Astro napoved: TO vas čaka v začetku julija, čas je za delo na sebi in duhovno rast

Astro napoved: TO vas čaka v začetku julija, čas je za delo na sebi in duhovno rast (foto: Profimedia) Profimedia
25. 6. 2022

Odločnost ni slaba. Ne bojte se biti bolj odločni in samozavestni. Julij je namenjen učenju in prepoznavanju lastnih sposobnosti. S tem krepimo svojo samopodobo. Drznite si!

Julij bo mesec dela na sebi, duhovne in osebne rasti. Zaupajmo, da smo na pravi poti. A tako kot na sprehodu skozi gozd ne poberemo vsakega kamenčka, nam tudi v življenju ni potrebno odreagirati na vsak dražljaj. Naj vas prav vsaka beseda ali dogodek ne razdraži. Po domače povedano: »ne se pustit sporovocirat«.

Sedmi mesec prinaša izvrstno priložnost za predelovanje naših podzavestnih vzorec in spremembo miselnih mehanizmov. Bodimo odprti torej. Odprti za ogledala in sporočila, ki nam niso všeč ali s katerimi se ne strinjamo.

Teden pred nami nam prinaša osebe, ki predajajo vpogled v zdravo ljubezen in v vse, česar sj v odnosih ne želimo (več).

VPRAŠANJA V POMOČ:

  • Kako ste najlažje lahko danes boljši človek kot ste bili včeraj?
  • Koga vi navdihujete?
  • Zakaj?

UGODEN ČAS ZA:

  • Spremembo prioritet
  • Večjo učinkovitost
  • Boljšo organizacijo

Število življenjske poti 1

Mnogokrat ste preveč zagnani, da bi se sploh toliko umirili, da bi sprejemati nagrade svojega dela. Ustavite se za hip.

Število življenjske poti 2

Pred vami je nekaj novega, piš svežega vetriča. Izbirajte tiste poti, ki vas trenutno nosijo več neodvisnosti, čeprav si morda bolj želite družbe.

Število življenjske poti 3

Pogovor bi vam lahko pomagal, a zgolj, če boste presodili kom7 gre zaupati. Tokrat ni vsaka na videz dobronamerna oseba vam naklonjena.

Število življenjske poti 4

Ustvarjalno v nov teden! Bodite bolj igrivi in kreativni! Zdaj ni čas za odlašanje, niti ne za pretiravanje v pridnosti. Dajte si malo počitnic.

Število življenjske poti 5

Več pozornosti namenite svojim temeljnim gradnikom življenja. Poletje je izvrstna priložnost za bolj zdravo prehrano in več gibanja. Uživajte ob tem.

Število življenjske poti 6

Spremembe in znova bolj dinamična energija! Uporabite te vplive za drugačen pristop k zadevi, ki vas že dalj časa bremeni. Zaupajte vase.

Število življenjske poti 7

Dogodki, ki vam sprva ne bodo všeč, prinašajo opomnik, da ste mnogokrat prestrogi do sebe. Bolj ljubeče in strpno ravnajte s seboj.

Število življenjske poti 8

Samozavestno suvereno stopite uspehu naproti. Velike besede. Kaj niste tudi vi veliki? Kaj je na to izjavo odgovoril vaš ego?

Število življenjske poti 9

Ne izgubljajte več časa in sebe tam, kjer niste (več) 100% dobrodošli. Prisluhnite sporočilom okoli vas. Čas je za spremembo.

NuMeRoSKoP je z Ljubeznijo za vas napisala avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach LiLi SoRuM

www.lili-sorum.com