Astro profil znanih: Igralec Jure Henigman je rojen upornik

6. 2. 2022
Deli
Astro profil znanih: Igralec Jure Henigman je rojen upornik (foto: Aljoša Rebolj)
Aljoša Rebolj

Jure ima Sonce v vodnarju, zato je neodvisen, emancipiran, njegove ideje pa so zelo napredne.

Ponazarja prispodobo prijateljstva, napredka, novosti in ekstravagantnosti. Družaben in svoboden, neobičajen in idealističen poudarja enakost in drugačnost. Veliko bolje se počuti v skupini podobno mislečih ljudi kot sam s sabo. Pogosto šokira, še posebej z novimi pravili, ki so popolnoma drugačna od ustaljenih vzorcev. Njegov največji adut je širina vizije, poleg tega pa odprti duh, ki ne pozna predsodkov. Avtoriteta ga ne gane, ampak nanjo gleda z zanimanjem in popolnoma osredotočeno.

Čustva so globoka in zajemajo veliko stvari, njegov odnos do človeštva je human in prijazen. Skuša delovati kot bojevita oseba, nekdo, ki bo svetu pokazal resnico. Na poslovnem področju potrebuje svobodo, delo si mora izbrati sami, prav tako delovni ritem in vse ostalo. Prav zaradi tega se pogosto odloča za samostojno dejavnost, ki je združljiva z njegovim svobodnim značajem. Deluje ustvarjalno, izvirno, individualno in domiselno.

Juretov duh je revolucionaren, obnašanje neobičajno, ker je rojen upornik. Upira se vsem družbenim pravilom, v skupinah, ki jih izbere za svoje, pa je prilagodljiv in potrpežljiv. Spremlja ga dar, da je do sebe ravnodušen, to ravnodušnost pa spremljajo vedrina, čudaštvo, smisel za druženje, družbena predanost in smisel za skupinsko ustvarjanje. Deluje kot prihodnja dimenzija časa, ki obsega tudi ekscentričnost, vendar je ta predvsem posledica nerazumevanja predčasnih idej.

Luno ima Jure v vodnarju, zato ga odlikujejo družabnost, inteligentnost in lucidnost. Izjemno zgovoren ima veliko prijateljev. Moderen, originalen, iznajdljiv, veder, s sabo nosi vedno nove ideje. Zanj je umetnost nekaj lepega, nekaj, kar mora čutiti. Živi za izzive in njegovo življenje je prazno in dolgočasno, če ne tvega, vsaj kdaj pa kdaj. Velikokrat izbere popolnoma drugo pot in nasprotuje, kar ga vznemirja v pozitivni smeri. Bolj tvega v vsakodnevnem življenju, kot v poslovnih odločitvah, kjer stremi k bogastvu. Če se mu dolgo časa ne zgodi nič vznemirljivega, enostavno išče načine, kako popestriti življenje.

Sekstil med Luno in Uranom nakazuje, da ima Jure močno povečano intuicijo, izpopolnjeno z originalnostjo. Njegovo življenje se giba izven meja običajnega, z mnogimi spremembami in znanjem, pridobljenim na podlagi življenjskih izkušenj. Šesti čut je močno razvit, rad je obkrožen z originalnimi ljudmi in umetniki. Spodbujanje primarnih instinktov ima ogromen vpliv na njegovo življenje.

Merkur ima Jure v kozorogu. Ambiciozen in deloven ima vse poti začrtane do podrobnosti, zato mu pri poslovnih ciljih težko spodleti. Na področju dela in financ je premišljen, natančen in hkrati usmerjen k novim, boljšim pristopom. Je rojen mislec, zelo odgovoren, pronicljiv in iznajdljiv na področju dela in denarja. Odlikuje ga racionalen pristop, spušča se v raziskovanja in razne študije, saj hrepeni po novih obzorjih in znanju.

Z Venero v znamenju rib je Juretova zunanjost privlačna, lastnosti, povezane s čustvi so vztrajen, egoističen, neobčutljiv, praktičen, resen in zadržan. Ne izogiba se odgovornosti niti težkim preizkušnjam. Svojim ciljem sledi, dokler jih ne uresniči, saj je zvest in predan. Njegova specialiteta je spogledovanje, spolni odnos pa razume kot duhovno srečanje dveh duš. Lastnost, ki se skozi življenje ves čas prepleta na ljubezenskem področju je občutljivost. Romantični vzgibi in nežni prijemi so zanj ključnega pomena. Ko ljubi, ljubi z dušo in telesom, ter pripada v celoti, včasih se lahko preprosto zaljubi v ljubezen. Privlači tiste, ki so občutljivi, domiselni ali umetniško nagnjeni. Njegova želja je najti nekoga, s katerim lahko zgradi globok in duhovni odnos.

S konjunkcijo med Venero in Marsom je nakazano da Jureta spremljajo intenzivne strasti, ter vroč temperament. Močna želja po ljubezni pomeni, da ljubezenski odnosi prevzamejo pomembno vlogo pri razporeditvi časa. Iskanje nove partnerke je zanj enostavno, zaradi visoke stopnje seksualne privlačnosti in šarma. Zna pokazati in dokazati ljubezen, življenje diha s polnimi pljuči. Karmični vidik dragocene lekcije prinaša ljubezen za celo življenje.

Juretove strasti so zaradi Marsa v ribah izrazite, rad ima družabne prireditve in zabave, zelo je gostoljuben in iznajdljiv. Spremlja ga tudi ustvarjalna domišljija, ki jo lahko kreativno izrazi z umetnostjo ali glasbo. Odprt in iskren, ima odličen občutek za organizacijo, saj je poln dinamike in neustavljive, močne energije. Ljubi življenje in vse, kar mu nudi, še posebej uživa v športnih dejavnostih na prostem. Ta pozicija ga naredi stabilnega, samozavestnega in privlačnega. S svojo energično usmerjenostjo ima dovolj moči in vzdržljivosti za premagovanje težav in preprek na poti do uspeha. Seksualno, ta vpliv pomeni izjemno vzdržljivost in spolno privlačnost ter aktivnost tudi pozneje v življenju. Omogoča tudi razumno raziskovanje in izražanje tabujev v spolnosti. Izražanje in dobra motivacija vodita tudi k plodnim rešitvam na kariernem področju.

Pripravil: Horoskop.si

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk