4 astrološka znamenja, ki so ljudem nehote najbolj zastrašujoča: Je med vami tudi vaše? Preverite!

4 astrološka znamenja, ki so ljudem nehote najbolj zastrašujoča: Je med vami tudi vaše? Preverite! (foto: Profimedia) Profimedia
31. 7. 2020

Ljudje, rojeni v astroloških znamenjih, ki znajo biti nekoliko strašljiva, imajo včasih težave s tem, da si ljudje ne vzamejo časa, da bi jih bolje spoznali. Prestrašijo jih z nepričakovanimi ali preveč intenzivnimi reakcijami. 

Lev (23. julij - 22. avgust)

Ljudje, rojeni v znamenju Leva, so lahko zelo strašljivi, če se odločijo, da je čas za prijaznost in razumevanje minil. So zelo strastni glede svojih načel in prepričanj, zato se ne pustijo kar tako prepričati v nasprotno. Mnogi drugi ljudje si želijo, da bi lahko bili kot Levi - in prav to jih straši. 

Ljudje rojeni v znamenju Leva so samozavestni in vedo, kdo so. Poznajo se do zadnje molekule svoje osebnosti. To predvsem straši ljudi, ki imajo šibkejšo samozavest in ki niso prepričani v svoje sposobnosti. Ker se šefi, ki so Levi, ne bodo varčevali, če bo komu potrebno povedati, da svojega dela ne opravlja dovolj dobro.

Bik (20. april - 20. maj)

Ljudje, rojeni v znamenju Bika, so še posebej strašljivi, kadar so prepričani, da imajo prav. Ko se vkopljejo v neko njim jasno dejstvo, jih ni več mogoče prepričati v nič drugega. Še tako razumski argumenti Bika ne premaknejo, če se je odločil, da ima prav. 

Iz sveta narave vemo, da se bikom ne približujemo, če pihajo iz nosnic, kar v prevedenem pomenu pomeni, da se ravno tako ne približujemo trmastemu ali jeznemu Biku. To so ljudje, ki se fiksirajo na tisto, kar jih je zmotilo in so pripravljeni eksplodirati od jeze, da dosežejo svoj prav - ali pa vsaj opravičilo. 

Škorpijon (23. oktober - 21. november)

Strašljivost ljudi, rojenih v znamenju Škorpijona, je v njihovi intenzivnosti in skrivnostnosti. Pri Škorpijonih nikoli ne vemo, kako bodo reagirali, njihova reakcija pa pogosto ni skladna z dejanjem. Včasih bo Škorpijon popolnoma pobesnel, če bo ugotovil, da mu je nekdo podtaknil morda čisto nedolžno laž, spet drugič pa bo popolnoma miren, čeprav mu je nekdo poškodoval avtomobil. 

Ljudje se pogosto bojijo Škorpijonov, ker ne vedo, kako bodo odreagirali, ko bodo pristopili. Zato se mnogi težko  sprostijo v družbi Škorpijona, saj imajo občutek, da morajo biti ves čas na preži za novo reakcijo, ki morda že čaka za naslednjo besedo.

Devica (23. avgusto - 22. september)

Znanje je lahko strašljivo in Device ga imajo v izobilju. Ker Device vedo vse. Zato včasih pri ljudeh nevede sprožijo občutek, da so neumni. Ker tega občutka nihče ne mara, se ljudje znajo izogibati Devic, saj ne želijo biti vedno znova opozorjeni, da jim na določenih področjih primanjkuje pameti. 

Ljudje, rojeni v znamenju Device, so odlični v komunikaciji in resnično željni vedno novih znanj. Kadar naletimo na visoko izobraženo Devico, se tako pojavi še možnost kritičnosti. Device znajo biti do drugih ljudi izredno obsojajoče (a to ne mislijo žaljivo), kar pa lahko marsikoga odvrne od interakcije.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri