Astro napoved za mesec MAJ: Čaka nas zelooo turbulenten mesec, maske bodo padale!

Astro napoved za mesec MAJ: Čaka nas zelooo turbulenten mesec, maske bodo padale! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 5. 2022

Maj 2022 bo mesec ekstremov in nihanja v odnosih ter komunikaciji.

Maj 2022 bo zelo dinamičen in turbulenten mesec, v katerem se bodo razkrivale skrivnosti in padale maske. Pripravite se na spremembe v vsem… predvsem v vaših globinah.

Potreba po spremembi je močnejša

Občutki tesnobe, strahu, jeze, utrujenosti in razdraženosti izvirajo iz potrebe po spremembi. Zato lahko pričakujemo veliko situacij, ki bodo ravno te občutke prebujale. Kadar ne živimo 'sebe', se slej kot prej oglasi naša duša in nas na to opozori, mnogokrat ravno preko izbruhov čustev ali slabšega fizičnega počutja.

Pazite na svoje meje

Močan poudarek bo na presoji kaj je in kaj ni za vas sprejemljivo. V letu odnosov in ljubezni do sebe se bodo vedno znova pojavljali izzivi postavljanja za sebe in svojih mej. Predvidevati je, da jih bodo prehajale osebe, ki jih imamo radi. Predvsem mesec maj prinaša povečano potrebo po svobodi, zato se bodo tisti, ki se težje vežejo, seveda le-to še težje. Kaj hitro se bodo počutili ujeti.

Ugoden čas za krajša potovanja in povezovanj z neznanci

Lažje bomo komunicirali z osebami, ki so drugačne od nas. Bolj bomo radovedni in odprti drugačnosti, tudi prepovedanem in tveganem. Seveda tako lahko pričakujemo tudi razkritje ljubezenskih trikotnikov in drugače nesprejemljivih odnosov. Maj pa je sicer ugoden čas za krajša potovanja v neznano, raziskovanje domačih krajev, spremembo izgleda, načina oblačenja in predvsem komunikacije.

Imate sebe radi na zdrav način?

Celotno leto je en velik izziv ljubezni do sebe, ki se kaj hitro lahko maja zamaskira v mehanizem bega. Torej se previdno odločajte kaj resnično želite zaključiti, ker bi vam tokrat celo lahko uspelo, Tudi sicer je to čas bega pred bolečino, zato ne posegajte po alkoholu, tabletah, hrani, adrenalinskem športu in podobnih vzvodih izogibanja odgovornosti in resnici.

Morda pa rešitev leži v drugačni obliki komunikacije

Agh, ta naša pričakovanja. Mnogokrat si pozornost in ljubezen, naklonjenost in skrb izražamo na različne načine. Zato si tudi različno razlagamo obnašanje oseb, od katerih bi si jih želeli. Zdaj je super čas, da spremenite svoj način komuniciranja in pa tudi, da prepoznate sporočila oseb, ki svoja čustva in razmišljanje izražajo drugače kot vi.

Kamorkoli greste, sebe imate s seboj

Raziskujmo drugačnost in bodimo odprti sicer nenavadnim možnostim. Bodimo radovedni in poskušajmo kar največ. Obenem pa poskrbimo za svojo in tujo varnost ter korektnost preden se zapodimo v nekaj imenitnega.

Strastno bo!

Maj prebuja našo notranjo strast in ogenj. Dovolimo si doživeti vse, kar menimo, da morda ne zmoremo, a pozor, zdaj ni čas za resne življenjske odločitve iz strasti ali besa. Ravnali bi lahko zelo impulzivno.

Odnosi: možni razhodi

Letošnje leto bo celo v znamenju pravih dušnih povezav in pa razhodov tistih vez, ki ne temeljijo na ljubezni in svetlobi. To ne pomeni, da bodo prav vse tovrstne zveze razpadle ali doživele sanjsko združitev, definitivno pa jih bo veliko. Najbolj pomemben odnos, na katerega se osredotočajte, je odnos, ki ga gojite do sebe. Negujte zdravo ljubezen do sebe in lastno vrednost.

Maj bo mesec preobratov, pogleda na drugo plat zgodbe, drugačnosti in predvsem strastne energije. Pomagalo bam bo pri globokem uvidu vase.

Mesečno numerološko napoved je za vas napisala LiLi SoRuM, avtorica, TV voditeljica, numerologinja, svetovalka in osebni coach