Angelska napoved: Zdaj ni čas za podpisovanje dokumentov, ki bi prinesli nov začetek

Angelska napoved: Zdaj ni čas za podpisovanje dokumentov, ki bi prinesli nov začetek (foto: Pixabay) Pixabay
1. 2. 2021

Pred nami je zelo zanimivo obdobje, ki ga bo Nebo začinilo po svoje. Namreč, na eni strani bo ponudilo priložnosti, na drugi strani pa bo v veliki meri delilo lekcije. V tem tednu bo precej v ospredju preteklost čustvenih dejanj. Lahko se tudi dogodi, da bodo določene osebe iz tvoje preteklosti, znova želele burno zajadrati v tvojo zgodbo.

Nebeško sporočilo za 5. teden 2021

Vendar ne pozabi tega, da so lahko prav te osebe še iz konca preteklega leta, povzročile vihar, ki je načel tvoja jadra. V preteklosti je bila tvoja dušna naloga namreč, umakniti se, česar glede na situacijo, lahko da tudi nisi storil.

V kolikor želiš, zdaj iti naprej, pa je vredno situacijo samo sprejeti, jo pogledati iz drugega zornega kota in si dovoliti stopiti korak ali dva nazaj. Zaupaj, da je za razplet dogajanja, vse že na nek način pripravljeno in da v tem obdobju nikakor ni vredno riniti z glavo skozi zid, kajti trenutno se globalna zavest nahaja na točki 'sprave in razumnega dejanja'. 

Obdobje je vsekakor primerno za kreiranje nečesa, nikakor pa za podpisovanje dokumentov, ki bi ti prinesli nov začetek. 

Edino, na kar še želijo opozoriti, je vsekakor področje medsebojnih odnosov. Tukaj bodo že, zaradi prej opisanega, stvari lahko pokale po šivih. Ni vredno biti med tistimi, ki bodo rinili z glavo skozi zid. Bodi med tistimi, ki bodo preudarno dovolili, da jim čas nariše pravo podobo. 

Previdno in preudarno torej v tem tednu.

Z ljubeznijo vaš Uroš Adrian. Več pa TUKAJ.

Priporočamo