Anja Rupel: Znajde se v vsakih okoliščinah

Z ascendentom v Strelcu je velik idealist, ki ne priznava ozkih kulturnih omejitev. Rada širi svoje znanje na vseh področjih. Vedno je na poti, pogosto potuje v tuje dežele ali ima kako drugače opravka z njimi.  (foto: Lea Press) Lea Press
Vir: Lea
19. 3. 2016

Z Merkurjem in Marsom v Ovnu je karizmatični pevki Anji Rupel težko slediti.

Sonce je bilo ob njenem rojstvu v Ribah, in sicer v 3. hiši, kar pomeni, da je občutljiva oseba in da okolje močno vpliva nanjo, včasih pa lahko deluje muhavo ali raztreseno, saj jo pogosto vodita močna intuicija in živa domišljija. Je zelo občutljiva in dojemljiva za počutje okolice, zato se tudi odzove na vsak dražljaj. Ima neskončno intuicijo in ogromno modrosti. Zelo je samokritična, navadno celo preveč, kar ji otežuje doseganje ciljev. Ima močan čut za etiko in estetiko. Je zasanjana in umetniška duša. Zelo je priljubljena in večkrat v središču dogajanja, saj premore ogromno simpatičnosti in karizme. Ranljiva je in hitro spreminja počutje. Ima izreden smisel za humor in je zelo nadarjena za katerokoli obliko umetniškega ustvarjanja. Ima razvito sposobnost dojemanja preteklosti, sedanjosti in prihodnosti kot celote. Zelo je kreativna in poduhovljena, sočutna in polna ljubezni ter razumevanja. Pred težavami beži v sanjarjenje in samopomilovanje.

Neprilagodljiva, vendar organizirana

Z Marsom v Ovnu v 3. hiši je zelo samozavestna. Splošna smer njenega življenja bo napolnjena s številnimi vzponi in padci ter spremembami v skladu s psihološko naravo njenega temperamenta. Če zmaga ali ne, v življenju je odvisna od sposobnosti, da razvije svoje prirojene vrline in hkrati izvaja nadzor nad svojimi manj ugodnimi lastnostmi, kot so pomanjkanje previdnosti in določeno neupoštevanje občutkov in mnenja drugih. Morala bi biti uspešna v delu ali aktivnosti, ki zahteva pionirske ideje ali sistematično razporeditev. Prav tako daje zgled navdušenja nad projekti, ki nekako vključujejo nove koncepte ali izvirno delo in pri katerih ji je dano vodilno mesto. Ena od njenih težav je, da je v svoji ljubezni za dosežki v novih projektih nagnjena uničiti stare koncepte in nekdanje prispevke, ki bi morda bili koristni za njena prizadevanja. Impulzivna, kritična, kljub pomenu ali dvomljivim dejanjem bo v življenju ustvarila veliko vrhunskih prijateljstev, ampak tudi pomembne sovražnike. Njeno življenje je bogato s strastjo in gorečimi ljubeznimi. Prav tako je ljubitelj užitkov, ki jih občuti toplo, odprto in z iskrivim značajem.

Svobodna in sproščena

Luna je bila ob njenem rojstvu v Vodnarju v 2. hiši, kar nakazuje, da zelo ceni osebno neodvisnost in svobodo, hitro se počuti utesnjeno, vklenjeno in ujeto. Potrebuje gibanje, avanture in zrak. Lahko pa se ukvarja z najosupljivejšimi znanstvenimi raziskovanji in dognanji, ki niso na vpogled navadnemu človeku. Je zelo inteligentna, a razpršenega duha. Ljubi bolj na široko, ni romantik in jo je težko ujeti. Lahko je izredno ekscentrična in originalna, lahko pa je tudi dolgočasna in apatična, sploh če se ji zdi, da je nerazumljena. Je namreč muhasta in rada igra po svojih pravilih, ki jih po potrebi tudi sama spreminja. To je nenavadna in nepredvidljiva oseba, ki ne deluje najbolj čustveno, njena ljubezen je razpeta med partnerjem in delovanjem v skupini ali za dobro človeštva in zemlje. S takim položajem Lune nemalokrat najdemo resnične fanatike, ki v slepem iskanju čiste resnice ali duhovnega prebliska izgubijo tla pod nogami in se v vsakdanjem življenju težko znajdejo. Rada ima nenavadne stvari, ima močno intuicijo in je oseba največjih duhovnih prebliskov.

Visoka duhovna zavest

Jupiter je bil ob njenem rojstvu v Dvojčkih v 6. hiši, zato ima dober razum in uživa v pogovoru z ljudmi. Dober pogovor ji pomeni več kot mnogo drugih stvari, vendar pa ima lahko eno težavo. Ta vidik kaže, da ji je všeč, da prevzame aktivno vlogo v vsaki razpravi, to pomeni, da je boljši govornik kot poslušalec. Do neke mere ne more pomagati pri tem, če pa se tega zaveda, lahko prepreči, da bi to postalo težji problem. Njen um je lahko ali ne zelo hiter, vendar dela ves čas. Ima veliko potrebo, da izrazi svoje mnenje in ne prenese, ko ljudje ne jemljejo resno njenih zamisli. Včasih ta aspekt pomeni, da ima veliko možnosti za delo s komunikacijo. Nobene stvari ne prepušča naključju in vedno zaupa le sebi. Z vztrajnim delom in veliko truda vedno doseže uspeh. In če ji uspe preseči pretirano željo in potrebo po materialni zagotovitvi, lahko v poznejšem življenjskem obdobju razvije visoko duhovno zavest. Njena duhovna nadarjenost je velika, pri čemer ji pridnost, ki se pri njej razvije že zgodaj, pomaga, da ji življenje ne povzroča težav.

Značke: Anja Rupel