Astro napoved: Maj 2020 prinaša korenite spremembe strukture

Astro napoved: Maj 2020 prinaša korenite spremembe strukture (foto: Profimedia) Profimedia
1. 5. 2020

Maj 2020 nas opominja: preteklost se ne more ponoviti, če ji vi ne dovolite.

Mnogokrat pa priplavajo na površje občutki, katerih naloga je nam pomagati prepoznati česa si več ne želimo. Pri notranjem intenzivnem doživljanju pa pomaga gibanje, zato ne sedite križem rok (in nog).

PRETEKLOST TRKA NA VRATA

Tokratni pogled v preteklost je namenjen ocenjevanju napredka in pa odločitev zaključevanja. Ocenite napredek, ki ste ga dosegli od leta 2012. Ste bolj osebnostno izoblikovani, čustveno zreli, poslovno uspešni, fizično močni in zdravi, duhovno napredovali?

Vprašanje, ki se postavlja v ospredje je: kje vas več ni?

V kaj (odnos, navado, zanimanje, delo,…) ne vlagate več svoje energije na enak način, ne vlagate več radosti, ljubezni, strasti?

Kaj več nima ključnega pomena?

Kaj so vaši osebni temeljni gradniki?

Si želite, da tako ostane še vsaj 20 let?

JUNIJA NOVI ZAČETKI, ZDAJ ZAKLJUČKI

Maj je čas pogleda v preteklost in sedanjost. Namen tega analiziranja so korenite spremembe strukture vašega vsakdanjika in naše širše družbe. Ne oklepajte se ničesar, saj je sama energija, ki nas obdaja zelo neoprijemljiva. Zdaj ni čas za nove začetke, pogumne spremembe, ampak za odločitev, da se boste pogumno podali na nov pot junija.

DRUGAČNOST SILI NA PLANO

Zarečenega kruha se največ poje, kajne? Maj nam bo postregel z ravno tem kruhkom. Opazili boste karakteristike sebe, ki jih ne sprva ne boste prepoznali, saj bodo drugačne kot ste vi sicer. Raziskujte svojo drugo in drugačno plat. Saj ni nujno slaba! 

DUHOVNA LEKCIJA: SOČUTJE DO DRUGAČNIH

Maj prinaša lekcijo sočutja do drugačnih, karkoli ta drugačnost je. Naj gre za način delovanja, razmišljanja, spolne usmerjenosti, verskega prepričanja ali pa denimo načina kako skuhamo kavo. Samo, ker menimo, da bi se morala dotična oseba drugače vesti ali odločiti v dani situaciji, to ne pomeni, da si ne zasluži sočutja. Pravzaprav zagotovo ne vemo cele zgodbe, ozadja (otroštva, strahov, vzorcev manjvrednosti itd), ki so vplivala na to osebo. Običajno smo tako zelo pametni kaj naj bi drugi počeli. Bodimo zgolj sočutni.

ZDRAVLJENJE PREKO GIBANJA

Ko se zasedimo, se naša energija upočasni. Nič ni narobe s počitkom in uživanjem, a dolgoročno je pretirano posedanje in fizična neaktivnost škodljiva za naše zdravje. Maj prinaša vpliv števila 5, ki simbolizira gibanje. Vibracija maja 2020 pa nosi energijo števila 9, ki simbolizira zdravljenje. Kako zelo se bolje počutimo po fizični aktivnosti, kajne? Še, ko dobro zribamo avto ali kuhinjo, je dober občutek, kajne? Torej, gibajte se! Morda pa je zdaj idealen trenutek, da poskusite jogo, pilates, tai chi, chi qong in podobne oblike gibanja, ki so namenjene uravnovešanju naših meridianov.

Vsak izmed nas je unikat in kot tak neprecenljiv. Negujte sebe kot bi negovali največji in najbolj dragocen diamant. No, ne zaklenite sebe v neprodorni sef (smeh), ampak brišite prah z najbolj nežno krpico in se občudujte. Ljubezen je tista, ki zdravi. Prične pa se vedno v Ljubezni do sebe, kateri se lahko še nekdo pridruži. Če sami sebe ne ljubite, se druga oseba nima 'kam' pridružiti.

Z Ljubeznijo za vas, Lili Sorum

avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM