Astro napoved za maj: Opa, za marsikoga spremembe, za marsikoga bo ljubezen v zraku!

Astro napoved za maj: Opa, za marsikoga spremembe, za marsikoga bo ljubezen v zraku! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 5. 2023

Maj obeta pestro dogajanje, ko gre za zadeve srca. Preverite, kako kaže vašemu znaku.

Oven

V začetku meseca maja, ko se bo Venera nahajala v dvojčkih pričakujte veliko dogajanja. Odločali se boste o priložnostih, ki so se pojavile že v preteklosti, pa jih nekako niste znali zagrabiti. Hladnost, ki je bila prisotna v odnosih se počasi umika stran. Zaživeli boste v pravem pomenu, kar bodo opazili tudi sodelavci, s katerimi se boste sredi meseca lepše razumeli. Zadnji dnevi v maju bodo namenjeni še posebej samskim, ki vas bodo obletavale osebe nasprotnega spola. Vezani, s partnerjem bosta težko uskladila vajine želje, saj se bosta nahajala na različnih bregovih. Če ne želite konfliktov, bodite nekoliko bolj prilagodljivi in skušajte prisluhniti.

Preberite še: Ajej! "Mož me je zapustil zaradi mlajše, potem pa sem ugotovila, da v bistvu gre za ..." (boleča izpoved)

Bik

Samskim bo v začetku meseca maja nagajal Mars, ki prinaša nekaj analiziranja na področju čustev in negativnih energij. Nikar preveč ne prebujajte starih zgodb, saj so vendarle zaključene. V sredini meseca vas bo spremljal ugoden vpliv Venere v raku, zato nima smisla, da se obremenjujete s tem, kaj si mislijo o vas drugi, pomembno je predvsem, da ste zadovoljni sami s sabo. Zahtevajte več pozornosti, saj vas bodo težave drugih v nasprotnem primeru tako močno obremenile, da boste pozabili nase. V zadnje dni v maju stopate nemirni in neučakani. Čakanje na odgovor se vam tokrat ne bo obrestovalo, saj se predobro poznate in veste, da boste slej ko prej potegnili črto.

Dvojčka

Prejeli boste neugodno informacijo tretje osebe, ki pa naj vam ne pokvari čudovitih občutkov, povezanih z vašo ljubljeno osebo. Počakajte, da boste izvedeli celotno zgodbo v ozadju, šele takrat se boste lahko odločili kako naprej. Za konflikte ne boste imeli ne dovolj časa ne energije, zato ravnajte tako kot pričakujejo od vas in se ljubljeni osebi v določenih situacijah raje prilagodite. Zaenkrat bo nujno popustiti, proti koncu meseca, ko bo Sonce v vašem znamenju pa se vam bodo začele odpirati tudi druge opcije, ki bodo še bolj vznemirljive. Dobra organizacija na ljubezenskem področju bo vsekakor že pol uspeha, zato si zanjo vzemite čas. Pustili boste dober vtis, v ljubezni pa boste strastni.

Rak

Pravočasno si v začetku maja, ko boste na področju čustev rahlo zmedeni poiščite rešitve. Pozanimajte se, kaj se je pred kratkim v resnici zgodilo, preden se boste napadalno odzvali do ljubljene osebe. Prodorna energija bo tista, ki vam bo še kako koristila, zaradi ne se bodo ljudje v vaši družbi odlično počutili, saj vam bo uspelo zelo jasno izraziti, kar mislite. Prav tako boste razumeli, kaj drugi želijo od vas, zato bo čas sredi meseca odličen za razčiščevanja odnosov. Proti koncu meseca maja boste nemirni ter brez potrpljenja, čeprav bi bilo priporočljivo, da najprej razmislite, preden nekoga obtožite za nekaj, kar ni v njegovi domeni. Skrajni čas je, da nekaj storite, saj se bo v nasprotnem primeru začelo krhati tudi ljubezensko življenje.

Lev

V ljubezni v začetku maja kljub Veneri v dvojčkih ne boste dovolj pogumni, preveč se prepuščate zoprnim dvomom, razmišljate in premlevate. Prepustite se in počakajte, stvari se postopoma razpletajo. Vse boste izvedeli, ko bo napočil pravi čas. Ne obremenjujte se preveč s tem, kaj si o vašem ljubezenskem življenju mislijo drugi in bodite previdni predvsem s tistimi, ki jim očitno ne morete zaupati. Zaradi nasprotujočih energij planetov konec maja popazite, kaj boste povedali in na kakšen način, tudi zato, ker nečesa še vedno niste razčistili in uredili. Vaša dobrodušnost bo navdihnila nekoga, da bo za spremembo bolj pripravljen prisluhniti.

Devica

Precej zmedeni in raztreseni boste v začetku meseca maja, ko se bo Venera nahajala v dvojčkih na ljubezenskem področju, saj bodo prisotni padci in vzponi. Sicer si boste želeli mirno obdobje, a ga do sredine maja ne bo. Igriv pristop bo nosil s sabo tudi kanček optimizma, zato se mu prepustite. Energično se boste v zadnjem delu maja postavljali zase, vendar kljub silovitim čustvom ne pozabite na diplomacijo. Ob upoštevanju nasveta se boste znebili težave, ki se vam zadnje čase pogosto ponavlja. Na kožo vam bo pisana improvizacija, saj boste razigrani, navihani ter spretni, zato boste brez odvečnih pomislekov našli prave besede na določena vprašanja in s tem nekoga očarali.

