Astro napoved za julij: Čakajo nas izjemne priložnosti!

Astro napoved za julij: Čakajo nas izjemne priložnosti! (foto: Unsplash/ Khamkéo Vilaysing) Unsplash/ Khamkéo Vilaysing
4. 7. 2021

Julij, sedmi mesec, prinaša nekoliko bolj resnobno energijo in povečano potrebo po analiziranju. Predvidevati je, da se bodo določene situacije in odnosi ter seveda osebe pokazale v svoji pravi, avtentični luči. Prečiščujemo vse: telo, um, prepričanja, občutke, doživljanja, spomine, čustva … preprosto: SEBE!

Razstrupljanje na vseh nivojih

Število 7 simbolizira resnico in prečiščevanje, tudi razčiščevanje. Opazili boste, da lažje bolj trezno razmišljate in analizirate podatke. Zdelo se bo, da se odločate z bolj hladno glavo, pa čeprav bi prvi odzivi na novice ali dražljaje še vedno lahko bili nekoliko bolj impulzivni. Tekom celotnega meseca bi vam lahko ponagajala domišljija, zato se bodo nekaterim tisti pravi AHA trenutki utrnili šele bolj proti mesecu avgustu.

Razbijanje iluzij

Prvi korak vpliva števila 7 bo razbitje rožnatih očal. To se lahko zgodi na več različnih načinov. Morda boste dejansko soočeni s prevaro, morda z razočaranjem. Možno je, da boste (končno) dokončno obupali nad nečim, v kar ste dolgo časa verjeli. Mogoče boste preprosto opazili kako zelo ste se v zadnjih letih spremenili. Mnogokrat sami sebe preprosto ne vidimo in zato potrebujemo nek dogodek, ki nas pretrese. Naj vas ne prizadene, če ste razočarani. Vedno je bolje poznati resnico, kot živeti v iluziji. Prvi korak morda zaboli, a vodi v bolj avtentično življenje.

Beg v iluzijo

Leto 2021 je specifično, zato celotno leto prinaša tako en kot drug ekstrem. Torej, tako kot je možno, da se bo končno pokazala resnica, je možno tudi, da si boste nekaj preprosto povedano: ‘namislili.’ Bodite previdni ob občutkih, ki bodo intenzivni, pa naj gre za radost ali žalost, brez potrebnega razloga. Seveda boste žalostni, če boste izvedeli, da vas je nekdo vlekel za nos. Če pa gre za žalost brez predhodnega podatka ali vzroka, bodite previdni in ne izumite zaradi tega občutka nekih dejstev, ki sicer ne veljajo.

Podoživljanje otroštva

Predvidevati je, da bomo podoživljali določene situacije in močnejše občutke iz otroštva. Zatorej, močnejši odzivi na sicer ne tako dramatične situacije, so za pričakovati. Nič nenavadnega ne bo, če bi vas nek sicer nič kaj posebnega dogodek pojezil ali spravil v jok. Namesto da nekontrolirano jeza ali bolečina bruhata iz vas, pojdite v vas same in se potrudite spomniti, kdaj ste se prvič tako počutili in zakaj.

Julija bomo imeli izjemno priložnost dostopanja do svoje podzavesti in preteklih bolečin, da bi jih lahko ozdravili. Zatorej, ne zanemarite odzivov, ki se bodo zdeli premočni za določen dogodek.

Spreminjanje miselnih vzorcev

Nahajamo se v fantastičnem času za spreminjanje naših lastnih zapisov in prepričanj o življenju. Naša podzavest bo glasnejša ravno preko odzivov, zato jim prisluhnimo. Uporabimo dogodke julija, da bi spremenili omejujoča prepričanja, ki vas omejujejo. Zavedajte se, da ste v zadnjih letih marsikaj prerasli.

Domišljija ima svoj namen

Kam pa bi prišli brez idej, zamisli, navdiha, torej domišljije in sanjarjenja? Ostajali bi na istem mestu. Verjamem, da nam jo je lastna bujna domišljija že kdaj zagodla in smo se tepli po glavi na kaj vse smo nasedli, ker smo ji verjeli (pomežik). Ste le človek in to sodi v človeško izkušnjo.

Rodili smo se, da bi rasli in se razvijali, zato se kljub bolj resnobnem mesecu, ki je pred nami, predajte krilom domišljije. Verjemite v pravljičnost, prepoznajte pravljice. Zaupajte v čudeže, lotevajte se jih z zdravo pametjo.

Sporočila podzavesti

Vzemite si več časa za sebe v tišini, če je le možno, narave. Vzeti si trenutek zase sploh ni težko, potrebujete le trenutek. Pravijo, da se v naši podzavesti hranijo vsi spomini, tudi na prejšnja življenja. Preprosto, prisluhnite sebi. Verjemite, da to vsi znamo.

Julij bo čas resnice, duhovnega in osebnega učenja.

Vsi se še nečesa učimo, zato tega še ne znamo.

Vsak izmed nas je v nečem še neuk, nezrel in nespreten.

Bodite potrpežljivi do sebe in drugih. 

Naj prinese julij

tista spoznanja,

ki si jih želite

in tista,

katera potrebujete.

Z ljubeznijo, LiLi SoRuM