Uff, napoved za Kate Middleton ni nič kaj lepa, v prihodnosti jo čakajo izzivi, za katere se še ne ve, ali jim bo kos

22. 5. 2024
Deli

Po tem, ko je Kate Middleton razkrila, da se bori z rakom, ne mine dan, da mediji ne bi poročali o tej temi.

Ker palača o zdravju valižanske princese Kate Middleton molči, vse zanima, kako resno je njeno stanje in kaj jo čaka v prihodnosti. Glede na to, da so ji bolezen odkrili v zgodnji fazi in da je medicina zelo napredovala, ves svet verjame, da bo Kate uspelo premagati zahrbtno bolezen.

Astropsihologinja Valentina Wittrock je razkrila, kaj pravi horoskop o Kateini usodi.Ker zdravje poročene ženske običajno ni odvisno samo od nje, ampak v veliki meri tudi od njenega partnerja, je treba upoštevati tako Katein horoskop kot horoskop njenega moža, princa Williama.

William je rojen v dneh Hekate - 21. junija 1982, ko luna postane nevidna na nebu: praviloma imajo takšni ljudje težko energijo in težko usodo. Mimogrede, v palači Windsor obstaja še ena Hekata, kraljica Camilla, in prisotnost dveh takšnih oseb v eni družini predstavlja nevarnost za druge člane družine.

William ima Črno Luno v kozorogu, kjer je rojena Kate, kar nakazuje, da je bil razočaran tako nad svojo ženo kot nad družinskim življenjem. Kateina energija, ki ne razočara nikogar, niti nje same, je pretežka za Williama. Kot rak potrebuje stalne manifestacije ljubezni, njegova žena pa je preveč praktična in ne vidi potrebe po zapravljanju časa za sentimentalnosti.

To bi lahko pojasnilo, zakaj se v zadnjem času govori o Williamovi nezvestobi, čeprav je malo verjetno, da bo to potrjeno. Ne smemo pozabiti, da William sprva ni želel formalizirati svoje zveze s Kate, dolgo je odlašal s poroko in se na koncu zanjo odločil pod pritiskom svoje babice, pokojne kraljice Elizabete II.

Kate je rojena 9. januarja 1982 - v času popolnega luninega mrka (čas princezinega rojstva je ob 19:00, čas mrka ob 19:57), kar postavlja pečat usode na njeno življenje. V tem trenutku skozi Kateino hišo zdravja koraka mistični Pluton, povezan z onostranstvom, kar pomeni, da bo to obdobje zanjo težko in stresno.

V osmi hiši njenega horoskopa, ki je odgovorna za reinkarnacijo, smrt in ponovno rojstvo, prebivajo trije 'zli' planeti: Mars, Saturn in Neptun. Če bo aktivni Mars hitro zapustil to mesto, bosta druga dva tam ostala še nekaj časa. Njuna prisotnost v Kateinem horoskopu lahko prinese dobre rezultate glede kemoterapije in vodi v remisijo. Koliko časa bo trajala njena bolezen, je težko napovedati, vendar zvezde ne nakazujejo nenadnega in žalostnega izida.

V njenem življenju se lahko pojavijo neprijetni dogodki, povezani z drugim področjem njenega življenja: princesa bi lahko bila odstranjena iz kraljeve sedmerice in poslana izven vidnega polja – na to namigujeta Saturn in Neptun v Kateini deveti hiši, ki je odgovorna za izobraževanje in potovanja.

Najverjetneje se bo to zgodilo leta 2026 ali 2027, morda bo odhod povezan s potrebo po njenem zdravljenju v tujini, na primer na mestih moči (recimo v Tibetu), kjer se bo lahko ukvarjala z duhovnimi praksami in razširila svoje obzorje z novimi spoznanji.

Če upoštevamo, da je v njenem horoskopu Venera retrogradna in se nahaja poleg Merkurja na 8 stopinjah Vodnarja, kar se imenuje 'stopnja klevetanja, izgnanstva in zapora', je situacija lahko veliko bolj zapletena, kot se zdi. To postavlja Katein status bodoče kraljice pod vprašaj. Tista, ki bo po mnenju astrologov zagotovo nosila krono, je njena hči, princesa Charlotte. Dekličin horoskop skoraj v celoti ustreza natalni karti njene prababice, kraljice Elizabete II, piše Glossy.

Preberite še:

 

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan