365 afirmacij za vsak dan po knjigi Misli moči Louise L. Hay

365 afirmacij za vsak dan po knjigi Misli moči Louise L. Hay (foto: profimedia) profimedia
11. 3. 2017

Misli moči Louise L. Hay je lična knjiga manjšega formata, da jo boste lahko umestili v torbe in torbice, v katerih s seboj nosite svoje nujne vsakdanje potrebščine. Posvečena je vsem tistim, ki si želijo, da bi bilo življenje preprosto.

Da bi življenje postalo bolj preprosto, ni potrebno, da bi ta sprememba postala še eno težaško opravilo. Ključ do spremembe je le ta, da vsak dan pomislimo na eno ali dve novi, pozitivni misli, ki v nas budita moč.

Dan za dnem.

In preželo nas bo življenje, je prepričana metafizična učiteljica in predavateljica Louise L. Hay.

misel

"Zgolj to, da smo dolgo verjeli v nekaj negativnega o sebi, še ne pomeni, da je v tem kaj resnice. Kot otroci slišimo negativne stvari v zvezi s seboj in ta pojmovanja vzamemo za resnična," trdi Louise, ki se zaveda (in to uči tudi druge), da si sami izbiramo svoje misli: "Morda sicer iz navade vsakič znova mislimo isto, zato ni videti, da bi se sami odločali zanjo, vendar smo se. Kljub temu se lahko zavestno odrečemo nekaterim mislim."

misel

Od leta 1984, ko je Louise L. Hay objavila knjižno uspešnico Življenje je tvoje oz. Ozdravite!, ki je bila prodana v več kot 40 milijonih izvodov po vsem svetu, je navdihnila več milijonov ljudi.

Louise tudi kot predavateljica in mentorica nadvse uspešno dokazuje, da si lahko z afirmacijami obrnemo življenje na bolje. Je avtorica več kot 30 knjig za odrasle in otroke, med katerimi najdemo uspešnice Moč je v tebi, Telo je tvoje, Misli srca in Zmorem!

Zasnovala je tudi številne tečaje, izdane na zgoščenkah na DVD-jih, je avtorica kompletov kart, spletnih tečajev in drugih pripomočkov, ki na pomagajo živeti zdravo, veselo in izpolnjujoče.

misel

Celotno zbirko Louise boste pri založbi Primus našli na spletni povezavi Louise.

misel

Primusove ostale knjižne novosti!

Pri isti založbi je pred dnevi izšlo še več zanimivih knjig, nekaj od njih tudi izpod peres dveh zanimivih slovenskih avtorjev.

  • Ilka - Slavko Skarlovnik

Nenavadna zgodba Ilka, s pridihom pedofilije, razkrije strahotno delovanje pokvarjenega podzemlja. Kruta resnica, na meji mogočega, vedno znova zaseka v bralca.

  • O človeku, ki ni imel krompirja - Slavko Skarlovnik

V romanu O človeku, ki ni imel krompirja je opisan mogoče malo premalo odločen človek, ki ga življenje v nenavadnem zapletu pripelje tja na rob....in tudi čez.

  • To ne - Slavko Skarlovnik

Roman To ne vsebuje celo kopico čudovitih in čutnih prizorov, ki vedno znova presenetijo bralca. Kanček erotike in kanček humorja vas bo pripravilo do tega, da boste navijali zanj.

  • Resnica dreves - Žiga Valetič

Žiga Valetič, avtor, ki je med drugim prevajalec mističnih sporočil Rumija, Kabirja in Khalila Gibrana, je v pesnitev Resnica dreves zbral svoje pesniško ustvarjanje petindvajsetih let.

knjige