Astro: Najboljša spolna igrača glede na horoskopsko znamenje (lisice, bič, vibrator ... katera je prava?)

Astro: Najboljša spolna igrača glede na horoskopsko znamenje (lisice, bič, vibrator ... katera je prava?) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 5. 2023

Preverite, katero naj izbere tvoje znamenje za maksimalni užitek.

Če želište eksperimentirati v svetu seks igračk, je včasih težko vedeti, kje začeti in kaj bi bilo najprimernejše za vas in/ali vašega spolnega partnerja. Zato so pri bedbible.com pripravili seznam popolnih spolnih igrač, ki ustrezajo posameznemu zodiakalnemu znamenju - s poudarkom na vaših lastnostih in značilnostih.

Čeprav astrologija morda ni prva stvar, na katero pomislite, ko gre za seks, ima lahko pomembno vlogo pri tem, kaj te vzburja.

Sledite spodnjemu vodniku in ugotovite, katera seks igračka bi bila najboljša za vas, če želite kupiti ali razširiti svojo zbirko igrač.

OVEN

Ker so ovni ognjena znamenja, v spalnici zagotovo niso sramežljivi.

So polni energije, vedno pripravljeni na nove dogodivščine in iščejo spontanost, zato so eni najbolj divjih zodiakalnih znamenj. Ovni so neodvisni in najboljši v tem, da sami poskrbijo za svoje fantazije. Z veseljem se ukvarjajo z vsem, kar jih vzburja, in so odlični pri samozadovoljevanju.

Popolna igračka za ovna je katerakoli stvar, ki se lahko da v usta ali se jih z njo prekrije. To ustreza ovnu, ki se razvija z intimnim odkrivanjem in z veseljem naredi še dodaten korak v svet spolnih igračk.

BIK

Biki so znani po tem, da imajo radi skupna doživetja, vendar včasih težko zapustijo svoje območje udobja, kar vodi v trmo in previdnost pri preizkušanju novih stvari.

Na srečo lahko to izkoristijo v svojo korist v spalnici in pri raziskovanju samega sebe, in sicer tako, da si privoščijo nove spolne igračke. Lisice so lahko odličen začetek, saj partnerju omogočajo, da prevzame nadzor, tebi pa, da odkrivaš neznano. Če si bikica in se želiš bolj osredotočiti na samozadovoljevanje, poskusi z vibratorjem, ki nepričakovano spremeni hitrost in prevzame nadzor.

Dvojčka

Vznemirjenje in razburjenje sta glavni prioriteti dvojčkov.

Poleg tega so znani po svoji zapeljivosti in s pravimi igračkami bodo zelo uspešni. Želijo si nenačrtovan, spontan in vznemirljiv seks, zato če si dvojček in želiš eksperimentirati z igračkami, ki jih boš uporabljala s partnerjem, poskusi nekaj, kar ne zavzame veliko prostora in je enostavno za prenašanje, če te prevzame spontanost.

Majhen 'rabbit' vibrator je odlična izbira, saj je lahek, enostaven za uporabo in lahko naredi precejšen učinek.

Rak

Raki so čustveni, občutljivi in sentimentalni; radi skrbijo za druge in so srčni ljubimci, zato jim je veliko mar za partnersko zadovoljstvo.

Vendar je čas, da se osredotočijo nase, zato je vodoodporni masažni vibrator odlična izbira za sprostitev in čas zase. Če vzameš igračko v kopalnico, je to odličen način za začetek ali zaključek vsake rutine skrbi zase, ta pot za zmanjšanje stresa pa bo vsakemu raku pomagala, da se za spremembo postavi na prvo mesto.

Lev

Levi so strastni in zanesljivi, radi so ustvarjalni in odlični seksualni partnerji, vendar so radi zvezda predstave.

Ker gre za znamenje, ki je ponosno na to, da je pripravljeno narediti vse, je igrača z dvojnim stimulatorjem odlična izbira za leva. Te igrače skrbijo tako za stimulacijo klitorisa kot za penetracijo, zato lahko lev hkrati zadene vse prave točke.

Devica

Device rade dražijo svoje spolne partnerje.

Poleg tega, da so zelo čutna bitja, si rade vzamejo čas, da partnerju (ali sebi) zagotovijo najboljšo možno predstavo in pustijo partnerja, da si želi še več. Igrače, kot so biči, perje, žgečkljivi pripomočki in druge stvari, ki pripomorejo k igrivemu draženju, bodo devici omogočile, da se razživi.

Tehtnica

Tehtnice so uravnotežena znamenja, ki rada izstopajo iz množice.

