Adrian P. Kezele spet v Sloveniji: »Čas je za vrnitev boginje!«

3. 10. 2019

Obeta se cikel novih zanimivih dogodkov za vse, ki vas zanima duhovno prebujenje. Eden prvih, na katerega bi ob tej priliki radi opozorili, pa se ima zgoditi 10. oktobra, ko bo znani hrvaški pisatelj, astrolog in zdravilec Adrian P. Kezele Slovenijo pripravljal na vrnitev boginje.

Kaj je tisti mir, ki ga čutimo, ko se srečamo s pravimi ljudmi? To samo pomeni, da smo spet SKUPAJ. Po toliko tisočletjih temè nastajajo okoliščine, v katerih lahko zaživijo sodelovanje, povezovanje, spoštovanje do vsega živega. Da je to mogoče? Seveda. Samo prisluhnemo ‘pomenljivim naključjem’, sinhronicitetam, in intuiciji. Adrian P. Kezele že ve. In je svoje življenje posvetil temu, da to pove tudi nam. Novi prevodi, nove knjige avtorja, ki poletja preživi med delfini in z vetrom na surfu … in napiše novo knjigo. Preostali del leta pa je nepretrgoma med ljudmi, da uči in širi navdahnjeno znanje.

ADRIAN P. KEZELE

Čas je za vrnitev Boginje

  • Kdaj: 10.10.2019 ob 18:30
    Kje: Kucha, Ljubljana Mašera-Spasičeva Ulica 8 1000 Ljubljana

Več o dogodku, pa tudi drugih čudovitih srečanjih, ki se obetajo v naslednjih dneh in tednih, si lahko preberete tudi tukaj.

Priporočamo