4 izjemne knjige za ljubitelje čtiv o naravnem zdravljenju, jasnovidnosti in moči lastnega uma!

4 izjemne knjige za ljubitelje čtiv o naravnem zdravljenju, jasnovidnosti in moči lastnega uma! (foto: profimedia) profimedia
3. 9. 2018

Iz založbe Primus so nas obvestili o izidih številnih novih knjig s področja ezoterike, psihologije in naravnega zdravljenja. Med njimi gre še posebej izpostaviti izid knjižne uspešnice Josepha Mercola Maščobe kot gorivo, avtorice Cyndi Dale in njene knjige Prebuditev jasnovidne energije, knjigo Chirsa Idzikowskega z naslovom Skrivnosti dobrega spanca in nenazadnje knjigo Joeja Dispenza Placebo ste vi.

V nadaljevanju jih na kratko predstavljamo.

Cyndi Dale: Prebuditev jasnovidne energije

Uporabite lastne jasnovidne sposobnosti za zdravljenje, odkrivanje in osebno rast.

jasnovidnostJasnovidnost vam ne pomaga samo, da pogledate v in skozi vse fizično, psihološko in duhovno, ampak vam poda roko pri razkrivanju resnice o sebi.

Cyndi Dale je prepotovala svet, da bi ljudi učila o energijskem zdravljenju in intuiciji. Ali veste, katera je najpogostejša želja njenih učencev? Želijo si postati bolj jasnovidni, kar pomeni, da želijo »jasno videti«.

Marsikdo meni, da je jasnovidnost izključno domena vidcev, medijev in ciganov, vendar prebiva v vsakomer od nas.

V knjigi Prebuditev jasnovidne energije boste odkrili šest glavnih vrst jasnovidnosti in prejeli navodila za uporabo jasnovidnosti v svojem življenju. Naučili se boste razvijati pisane vizije, se odpirati za duhovna razodetja, spreminjati empatične zaznave v podobe, dostopali do besed in zvokov preko vizualnih sredstev, 'brati' in upravljati prihodnost, zdraviti in manifestirati.

S pomočjo jasnovidne vizualizacije boste lahko:

  • zdravili sebe in druge, manifestirali in bolje sprejemali odločitve,
  • razločili med svojo in tujo energijo ter pritegnili več ljubezni v življenje,
  • se povezali s pokojnikom ali otrokom, ki še ni prijokal na svet,
  • raziskovali svoja pretekla življenja
  • in še mnogo več!

CYNDI DALE je mednarodno priznana avtorica, intuitivna zdravilka, jasnovidka in poslovna svetovalka. Napisala je več kot 20 knjig o energijskem zdravljenju in duhovnih temah, ki so postale mednarodne uspešnice, prevedene v 18 jezikov. V okviru svojega podjetja Life System Services je pomagala že več kot 65000 podjetjem in posameznikom. Po vsem svetu organizira seminarje in delavnice o jasnovidnosti, zdravljenju, šamanizmu in reikiju.

Chirs Idzikowski: Skrivnosti dobrega spanca

S tem priročnim vodnikom se boste naučili tehnik, s pomočjo katerih boste lahko hitreje zaspali in uživali v globljem spancu.

spanjeSpanje prinaša mnogo več kot le počitek, saj nas ob ustreznih pogojih poživi in napolni z dovolj energije za nov dan. Vsi to počnemo in vsi vemo iz osebnih izkušenj, da se njegova oblika, globina, intenzivnost in sposobnost, da nas osveži, precej razlikujejo.

S pomočjo skrbnega preučevanja vaših spalnih navad in načina življenja vam dr. Chris Idzikowski poda zanesljive nasvete, kako premagati najpogostejše težave s spancem, kot so nespečnost, nočne more, smrčanje, težko vstajanje in druge težave s spancem pri ljudeh vseh starosti.

V knjigi Skrivnosti dobrega spanca je predstavljenih 20 posebej zasnovanih vaj, ki vam pomagajo, da se na naraven način potopite v blažen spanec. Tehnike vključujejo starodavne metode, ki jih potrjuje tudi sodobna znanost, kot so:

  • meditacije in dihalne vaje,
  • samomasažo,
  • zeliščarstvo in aromaterapijo,
  • postavitev pohištva in drugih elementov v spalnici po feng šuju in
  • druge pomirjujoče načine, ki vam pomagajo doseči globlji spanec.

