TO so 3 znamenja, ki bodo najbolj močno občutila to POLNO LUNO. preverite, če je med njimi tudi vaše

14. 6. 2022
Deli
TO so 3 znamenja, ki bodo najbolj močno občutila to POLNO LUNO. preverite, če je med njimi tudi vaše (foto: profimedia)
profimedia

Danes bo luna prešla v filozofskega strelca. Navdihuje nas, da si razširimo obzorja in se podamo na pustolovščino.

To je za vse obdobje visoke energije, intenzivnosti in čustvene preobčutljivosti. Nekaterim znamenjem pa bo lahko prinesla malce nelagodja, vendar jim bom s tem zgolj pomagala, da se približajo svoji resnici. 

Polna luna junija 2022 nas navdihuje, da tvegamo in raziskujemo nova področja.  Tista zodiakalna znamenja, ki bodo najbolj pod vpliom te lune, pa bodo ugotovila, da je za dosego ciljev treba izstopiti iz svojih con udobja in tudi žrtvovati nekatere svoje stare navade.

Ta luna je torej namenjena novim širjavam in raziskovanju, kar lahko za nekatere promeni precej intenzivno potovanje. To so... 

BIK

Pripnite se, ker je pred vami razburljiva vožnja. Čas je za poravnavo dolgov, ne le finančnih, tudi tistih iz vaših bližnjih odnosov. Razmislite o svojih lekcijah, katere vas partnerski odnosi učijo. Morda dobite kakšen nov uvid, kako se premikati naprej skozi zapletene odnose. Zaupajte, da bo vse v redu. 

RAK

Čeprav se vam bo morda zdelo, da bo ta polna luna hitro minila, je to odličen čas, da se upočasnite in razmislite o svojem osebnem zdravju. Se vam zdijo vaši dnevni rituali monotoni? Strelčeva energija te lune lahko popestri stvari tako, da vas navdihne, da svoji rutini dodate inovativne novosti. Pričakujte, da boste končali nekatera stara poglavja v vaših prijateljstvih in preteklih zamerah. Čas je za sprejemanje pomembnih odločitev in nove začetke. Poskrbite zase, če vas bodo preplavila močna čustva. 

ŠKORPIJON

Škorpijoni, ta luna pretresa vaš občutek varnosti, zato se boste morda počutili negotovi ali zaskrbljeni zaradi stvari, ki bi lahko ogrozile vašo stabilnost. Čustveno nabita energija polne lune v kombinaciji s strelcem lahko vpliva na vaše občutljive točke. Ne zadržujte solz. Skrivnosti prihajajo na dan in mariskaj pomembnega se lahko razkrije med to polno luno. Če se v tem času počutite izčrpani ali preobremenjeni, je v redu, da se zaprete vase in za nekaj dni postavite svoje življenje v način "ne moti", da se osvežite.

Preberite si več o tej polni luni v članku: Prihaja močna super POLNA LUNA. Kaj nam prinaša?

Preberite več na Sensa.si

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem