Angelsko sporočilo upanja Lorne Byrne: "Ljubljeni ste brezpogojno!"

Angelsko sporočilo upanja Lorne Byrne: "Ljubljeni ste brezpogojno!" (foto: profimedia) profimedia
20. 2. 2018

Angelom se vsi zdimo popolni – ljudje vidimo razlike in včasih mislimo, da je nekdo boljši od drugega, angelom pa se vsi zdimo popolni.

Prvih nekaj let svojega življenja sem videla angele varuhe, ki so stali za vsakim človekom, kar pa me je zelo begalo, saj so ti angeli svetlejši od drugih. Ko sem bila stara kakšnih pet let, mi je angel povedal, da bom v prihodnosti angele varuhe videvala kot snop močne svetlobe za človekom.

Angel varuh se mi bo v polnem siju razkril samo, če bo obstajal razlog za to. Druge angele še naprej videvam v fizični obliki, angeli varuhi pa se mi najpogosteje prikazujejo kot stebri svetlobe. Ko se pojavi svetloba angela varuha in uzrem njegovo ljubezen do človeka, ki ga varuje, sem neskončno ganjena. Iz njega seva toliko ljubezni in sočutja.

Ne glede na to, kako se vedete, vas angel varuh ljubi brezpogojno in nikakor ne presoja vašega ravnanja. Ne išče napak in vas ne kritizira. Stori vse, kar je v njegovi moči, ne da bi prestopil mejo, ki se ji reče vaša svobodna volja, da bi vas vodil in vam kar najbolj olajšal življenje. Vaše življenje napolni s svetlobo upanja.

Nihče ni neljubljen. Če se vam zdi, da vas nihče nima rad in da nikomur ni mar za vas, se motite. Vsak trenutek vašega življenja je za vami vaš angel varuh in nenehno vas »zasipava« z ljubeznijo. V otroških in najstniških letih sem se počutila zelo neljubljeno.

Ko sem bila dojenček, so zdravniki mojim staršem povedali, da sem zaostala, saj se je zdelo, da me bolj zanima dogajanje okoli sebe – opazovanje angelov –, zanje pa se nisem prav veliko menila. Vem, da so me imeli starši radi, vendar tega niso pogosto pokazali. Najbrž so mislili, da nimam čustev.

Takrat se mi je zdelo zelo pomembno, da sem občutila ljubezen svojega angela varuha ter drugih angelov okoli sebe. Svojega angela varuha prosite, naj vam dovoli občutiti njegovo ljubezen – vsaj malce. Lahko ga prosite glasno ali tiho. S svojim angelom varuhom se pogovarjam tako, kot se pogovarjam s prijatelji.

Nekateri svojim angelom varuhom raje napišejo kakšno sporočilo ali pismo. Če to velja tudi za vas, pustite sporočilo nekje nekaj dni – v predalu ali na kraju, ki se vam zdi primeren. Če se vam bo zazdelo primerno, ga potem zažgite. Ne glede na to, kaj želite sporočiti svojemu angelu varuhu, vas bo ta slišal. Če boste prosili, boste sčasoma zaznali radost, ki bo vzniknila v vas, vaše počutje pa se bo izboljšalo.

Angel varuh vam omogoči, da občutite njegovo ljubezen, s tem pa se krepi vaša ljubezen do sebe. To sicer traja in zadeva za večino ljudi ni preprosta. Sami morate prepoznati ljubezen, ki vznika v vas, jo sprejeti in si reči: »Sprejmem ta dar.«

Dar ljubezni se bo krepil v vas, potem pa boste to ljubezen začeli deliti z drugimi. Ena od najpomembnejših stvari, ki se jih moramo naučiti, je, kako bolj ljubiti samega sebe. Ne posvečajte se svojim pomanjkljivostim, raje uzrite lepoto v sebi. Sebe se morate naučiti videti tako, kot vas vidi vaš angel varuh.

Dopustite si, da boste v sebi uzrli milino, sočutje in ljubezen. Mogoče se vam zdi, da niste dovolj dobri. Nemara se celo opisujete z besedo »brezupen«, a ne glede na to, kako se presojate, je vaš angel varuh neskončno ponosen na vas. Vaš angel varuh je ob vas vsak trenutek vašega življenja.

Za več branja!

Knjigi Lorne Byrne: TUKAJ

Zbirka Primula - Zakladnica brezčasnih modrosti: TUKAJ

Spletna knjigarna izBranih knjig: www.primus.si