Anja Drnovšek: Horoskop kaže, da je optimistična in nevsiljiva

29. 10. 2016 | Vir: Lea
Deli
Anja Drnovšek: Horoskop kaže, da je optimistična in nevsiljiva (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Je oseba, ki se v življenju in v težavah zelo dobro znajde. Z Venero v Levu je v ljubezni energična, razigrana in vedno nasmejana.

Pravična in natančna

S Soncem v ozvezdju Device je zadržana, pravična in včasih malce dlakocepska. Po naravi je tiha, njeno vedenje je navadno zelo zadržana in hladna, vendar po zaslugi diplomatskega šarma uživa odličen ugled. Sicer premore veliko energije in je v nenehnem gibanju, vedno osredotočena na tisto, kar trenutno počne. Ob prvem srečanju bo odprta, toda kljub vsemu ne more prikriti treme, kajti v osnovi je sramežljive narave. Je perfekcionistka na vseh področjih, vedno in povsod je kot iz škatlice. Vsaka stvar mora biti na svojem mestu, ničesar ne prepušča naključju. Ne samo pri obleki, tudi pri vsem, kar se skriva pod njo. Rada občuduje svojo podobo, poleg tega se nenehno preverja in išče svoje napake. Prav rado se ji zgodi, da se tik pred odhodom zdoma premisli, vrne pred omaro in preobleče, čeprav je bila tudi njena prejšnja podoba brezhibna. Zanjo je značilno, da pogosto omahuje med dvema smerema. Z eno roko seje, z drugo razsipava. Med prijatelji je navadno tista, ki vedno najde kaj, kar ni tako, kot bi moralo biti, vendar svojega nezadovoljstva praviloma ne izraža odprto. Do drugih je obzirna in ljubezniva, zna tudi potolažiti še tako nežno dušo. Navadno natančno in temeljito prouči vse možnosti, vendar se pogosto izgubi v nepomembnih stvareh, pri tem pa ne zmore izluščiti in razumeti pomembnih.

Resnicoljubna in predana

Mars je bil ob njenem rojstvu v ozvezdju Ovna. Dokler je zaljubljena, je izjemno zvesta, saj je preveč resnicoljubna, da bi se zatekala k lažem in prevari. Takrat ljubezen idealizira do zvezd, svojih bivših se sploh ne bo spomnila, tudi osebo, ki jo ljubi, včasih preveč idealizira. Treba ji je prepustiti dominantno vlogo, to je pravilo, ki velja za vse, s katerimi ima opravka. Prav zaradi tega navadno velja za nestrpno, saj težko prenese, da ima kdo drugačno mnenje. Njen um in dojemanje sta usmerjena naravnost k cilju, pri čemer sta zelo enostranska, subjektivna. Krasijo jo optimizem, strastnost in samozaupanje, neposrednost in spontanost v odnosih ter pripravljenost, da se zavzame v vsakih okoliščinah. Rada je koristna, zna poprijeti za vsako delo in pomagati drugim, vendar le tistim, ki so ji zelo blizu. Ljubezen ji ne pomeni veliko in tudi do moških ima pogosto prav poseben odnos. Od vseh žensk se prav ona čuti najbolj enakovredna moškemu in od vseh prav ona najlažje shaja brez njega. Je samostojna in energična, odločna in samosvoja. Ko se nekaj odloči, to tudi izpelje. Manjka ji le nekaj nežnosti in želje po romantiki. Z moškim, ki ga ljubi, je pripravljena iti na konec sveta in zanj narediti vse, vendar le če čuti, da ji je resnično lojalen.

Radovedna in pozitivno usmerjena

Luna je bila ob njenem rojstvu v Strelcu, zato je razgledana in radovedna, v življenju jo vodi optimizem. Zapleta se v spore zaradi nepotrebnih malenkosti, ki slabo vplivajo na njen duhovni mir. Skozi življenje se prebija s šalo in iskrivim humorjem. V družbi z njo vam ne more biti dolgčas. S svojo dobrodušnostjo pozitivno vpliva na vse prisotne in večkrat drži pokonci celo družbo. V navdušenju gre včasih malce predaleč. Zaslepljena od morebitnih uspehov svoje delo opravi površno in neodgovorno. Vedno se znajde in poišče pot iz kakršnegakoli bolezenskega stanja. Pri tem je nemočna le, ko ima psihične težave ali pa ko ni v ravnovesju. Je izjemno optimistična. V vsaki družbi je dobrodošla, saj s sabo prinaša veliko dobre volje. Ne more dolgo zadržati na enem mestu, zato jo začne stalna družba kmalu dolgočasiti. Pri osvajanju nasprotnega spola ni ravno najbolj spretna. Takoj ko spozna primernega kandidata, začne sanjariti in izgubi stik z realnostjo. V službi ima precej težav predvsem s prilagajanjem, ki ni njena najmočnejša odlika. Izkoristi vsako možnost za pobeg iz službe, za pogovore s prijateljicami. Moški, ki si jo bo izbral za resno partnerico, naj pričakuje nenavadne predloge in razburljivo življenje.

Nepotrpežljiva in samozavestna

Jupiter je bil ob njenem rojstvu v Dvojčkih. Potrpežljivost in prilagodljivost nista njeni lastnosti, po drugi strani pa sama zelo težko funkcionira. Vedno dela več stvari hkrati in se nikoli ne obremenjuje s pretiranim perfekcionizmom. Ves čas je v gibanju in akciji ter težko obdrži skrivnosti. V partnerskem odnosu je bolj površinska. Rada se pogovarja in daje nasvete drugim. Skoraj nič je ne prizadene in vedno je pripravljena na zabavo. Poveličuje vse, kar jo obdaja. Samozavest, dobra komunikacija, velikodušnost, toplina in vestnost so njene stalne spremljevalke v življenju. Čuti obvezo, da mora popraviti vse, kar ni na svojem mestu, in vse krivice, ki so doletele nedolžne. Zadevi želi priti hitro do dna in se bojuje za pravico. Nikoli ni brezbrižna ali apatična, vselej skrbi in je zaupanja vredna. Za svoje delovanje ne potrebuje nobene podpore. Z veseljem pomaga dobrodelno. Je zelo dinamična, toda nepotrpežljiva. Brez obremenitve lahko živi dolge ali kratke ljubezenske zgodbe.