5 horoskopskih znakov, ki so odvisni od tehnologije. Preverite, če je med njimi vaš znak!

5 horoskopskih znakov, ki so odvisni od tehnologije. Preverite, če je med njimi vaš znak! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 3. 2021

Vsak med nami zagotovo pozna kakšno osebo, ki je dobesedno obsedena s sodobno tehnologijo in bo zagotovo nabavila najnovejši "gadget", ko se pojavi na trgu in če je dostopen njeni denarnici.

Morda pa na tovrstna nagnjenja vpliva horoskopski znak, v katerem smo rojeni. Vsak zase pa bo najbolje vedel, če to drži ali ne. V nadaljevanju navajamo pet horoskopskih znakov, ki se sodobni tehnologiji ne morejo upreti.

Vodnar

Obožujejo tehnologijo, sledijo napredku in novim izumom. Sodobno tehnologijo pazljivo proučujejo in komaj čakajo, da dobijo najnovejšo različico kakšnega "gadgeta", ki se je pojavil na trgu. Verjetno poznate kakšnega vodnarja, ki lahko povsem sam sestavi računalnik - a ni računalničar. Vodnarji bi težko dlje časa živeli brez tehnologije. Imajo radi naravo in sprehode po njej, a vsekakor je boljše, da jim ne odtegnete dostopa do svetovnega spleta, računalnika in pametnega telefona, saj se jim bo zdelo, da ste jih poslali na odvajanje.

Dvojčka

Dvojčki preprosto obožujejo najnovejše tehnološke igračke in pripomočke, a najbolj jim je pri srcu svetovni splet. Na spletu preživijo veliko časa, zna se jim celo zgoditi, da med brskanjem povsem pozabijo na dejstvo, da čas teče. Občasno niti ne opazijo, da so preskočili kosilo ali večerjo in da so žejni. Če jih tišči na stranišče, bodo raje potrpeli, kot da bi se ločili od svoje naprave. Če bo dvojček ostal brez dostopa do spleta, se bo počutil čisto odrezanega od sveta. Svojo ljubezen do spleta bi dvojček moral ozavestiti, da bi lahko omejil čas, ki ga preživi ob svojih tehnoloških igračkah. Sicer se jim kaj hitro lahko zgodi, da življenje odide mimo njih.

Strelec

Strelec je zagotovo že slišal za vsako novo aplikacijo, ki je v trendu, najverjetneje pa jo je tudi že uporabil. Obožuje nove stvari, rad ima občutek, da je prvi v vrsti, ko gre za nekaj novega s podorčja tehnologije. Rad sledi trendom in uporablja svoj telefon, da bi vestno dokumentiral svoje dogodivščine. Uporablja aplikacije za rezervacijo letalskih kart, za spoznavanje novih ljudi, za poizvedovanje o najboljših lokalih za zabavo in za vse druge novosti. S pomočjo tehnologije hoče strelec še izboljšati svoje izkušnje.

Oven

Ovni so v veliki meri odvisni od novih tehnologij in bodo preizkusili čisto vse. Ker imajo veliko energije, bodo izrabili vse informacije in tehnologijo, ki jim je na voljo, da bi opravili čim več nalog v čim krajšem roku. Vseeno pa jih je potrebno opozoriti, naj med vožnjo ne brskajo po telefonu. Ko imajo v rokah internet, računalnik ali telefon, jih adrenalin kar preplavi. Zaskrbljujoče pa je to, da morajo nenehno povečevati interakcijo s tehnologijo, da bi dosegli občutek zadovoljstva in navdušenja.

Škorpijon

Nagnjeni so k ustvarjanju obsesij, tako da če se lotijo tehnologije ali svetovnega spleta, jih bo to povsem posrkalo vase. V tem primeru pa se jim lahko zgodi, da bo njihovo družabno življenje zamrlo. Rezultat tega, da preveč časa preživijo na spletu, je lahko samoizolacija. Občutljivim škorpijonom se zna tehnologija zdeti varnejša od resničnega sveta. Da bi se zaščitili, se skrivajo za zaslonom, saj mislijo, da tako lahko nadzorujejo informacije, ki krožijo o njih oziroma vsaj tako mislijo. Če se jim nekdo zameri, težko odpustijo, zato obstaja velika možnost, da bodo preko interneta vohunili za ljudmi, ki so se jim zamerili.

Povzeto po : Your Tango

Priporočamo