Ana Klašnja: »V življenju me vodita pozitivna energija in vztrajnost«

10. 6. 2015

Pozitivno mišljenje je duševen in čustven odnos, ki ga mora vsak izmed nas vzpostaviti s seboj. Prične se povsem preprosto - s pozitivnimi besedami ali t. i. afirmacijami.

Afirmacije so dokazane metode za izboljšanje samega sebe. Njihova vrednost leži v sposobnosti, da spremenijo naš tok misli. Podobno kot telovadba, ki vpliva na boljše počutje in zdrav duh, tudi pozitivne afirmacije utirajo nove poti do pozitivnega razmišljanja.

  • »V življenju me vodi pozitivna energija in vztrajnost.«

Ana Klašnja, zagovornica filozofije Louise Hay, ameriške motivacijske avtorice, pravi: »V življenju me vodita pozitivna energija in vztrajnost. Zavedam se, da sem jaz edina oseba, ki lahko vpliva in izboljša kakovost svojega življenja. Zato vsak dan prisluhnem pozitivnim mislim in verjamem, da ko prisluhnemo sebi, svojemu notranjemu čutu, se vse začne spreminjati na bolje. Prevečkrat pozabimo, da je življenje iskreno le naše.«

Ozrimo se vase in dovolimo svojemu optimizmu, da pride na plano. Dovolite si vzeti življenje v svoje roke.

»Spremembe so edina stalnica v našem življenju, zato je v njih treba uživati. Vedno se prilagajam in spreminjam, potem pa počakam in vidim, kaj se vse lahko zgodi« dodaja Ana z nasmehom.

V nadaljevanju ponujamo 5 afirmacij Louise Hay, ki s svojo filozofijo in z osebnim prepričanjem vpliva na življenja številnih:

  • Ljudje me ljubijo in sprejemajo takšnega/-o, kakršen/-a sem – tukaj in zdaj.
  • Vsakdo, ki vstopi v moje življenje, me lahko česa nauči. Skupaj bivamo z namenom.
  • Trdno sem prepričan/-a, da lahko najdem rešitev za vsako težavo, ki se pojavi na moji poti.
  • Ko naredim napako, se zavedam, da je to le del procesa učenja.
  • Srečne misli mi pomagajo vzdrževati zdravo telo.

Moč pozitivnega mišljenja in afirmacij Louise Hay je navdušila tudi proizvajalce vode Jana. Nova kolekcija Jana Louise Hay sporoča: »Tvoje misli ustvarjajo tvoje življenje,« zato dovolite, da z vodo Jana pozitivne misli preplavijo vašo bit. Oblikujte pozitivne smernice, ki naj vodijo vaše življenje in ga napolnijo z optimizmom.

Značke: Ana Klašnja