Tehtnica

Spodbudne vplive Venere v znamenju dvojčkov boste v začetku maja najlažje izkoristili na ljubezenskem področju. Pozitivna naravnanost vas bo vodila v pogovore, ki bodo obrodili prijetno dogajanje. Samski se ne boste mogli odločiti, kakšna naj bi bila prava ljubezenska taktika, s katero bi se pomaknili kakšen korak naprej in nekoga spoznali. Dokler boste samo razmišljali in ne boste naredili nobenega koraka, se bo v vaših mislih kopičil nemir. Proti koncu meseca maja bo zelo pestro tudi zaradi Sonca v znamenju dvojčkov, posebno ob prepletanju poslovnih zadev z ljubezenskimi pripetljaji. Dobili boste odlično priložnost, da začnete znova, saj boste izredno iznajdljivi.

Škorpijon

V začetku maja, ko vas bo navdihovala Venera v znamenju dvojčkov lahko ponovno navežete stik z osebo, s katero se že dolgo niste srečali. Ob prijetnem pogovoru se boste spomnili vseh lepih trenutkov, ki jih boste želeli ponovno doživeti. Tokrat vas zagotovo nič ne ustavi, vse kar je povezano s čustvi, boste opravili na najboljši možen način in zato se boste kmalu zadovoljno vsem, ki so vas ovirali, smehljali. Nekaj nervoze bo proti koncu maja prisotne znotraj doma, saj boste pričakovali več razumevanja in prilagajanja. Ne iščite težav tam, kjer jih ni, raje se prepustite ljubezni, ki bo prebudila še več strasti.

Strelec

Trenutno nelagodno počutje, ki se bo prebudilo v začetku maja bo vplivalo na odnos z osebo nasprotnega spola. Zamere, ki jih gojite so neupravičene in učinek ne bo takšen, kot pričakujete. Sredina maja bo namenjena sproščanju in izkazovanju ljubezni. Besede vam bodo v odnosih šle zlahka z jezika. Dovolite nekomu, da vam razloži, kaj namerava storiti v vajinem odnosu, vsekakor pa imejte več posluha. Prav kmalu se bo izkazalo, kje je resnica in kaj lahko v čustvenem smislu pričakujete. Ko boste konec meseca pomislili, da je vse ustaljeno, prihaja še nekaj nepričakovanih informacij, vezanih na čustveno življenje. Če ste samski, in po nekom hrepenite že nekaj časa je tokrat pravi čas, da se podate v akcijo.

Kozorog

Vse skupaj bo v začetku maja zaradi Venere v znamenju dvojčkov pozitivno in vznemirljivo, vendar pazite, da vas ne bo preveč zamikal kakšen neznanec, ki bi vas lahko zavedel. Tisti kozorogi in kozoroginje, ki ste pred kratkim prekinili razmerje, se boste končno premaknili z mrtve točke, ter začeli sproščeno funkcionirati. Sedaj je čas, da greste ven in spoznate nove ljudi. V sredini maja boste dobesedno zacveteli. Prijeten vpliv Sonca v znamenju dvojčkov vas bo tudi v zadnjih dneh maja povsod postavil na prvo mesto, tudi pri ljubezenskih zadevah. Pojavile se vam bodo nove, zanimive priložnosti, ki vas bodo vabile v svoj objem. Tudi tisti, ki ste v resni vezi, se boste z ljubljeno osebo čudovito razumeli. Pogovarjala se bosta tudi o prihodnosti.

Vodnar

V začetku maja se boste razveselili pozitivnih energij in povabil, ki bodo na ustreznem nivoju. Nikar se jih ne ustrašite, saj vam prinašajo nova poznanstva. Vezani vodnarji in vodnarke, sredi meseca se vam nakazuje manjša zmeda, povezana s tretjo osebo. Nikar preveč burno ne odreagirajte, saj se bo na koncu izkazalo, da gre dejansko za velik nesporazum. Tisti, ki že nekaj časa hrepenite po ljubezni, vam bo sreča v zadnjem delu maja naklonjena. Usmerili se boste k spremembam, ki vam prinašajo bolj sproščeno vzdušje in nove priložnosti. Sonce v znamenju dvojčkov vam bo olajšalo korake in vam podarilo še dodatno samozavest. Posvetili se boste tudi skupnim načrtom.

Ribi

Vse kar se je dogajalo v preteklem obdobju vas ne bo več niti zanimalo, niti obremenjevalo, saj boste svoje čustveno življenje videli v drugi luči. Napake bodo izgledale drugače in na njih se boste lahko učili. Lahkotno se boste usmerili v reševanje težavic na področju čustev, pomembna vam bo tudi osebna rast, na kateri boste intenzivno delali. Samskim bo najbolj naklonjena sredina meseca, saj se bo povsod nekaj dogajalo. Poskrbite, da se dobro organizirate, nikar pa ne izključite svojih prijateljev. Tisti, ki ste v partnerski vezi nezadovoljni, boste postali bolj odločni, planetarni vpliv bo prebudil direktnost, zato boste pravi mojster ali mojstrica, ko se bo potrebno postaviti zase. Končno se boste premaknili iz mrtve točke.

Pripravil: Horoskop.si

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Knez in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vpetosti družine v poslovno sodelovanje, zakaj so mladi pomembni za razvoj in napredek podjetja ter kakšen mora biti vodja, da lahko ekipo pripelje do svetovnega uspeha. Nadvse zanimiva debata pa se je razvila tudi okoli teme, kaj uspeh sploh je. Vabljeni k ogledu!