ASTRO napoved za september: Prihaja čustven mesec, čas je za krepitev ljubezni do sebe

ASTRO napoved za september: Prihaja čustven mesec, čas je za krepitev ljubezni do sebe (foto: Pixabay) Pixabay
26. 8. 2022

September je mesec žetve, zdravljenja preteklosti in okrepite zdrave ljubezni do sebe. Obenem pa odpira stare rane ter prinaša ponovno priložnost.

Pripravimo se na nekoliko bolj čustven mesec, ki prinaša prve vonjave jeseni. Energija bi se lahko nekoliko upočasnila in umirila, a v notranjosti se bo dogajalo na polno. September bo čas pogleda nazaj. Namen devetega meseca ni podoživljanje preteklosti, ravno obratno. Katera vrata ste pozabili zapreti?

Horoskop: Moški z največjim srcem so rojeni v teh nebesnih znamenjih

Mesec žetve

Urimo mišice sprejemanja, kar pomeni, da bodo naše meje znova na sila zanimivi preskušnji. Izbira kaj sprejmemo in dopuščamo le zgolj naša. V resnici nas dolgoročno prav nič in nihče ne more v nekaj prisiliti. Slej kot prej bomo našli pot ven, kajne?

Odločite se kaj je in kaj ni sprejemljivo. Izberite kaj bi in česa ne bi. Vi postavite merila, standarde in meje. To storite brez občutka, da se morate opravičevati. Argument je opis zakaj in kako. Naj ne postane zagovarjanje svojega stališča z energijo opravičevanja.

Zdravljenje preteklosti in odpiranje starih ran

Ne ustrašite se. To ne pomeni, da boste razpadli od bolečine. Najprej se zavedajmo, da je preteklost minila. Ni je več tu z nami, zato nas ne more ponoviti. Ne more vas ponovno prizadeti. September je čudovit čas zdravljenja, ne pa ''namakanja'' v bolečih spominih, ki so morda vmes postali izgovor.

Stare rane se odpirajo kadar je potrebno zdravljenje, kar pa je le drug izraz za Ljubezen predvsem do sebe in tistih, za katere menimo, da si sočutja ne zaslužijo - sploh kadar so nas prizadeli.

Okrepite zdravo Ljubezen do sebe

Le kako bi to lahko storili v pravljično lepih okoliščinah? Seveda so idealni pogoji za krepitev ljubezni do sebe vse prej kot kičasno lepi. Tako lahko pričakujemo, da se bo v določenih odnosih, navadah in situacijah znova pojavilo nekaj, kar so menili, da smo že presegli ali predelali. Namen te reprize ni, da bi znova ponovili vse učenje ter se počutili slabo. Nikakor. Bistvo tega je, da opazimo česa smo se in česa ne naučili ter najpomembneje: kako primerno postaviti mejo.

Ljubezen do sebe ne pomeni, da sebe postavite na prvo mesto. Pozicionirajte se na enakopravno mesto. V resnici nismo boljši od nikogar in nismo slabši. VSak izmed nas ima svojo pot, svoje lekcije in svojo karmo ter svoje blagoslove.

Ponovna priložnost, da ali ne?

Pravijo, da si vsi zaslužimo ponovno priložnost. Redkeje pa spregovorimo s čim si jo zaslužimo. Z učenjem in zrelostjo. Ko se naučimo nekaj iz svojih slabših izbir in delovanj, zrastemo. Večja oseba, zrelejša oseba si zasluži ponovno priložnost, sj jo bo cenila in bo drugače razvanala v enaki situaciji. Osebe, ki so ostale na istem nivoju bodo enako ravnale, ko bodo dobile še eno priložnost, sja se še niso naučile ravnati bolje.

Za konec dobra novica: ŽETEV IN PRIPRAVE NA REZ!

Oktober prinaša močne energije reza in preobrata. Vstopamo v mesec duhovne preobrazbe in razkrivanja resnice. September je tako poseben čas, v katerem nam bo življenje lepo pokazalo kje pa morda še nismo zrelo. Zato se ne izogibajte neprijetnih ogledal. Bodite nežni do sebe kot bi bili nežni do malega otročka, ki še potrebuje pomoč.  Ker vsi še potrebujemo pomoč.

Zato pa smo na svetu - en drugemu naj bi pomagali in se ljubili.

Z Ljubeznijo, LiLi SoRuM

TV voditeljica, avtorica, numerologinja, svetovalka in motivacijski coach

www.lili-sorum.com