Marku je poklic pisan na kožo, pravi astrologinja

Marku je poklic pisan na kožo, pravi astrologinja (foto: Revija Lea) Revija Lea
Vir: Lea
19. 12. 2014

Marko Gorela je pustil svoj pečat na letošnji sezoni šova Gostilna išče šefa, kjer se mu je zmaga za las izmuznila. S tem pa se niso podrle njegove sanje o tujini in lastni restavraciji, sodeč po mnenju astrologinje Marte Pirnar Tittle, ki je pokukala v njegovo prihodnost, se mu na poslovnem področju že v prihajajočem letu obetajo večji premiki.

Čeprav Marko ni zmagovalec letošnje Gostilne, ima prav vse možnosti, da kot kuharski mojster uresniči svoje potenciale in doseže želene cilje. Luna in Jupiter v znamenju čustvenega in domačnega Raka pričata o tem, da Marko resnično uživa v pripravi hrane pa tudi v njenem okušanju, zato mu je poklic kuharskega mojstra pisan na kožo.

Njegovi prednosti sta tudi širok nasmeh in prikupna osebnost, za katero se skriva ambiciozen značaj, željan novih izzivov in uspehov.

Ljubezen bo našel v tujini

Zelo ga mika tujina in vse kaže, da je njegova življenjska pot v takšnem ali drugačnem smislu povezana s tujo deželo. Tja se bo morda preselil začasno ali za stalno, zelo možno pa je, da bo tam spoznal tudi ljubljeno osebo. Že leta 2015 bo imel priložnost narediti korak v tej smeri in si zagotoviti temelje, na katerih bo lahko gradil svojo prihodnost na tujem ali pa vsaj v povezavi s tujino. Sicer je Marko trenutno v obdobju, ko intenzivno spoznava samega sebe in gradi temelje za svojo prihodnost.

Je izredno pogumen in zna trmasto vztrajati pri svojih ciljih, edina težava pa je ta, da zna biti tudi precej samouničevalen. Kadar se v svoji koži ne počuti najbolje in dvomi o sebi, bi lahko hitro vrgel puško v koruzo, zato je zelo pomembno, da ima ob sebi pozitivne in tople ljudi, ki ga razumejo in ki ga znajo z modrimi besedami prepričati, da nadaljuje, kar ga veseli.

Marko ima namreč precej zapleten aspekt Plutona na ascendentu, kar pomeni, da izredno intenzivno doživlja okolje okrog sebe in da ga marsikdaj pri odločitvah vodijo predvsem močna čustva. Paziti mora, da trmoglavost, zamere in občutja nemoči ne prevladajo nad njegovo dobrodušnostjo, srčnostjo ter voljo do dela in napredka.

Podjetnost se bo obrestovala

V novem letu bo Marko precej na očeh javnosti, zato je zelo pomembno, da se ves čas zaveda tega, kdo je, in čim manj razmišlja o tem, kaj o njem govorijo drugi. Saturn ga bo v naslednjem letu opozarjal, naj nikoli ne pozabi, kako zelo nadarjen je in kakšni so njegovi cilji. Pomembno je, da hodi po svoji poti in sproti sprejema odločitve o svoji prihodnosti, pri čemer naj posluša predvsem sebe, in ne drugih. Glede na to, da je podjeten, izredno marljiv in nadarjen, lahko resnično doseže vse, kar si zastavi.

Priporočilo: previdno na finančnem področju

Marko ima v rojstnem horoskopu izpostavljeno podjetniško žilico in vse kaže, da se bo tudi poslovno prej ali slej osamosvojil. V zvezi s tem se kažeta dve pomembni temi, in sicer poslovna partnerstva in vodenje financ. Če se bo kadarkoli odločil vstopiti v poslovno partnerstvo, je pomembno, da imata s partnerjem enako poslovno vizijo in jasno določene naloge in odgovornosti.

Kakršnikoli slabi občutki glede sodelovanja lahko namreč pri Marku povzročijo občutek ujetosti in nezadovoljstva, kar ni dobra popotnica za poslovni uspeh. Marko tudi ni najbolj vešč finančnik in na tem področju deluje bolj s srcem kot z razumom, zato mu toplo priporočam, da urejanje finančne plati svojih poslovnih podvigov prepusti sposobnemu strokovnjaku.

Pripravila astrologinja Marta Pirnar Tittle