Energija tehtnice je nalezljiva in običajno dvigne tiste, ki imajo srečo, da so v njihovi bližini, zlasti v spalnici. Tehtnice so zelo čutne in rade vračajo vse užitke, ki jim jih nudijo, kar je odlično za vse njihove spolne partnerje. To gre z roko v roki s katerokoli vibracijsko igračo, ki jo lahko nosiš kot dodatek in omogoča enostaven dostop za nadzor tvojega partnerja; na primer vibracijska ogrlica ali spodnje perilo z daljinskim upravljanjem, ki ga lahko upravljaš prek aplikacije na telefonu.

Škorpijon

Škorpijoni ljubijo dramo na najboljši možni način!

Njihov cilj je intenzivnost in hrepenijo po naklonjenosti, zlasti v spalnici. So tisti, ki se želijo vsakič znova izboljšati, zato je lahko poskušanje nečesa, kot je igra vlog, odlično za vsakokratno spremembo. Spolne igračke, ki se igrajo s temperaturo, bodo spodbujale škorpijonove erogene cone in poskrbele, da jim bo srce zaigralo. Če si škorpijonka, poskusi z igračkami iz stekla ali kovine, če imaš raje bolj hladno, če pa želiš eksperimentirati z vročino, poskusi z vibratorjem, ki se segreje le malo nad telesno temperaturo.

Strelec

Strelci imajo radi vse pikantne in vznemirljive stvari v zvezi s seksom in masturbacijo.

To ognjeno znamenje rado pokaže hvaležnost in ljubezen z dejanji, zato so fantastični darovalci. Pogumni strelci naj poskušajo izzvati svoje dominantne osebnostne lastnosti tako, da partnerja prosijo, naj prevzame bolj vodilno vlogo in ga tako potisne iz cone udobja. Popolna igrača bi bila tista, ki jo lahko partner nadzoruje; to je lahko vibrirajoče spodnje perilo na daljinsko upravljanje ali dildo na daljinsko upravljanje.

Kozorog

Kozorogi so zelo radodarni ljubimci do svojih partnerjev in do sebe

Odlični so v prevladi in na položajih, kjer imajo glavno besedo, dobro uspevajo. Kozorogom je pomembno, da lahko določajo tempo, vendar si želijo tudi eksperimentirati in preizkušati nove stvari. Kozorogi so ponosni na svojo delovno etiko, kar lahko včasih ovira sprostitev in čas za počitek, zato je čarobna krogla odlična izbira. 'Bullet vibrator' omogoča širok razpon vibracij in ga v celoti nadzoruje uporabnik, tako da lahko s poljubnim pritiskom in hitrostjo pripomore k vrhuncu.

Vodnar

Vodnar je zelo odprtega duha in izjemen ljubimec, ki je odličen za vse, ki imajo srečo, da so z njim.

So mojstri tehnike in si prizadevajo zadovoljiti vsakič, ko pridejo v spalnico; to se lahko včasih kaže kot negativno, saj lahko dovolijo, da jih prevzamejo čustva, vendar to ni vedno slabo. Vodnarjeva znamenja najbolje eksperimentirajo in preizkušajo nove stvari, saj v partnerja vlagajo vse, kar imajo. Če si vodnar in želiš svojemu srečnemu spolnemu partnerju ponuditi nekaj novih in vznemirljivih igrač, poskusi s seks gugalnico, ki bo tvojemu partnerju omogočila popolno svobodo in vama omogočila, da vstopita v nov svet položajev, ki bodo zadovoljili oba.

Ribi

Ribe so zelo romantično znamenje, ki obožuje vse čutne stvari.

So odlične pri ljubljenju in želijo partnerja zadovoljiti prav tako kot sebe, in ker so tako strastne duše, želijo ribe vedno dati vse od sebe tako pri seksu s partnerjem kot pri solo seksu. So lahkotne in ni veliko stvari, ki jih ribe ne bi rade preizkusile v spalnici, tako da bo vsaka igračka za par zabavna izkušnja za ribe in partnerja. Nosljivi vibratorji so odlična možnost in zagotavljajo užitek obema stranema, kar ribe obožujejo.

Preberite več na Cosmopolitan.si

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Knez in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vpetosti družine v poslovno sodelovanje, zakaj so mladi pomembni za razvoj in napredek podjetja ter kakšen mora biti vodja, da lahko ekipo pripelje do svetovnega uspeha. Nadvse zanimiva debata pa se je razvila tudi okoli teme, kaj uspeh sploh je. Vabljeni k ogledu!