pušča prostor za osebne avanture.

Dvojčka

Gre za ljudi, ki so po naravi zelo radovedni in očarani z življenjem ter novimi izkušnjami. Zračni znak bo sledil svojim interesom. Če druga oseba ne bo mogla ohraniti pozornosti dvojčka, bo slednji mirno nadaljeval naprej - sam. Sicer pa so dvojčki radi v romantičnih zvezah, redko pa so pripravljeni vložiti vanje, razen če niso povsem - na intelektualni in čustveni ravni - sproščeni z osebo, s katero so. Dvojčki se bodo ustalili takrat, ko bodo prepričani, da so pripravljeni na ta korak.

Strelec

Med vsemi horoskopskimi znaki so strelci še najbolj navdušeni nad kratkimi zvezami. Ta očarljivi znak hoče svoje življenje živeti kot eno veliko zabavo, zato so priložnosti za romantična srečanja zelo pogosta. Strelci obožujejo svobodo, radi raziskujejo in si širijo obzorja. Nenehno si želijo novih izkušenj, zato jim ostane zelo malo časa za vzdrževanje resne zveze. Njihova razmerja so pogosto kratka, a sladka.

Povzeto po Elite Daily

Priporočamo