6 najbolj kaotičnih horoskopskih znakov: Preverite, če je med njimi tudi vaš!

6 najbolj kaotičnih horoskopskih znakov: Preverite, če je med njimi tudi vaš! (foto: Profimedia) Profimedia
28. 1. 2020

Nekateri ljudje se kaosu v življenju izogibajo na vse kriplje, spet za druge se zdi, da naravnost uživajo v tem, če so zadeve okrog njih preprosto rečeno - kaotične.

In kaj pravzaprav kaos v  tem kontekstu pomeni? To so nered, prepiri, nerazumevanje, vznemiranje in vse, kar vas lahko iztiri v vaši vsakdanji rutini. No, za nekatere ljudi je izzivanje kaosa in prisostvovanje takim dogodkom nadvse razburljivo.

Osebe, ki so navdušene nad kaosom, obožujejo opazovanje težav v akciji - želijo si videti vse in doživeti razburjenje, ki ga smatrajo za nekaj pozitivnega. In kateri horoskopski znaki so tisti, ki jim je kaos blizu? Preverite v nadaljevanju.

Škorpion

Škorpioni ne samo da obožujejo kaos, temveč hočejo, da to tudi veste. Obožujejo nered in ga radi prenašajo na druge ljudi. So izjemno pametni in prijazni, a so največji manipulatorji - to si zapomnite! Na katerem področju pa ustvarijo največji kaos? Na ljubezenskem seveda. Zato le previdno ...

Lev

Impulzivni levi bodo počeli kaj hočejo in tako, kot oni hočejo, ne glede na posledice. To je kaos na dveh nogah. Lev ima močan značaj, zato mora stvari početi po svoje. Kar je dobro, če gre za namišljeni svet, a v resničnem svetu ne moremo vedno dobiti vsega, kar hočemo. A lev se bo močno potrudil, da dobi, kar hoče. Tudi za ceno ustvarjana kaosa.

Dvojčka

Gre za horoskopski znak, čigar pripadniki bodo nekaj naredili samo zato, da bi videli, kaj se bo zgodilo. Ne zanima jih, kako bo vse skupaj izpadlo, temveč samo to, kaj se bo na koncu izcimilo. Tudi če gre za kaos. Zaradi kaosa se dvojčki počutijo živi in so ga pripravljeni izzivati iz sekunde v sekundo. Ne vedo, kaj delajo, a to je za njih način, kako se lahko izognejo soočenju s stvarnostjo.

Devica

Gre za horoskopski znak, ki naravnost sovraži kaos in obožuje red, to pa še ne pomeni, da ga devica ne bo vsakodnevno ustvarjala. Rade se vpletajo v druge zgodbe in verjamejo, da imajo vedno prav, ne glede na vse. Če se nekdo ne bo strinjal z njimi, bodo hitro užaljene. Da bi dokazale svoj prav, so pripravljene naplesti celo zgodbo in drugo osebo pridobiti na svojo stran. Ko pa je njihova laž razkrita - nastane kaos. Potreba po temu, da imajo prav, presega voljo za govorjenje resnice.

Bik

Zanj je kaos samo še en dan v življenju. Biki obožujejo zabavo, vse, kar je povezano z glasbo, hitrimi avti in dejanji na robu zakona. Zato ni nič čudnega, da obožujejo kaos. Pri njih gre za zamisel, da ne morejo nadzorovati tistega, kar se bo zgodilo. To pa je v svetu, obsedenim z nadzorom, prava osvežitev, za katero nikoli ne veš, od kod bo prišla.

Vodnar

Gre za še enega od znakov, ki mu je - ko se dolgočasi - cilj, da izzove kaos, samo da bi začutil razburjenje. Vodnar se preprosto veseli, ko opazuje nekaj, kar razpada. V polnem kinu je sposoben zavpiti "Ogenj!", samo da bi videl, kaj se bo zgodilo, ko to naredi.

Povzeto po: Your Tango

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri