Alma Brdžanović: Tujina ji je pisana na kožo

2. 8. 2015

Odkar je Alma pred desetimi leti nastopila v resničnostnem šovu Bar, je ta 29-letnica postala bolj zrela, pred dvema letoma se je poročila z Britancem indijskega rodu Anisom, s katerim je lanskega decembra dobila hčerko Alino. S tremi planeti v znamenju Strelca je optimistično usmerjena, malce divja in nekoliko nepredvidljiva.

Njeno Sonce, ki je v tretji dekadi Raka v X. hiši, vpliva predvsem na njeno dobroto in sočutnost do drugih, s katero si lahko včasih naredi več škode kot koristi. Večkrat je obremenjena sam s sabo in s svojo zunanjo podobo, ki jo večkrat tudi spreminja. Naučiti bi se morala poiskati notranji mir in harmonijo, saj bi le tako lahko bila veliko bolj sproščena. Trikotnik med Soncem in Jupitrom ji je v mladosti povzročal preglavice na področju čustev, z leti pa se stabilizira v tej smeri in si vse bolj želi umirjenega družinskega življenja. Sledijo le obdobja nihanja, ko se bo pri sebi v notranjosti poglabljala v svet čustev in se poskušala usmeriti na boljšo pot, kar pa ji lahko prinese tudi nekaj razočaranj.

Vztrajna, prodorna in ambiciozna

Z Marsom v Kozorogu v IV. hiši je zelo ambiciozna, prodorna, za dobre rezultate se je pripravljena tudi čemu odreči. Želi si bogatega življenja, materialne dobrine zanjo niso ravno na prvem mestu, kljub temu je pa brez njih težko. V ljubezni se ozira za ambicioznimi, odgovornimi in po možnosti dobro situiranimi osebami, kar ji prinaša bogastvo in slavo. Je zahtevna in vzdržljiva, kar ji pride prav na področju kariere, ki je zanjo še zlasti v mladih letih na vrhu prioritet. Ni destruktivna, ker zna jezo izživeti dejavno in konstruktivno. Njena dobra lastnost je tudi sposobnost, da stvari premakne z ničelne točke ali pospeši neko delovanje. Ne mara dolgočasja ali počasnosti, saj ob njiju hitro postane nemirna.

Magnet za nasprotni spol

Njena Luna, ki je v III. hiši Strelca, je razpršena in nestabilna. V ljubezenskih odnosih je malce zmedena in labilna. Možna so večja nihanja čustev in manjše napetosti v odnosu, zlasti takrat, ko ni vse tako, kot si je zamislila. Je nemirno bitje, ki se hitro razdraži, je neustaljena, strastna, odkritosrčna, miroljubna, prijazna in poštena. Naklonjena je tudi športu, živalim, veri, filozofiji, duhovnosti in mitologiji, sicer pa ima visoke ideale in je po naravi odprta, ljubeča, velikodušna in polna veselja do življenja. V družbi je zelo zaželena, saj ji šal nikoli ne zmanjka. Včasih gre tudi čez mejo, vendar se ji to zdi zabavno in se s tem ne obremenjuje.

Delo je zanjo rešitev in beg pred neuspehom

Jupiter v Ribah v VI. hiši kaže na zelo čutno in prijazno osebo, je zelo talentirana, hitro dojema, je ljubiteljica umetnosti, glasbe, literature, zanima jo paranormalno. Vpliv negativnih aspektov kaže na šibko voljo, nagnjena je h grehom in je včasih, zlasti pod vplivom alkohola, lahko celo razuzdana. Zapisano ji je brezskrbno življenje, v katerem zna uživati, tudi če ji kdaj vmes malce spodleti. Z Venero v Devici, ki je v njeni XI. hiši, je zelo dejavna, spretna in duhovita. Premore tudi toplo sočutje za šibke in nebogljene. Ta položaj je ugoden za nego bolnika in študij kemije. Dobro se zna izražati ter ima literarne in druge umetniške sposobnosti, s katerimi osvaja okolico. Sposobna je narediti tudi tisto, za kar večina meni, da ni mogoče.