Dr. CHRIS IDZIKOWSKI je direktor Ocenjevalne in svetovalne službe za spanje v Spalnem centru v Edinburghu. S proučevanjem spanca se je pričel ukvarjati pred več kot tridesetimi leti, ko je delal v Laboratoriju za spanje pod okriljem profesorja Iana Oswalda na Univerzi v Edinburghu. Kot vodilni strokovnjak za motnje spanja je dr. Idzikowski deloval kot predsednik Britanske skupnosti za spanje in Kraljevskega zdravniškega foruma o spancu in z njim povezanih motnjah. Prav tako je deloval v okviru Evropske družbe za raziskovanje spanja in Ameriške fundacije za zdrav spanec.

Joe Dispenza: Placebo ste vi

Vaš um je pomemben.

»Placebo ste vi je priročnik z navodili, kako ustvariti čudeže v telesu, na področju zdravja in na splošno v življenju. Je preprosto čudovit. Mogoče gre za edini recept, ki ga boste kdaj potrebovali.« - Christiane Northrup, dr. med. Joe Dispenza

Placebo»V dvanajstih jedrnatih poglavjih, ki se berejo kot znanstvena srhljivka, Dispenza razkriva trdne razloge, zakaj naj bi sprejeli dejstvo, ki lahko spremeni naše življenje: učinek placebo smo namreč mi sami, ko si dokažemo najmogočnejše zmožnosti zdravljenja, ustvarjanja čudežev in dolgoživosti! To knjigo obožujem in veselim se sveta, v katerem bo skrivnost placeba temelj vsakdanjega življenja.« - Gregg Braden, avtor knjižne uspešnice

Joe Dispenza v knjigi Placebo ste vi spaja trdne znanstvene dokaze z navdušujočimi vpogledi in s tem, ko širi obzorja mogočega, premika meje znanega. Znanost jemlje resneje od večine znanstvenikov, v tej osupljivi knjigi pa z najnovejšimi znanstvenimi dognanji na področjih epigenetike, nevroplastičnosti in psihonevroimunologije oblikuje logični sklep: vi in prav vsi ljudje oblikujemo svoje možgane in telo z mislimi, čustvi, nameni in transcendentalnimi stanji, ki jih izkusimo. Knjiga Placebo ste vi vas vabi, da s temi spoznanji oblikujete novo telo in si ustvarite novo življenje.

Dr. Joe Dispenza je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.

Joseph Mercola: Maščobe kot gorivo

Revolucionarna dieta za boj proti raku, izboljšanje umskih sposobnosti in več energije.

Maščobe kot gorivoV tem pionirskem vodniku, prvem svoje vrste, vodilni naravni zdravilec dr. Joseph Mercola pokaže, da lahko vzamete vajeti zdravja v svoje roke že samo s tem, da dajete telesu primerno gorivo – ki pa ni takšno, kot vas prepričujejo. Ketogena dieta, ki vsebuje zelo malo ogljikovih hidratov in veliko zdravih maščob, je prava pot do optimiziranja biokemičnih signalnih poti, ki zavirajo bolezen in spodbujajo zdravljenje. Koristi so lahko osupljive – ne samo pri zdravljenju ali preprečevanju hudih bolezni, temveč tudi pri krepitvi umskih sposobnosti, povečevanju energije, lažjem hujšanju in ohranjanju nižje teže ter še marsičem.

Pri branju knjige Maščobe kot gorivo boste prišli do jasnega, razumskega spoznanja, kako deluje telo na molekulski ravni. Končno boste razumeli, katero gorivo zna nadvse učinkovito porabljati. Dobili boste natančne smernice za uvedbo ketogenega prehranjevalnega načrta. Poleg tega vam ne bo treba čakati desetletja, da se bo mitohondrijska presnovna terapija prebila v uradno medicino. Že zdaj lahko pridete do bolj zdravega telesa in bolj zdravih možganov.

Dr. Joseph Mercola je strasten zagovornik naravne medicine, borec za dobro počutje in vizionar, ki je v trenutni ameriški zdravstveni sistem vpeljal zelo potrebne spremembe. Kot zdravnik, ki ima licenco že več kot 30 let, je v svojem centru zdravja in dobrega počutja blizu Chicaga zdravil že več deset tisoč ljudi, leta 1997 pa je vzpostavil spletno stran mercola.com, ki je zadnjih 13 let najbolj obiskana spletna stran za naravno zdravljenje na svetu.

Je avtor knjižne uspešnice Zdravljenje brez napora, nastopil je v državnih informativnih medijih, kot so CNN, Fox News in ABC News, v oddajah Today, Washington Unplugged (CBS) in Dr. Oz.

Na tem mestu vas vabimo k ogledu pogovora z mag. Severinom Lipovškom, avtorjem predgovora za slovenski prevod knjige Maščobe kot gorivo.

Morda pa vas bo zanimal tudi posnetek pogovora z Mojco Škof, ki je prebolela raka in svoje telesno stanje stabilizirala šele s prehodom na tovrstno prehrano:

Priporočamo