Ana Haložan: Njen horoskop izdaja, da je predana svojemu delu

1. 5. 2016

S štirimi planeti v vodnih znamenjih je miss Universe Slovenije Ana Haložan občutljiva in sočutna, Saturn v 5. hiši pa ji podarja premišljenost.

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v ozvezdju Ovna, in sicer v 10. hiši, kar nakazuje, da se zelo hitro se razburi.

To jo lahko spravi v težave, rešuje pa jo, da se hitro ohladi. Je zelo plemenita oseba, širokosrčnega značaja, vedno pripravljena pomagati drugim. Razvijati bi morala potrpežljivost in vztrajnost. Ker ima zelo veliko energije, vitalnosti in poguma, ker je trmasta in ambiciozna, je v družbi takoj opažena. V življenju se osredotoča na posel, kariero in pazi na podobo, ki jo kaže v javnosti. Želi biti vidna, prepoznana in cenjena, še posebno v poznejših letih. Deluje zelo resno, predano in delavno. Svoje cilje običajno doseže, čeprav pogosto zanje žrtvuje dom in družinsko življenje. Nikoli se ne bi smela prepustiti pesimističnim mislim. Ima naraven dar za uspeh v karieri, kar bi morala spretno izkoristiti, ko se ji ponudijo priložnosti. Mars je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Kozoroga, in sicer v 6. hiši, kar nakazuje, da se v življenju popolnoma posveti svojemu delu. V delo vloži veliko energije in pazi, da ga dobro opravlja. Pogosto se odloči za delo v poklicih, v katerih lahko pomaga drugim ljudem, kot so policisti, gasilci ali vojaki. Zna biti deloholik, ki je pretirano kritičen do drugih. Česar se loti, navadno tudi dokonča. Tudi pri vsakodnevnih opravilih se potrudi, da vse naredi, kot mora biti, saj površnosti ne prenese. Zagotovo jo opazite, ko vstopi v sobo. Je očarljiva, topla in da, tudi teatralna. Seveda tudi ambiciozna, borbena in eksplozivna. Ko se razjezi, se res razjezi in takrat je zares sposobna tudi kaj uničiti. To je oseba, s katero se da zlahka manipulirati. Treba ji je pihati na dušo. Rada vidi, da je v središču pozornosti in da se vse vrti okoli nje. Napak ne prizna, nasvetov pa ne posluša. Ni dlakocepska in ozkosrčna, ti lastnosti pa tudi pri svojih partnerjih ne prenese. Je zelo zvesta, ampak ljubosumna. Zanjo je ljubezenska igra tekma s partnerjem, pri kateri mora zmagati, in partner ji mora priznati vso čast in slavo. Zato je tudi zanesljiva ljubimka. Rada je v dominantnih vlogah, toda zanjo je pomembno, da se uči nasprotij in podrejenih vlog.

Občutljiva in nežna

Njena Luna je bila v Raku, in sicer v 12. hiši. Ker je Luna doma v Raku, je oseba, ki je zelo občutljiva za zunanje vplive in negativne vibracije drugih in okolja. Njeni vtisi so namreč močni, zato hitro menja počutje in je za druge včasih muhasta in nerazumljiva. Ne glede na to so ljudje okoli nje preprosto srečni, da jo imajo, in čeprav veliko zahteva od vseh, jim tudi daje neskončno razumevanja in kakovost svojih odnosov resnično ceni. Pogosto je zmedena ali ne ve natančno, kakšna so njena prava čustva in občutki. Je zelo občutljiva, čustvena in sočutna. Je zelo nemirna in nestabilna, zato mora paziti, da se ne oprime alkohola ali drog. Ima močno energijo, tudi v nežnih, tihih in umirjenih trenutkih. Če je dobre volje, jo odlikujejo izjemna duhovitost, zabavnost, prijetnost, sočutnost in toplina, če pa je slabe volje, je jasno, da se vsi okoli nje počutijo slabo. Je oseba, nagnjena k uživanju v družinski sreči umirjenega okolja doma, praviloma tudi obožuje potovanja.

Odprta za novosti

Jupiter je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Rib, in sicer v 9. hiši. Je zelo bistra in nenehno sega proti novim mejam in novim spoznanjem. Pogosto se osredotoči na razmišljanje o filozofiji in verskih vprašanjih. Odprta je za vse nove zamisli, tuje dežele, tuje navade, tuje predmete in tuje ljudi. Prisega na resnico, pravico in visoke ideale. Spremlja jo naraven dar za pretiravanje. Nič je ne osrečuje bolj kot to, da je dala priložnost nekomu, ki mu je ni nihče drug, nato pa je priča njegovemu vzponu in uspehu. Ko si dovoli iskreno in brez zadržkov izražati nežnost in toplino, od česar jo drugi nenehno odvračajo, bo nenadoma spoznala, da s tem več pridobi, kot izgubi. Počuti se izpolnjeno, pa še sreča je na njeni strani. Katero je njeno poslanstvo, se ji razkrije, ko prisluhne svojemu srcu. Do sreče jo loči najkrajša pot. 

Značke: Ana Haložan