Astro profil znanih: Jacqueline Kale (Ljubezen po domače)

31. 1. 2021
Deli
Astro profil znanih: Jacqueline Kale (Ljubezen po domače) (foto: POP TV)
POP TV

Jacqueline ima Sonce v znamenju ovna, kar nakazuje, da je njena osebnost izrazito stabilna, rada uveljavlja svojo voljo in običajno vedno vztraja do konca.

Njena ambicioznost nima meja, vendar je v določenih situacijah preveč uporniška in trmasto vztraja pri svojem, vendar samo takrat, ko je popolnoma prepričana. Njen moto je, kdor je ne sprejme, naj odide. Nikoli ne reče ne, ko so na sporedu nove izkušnje. Nič ni zanjo izven meja in v življenju si želi pokusiti vse. Ona poskusi vso hrano, potuje v neznano, ter se pogovarja s čim več ljudmi, seveda različnimi.

Želi biti gospodar svojega časa in usode, zato je pogosto ne razumejo. Impulzivnost jo večkrat popelje v nemir in nervozo, ki ju težko kontrolira. Če se življenje in položaji ne odvijajo vsaj približno tako, kot si je zamislila, lahko nastopi destruktivno obnašanje, ki ga spremlja sarkazem. Zanjo je življenje ali črno ali belo, vmesne poti ni. Ne razume fraze premisli, preden storiš, sploh pa njo ta fraza ne zanima, saj deluje vedno po svojem notranjem občutku, v katerega močno zaupa in jo ne pusti na cedilu. Ples skozi življenje je zanjo dolgčas, bolj ji ustreza maratonski tek.

Jacqueline ima luno v znamenju vodnarja, zato je izjemno zgovorna in ima veliko prijateljev. Moderna, originalna, iznajdljiva, vedra, s sabo nosi vedno nove ideje. Zanjo je umetnost nekaj lepega, nekaj, kar mora čutiti. Živi za izzive in njeno življenje je prazno in dolgočasno, če ne tvega, vsaj kdaj pa kdaj. Velikokrat izbere popolnoma drugo pot in nasprotuje, kar jo vznemirja v pozitivni smeri.

Bolj tvega v vsakodnevnem življenju, kot v poslovnih odločitvah, kjer stremi k bogastvu. Če se ji dolgo časa ne zgodi nič vznemirljivega, enostavno išče načine, kako popestriti življenje. Njen ego je zelo močan in visok, zato se jo ne da zlahka zavesti in prepričati, da naredi kakšno neumnost.

Sekstil med Luno in Saturnom nakazuje na obremenjeno čustveno življenje, obarvano z žalostjo, razočaranji in občutkom krivde. Izgradnja občutka čustvene varnosti je zanjo najpomembnejša, ker ima izjemno potrebo, da se počuti spoštovano in cenjeno. Morda je odrasla hitro in si prizadeva, da bi se vsega naučila čim prej. Njeni občutki so pod strogim nadzorom, spremlja jo tudi samospoštovanje. S pomočjo občutka za dolžnost, ter s svojim resnim pristopom se z lahkoto koncentrira na fizične in intelektualne dolgoročne naloge.

Prodorna narava, ki jo poudarja njen Merkur v znamenju ovna ji omogoča, da je povsod prva. Preveč vztraja pri svojih prepričanjih in se težko prilagaja. Zna zelo dobro razpravljati, se prerekati, voditi vroče diskusije in zajeti bistvo, ko ji postavijo vprašanje. Njen aktivni um zelo hitro dojema in razume vsako situacijo, tudi tisto, ki zaide v težave. Odlikujeta jo izjemna iznajdljivost in velika sposobnost odreagirati v trenutku. Paziti mora predvsem na svojo nepremišljeno naravo, naglico, ki jo spremlja na vsakem koraku, ter neučakanost.

V ljubezni je Jacqueline s pozicijo Venere v znamenju ovna zelo svobodna in spontana. Ima veliko prijateljev obeh spolov, za katere je pripravljeni narediti vse. Ni ljubosumna, ni posesivna, vendar od partnerja zahteva določene kvalitete, najbolj pomembno zanjo je, da jo spoštuje in da ji ves čas daje občutek, da jo ima rad in da je zanj najpomembnejša.

Je zahtevna partnerka, obenem pa igriva, rada se igra z iskrami, ki jih neti, vendar je tudi pripravljena z veseljem odgovoriti nanje, seveda le v primeru, če je sama dala pobudo. V partnerskem odnosu ne prenese podrejene vloge in partnerjeve počasnosti. Rada ima svobodo in se zelo nerada spušča v trajna partnerstva. V bistvu bi bila zanjo najbolj primerna svobodna zveza.

Trigon med Venero in Marsom ima v natalni karti Jacqueline velik vpliv na odnose. Njene intenzivne strasti, ter vroč temperament lahko vplivajo na vsa področja življenja. Njen spolni nagon in potreba po intimnih odnosih lahko včasih povzročita trenje znotraj odnosov. Stopnja intenzivnosti je lahko prevelika za partnerja. Zna pokazati in dokazati ljubezen, da življenje diha s polnimi pljuči. Če želi ohraniti dolgoročno razmerje, se ne bi smela spogledovati.

Z Marsom v strelcu je njen način razmišljanja urejen, vendar je včasih tudi odrezava. Rada vidi, da se uspeh rokuje z njo. Pri pogajanju in v življenju je strastna, velikodušna in hrabra. S svojim logičnim razmišljanjem in debatiranjem se vztrajno bori proti principom in določenim filozofijam, prav tako zna odlično razsoditi. Podjetna, idealistična in vedno pripravljena doseči še več svetlejših in oddaljenih zvezd, vedno znova načrtuje nekaj novega ali raziskuje nove potenciale, ki bodo razširili njena obzorja. Nikakor ni zadovoljna s tihim, varnim življenjem, saj želi raztezati svoje meje, da vidi, kako daleč lahko gre in kakšna so tveganja.

Seksil med Jupitrom in Neptunom ji podarja optimistično, velikodušno, zasanjano in duhovno naravnano osebnost. Religija in molitev jo sicer zanimata, vendar je osebno duhovno razsvetljenje njeno bistvo, saj je pravi idealist z močno vero v človeštvo. Socialna pravičnost, morala in človekove pravice so na vrhu njenih zanimanj. Ima talent za umetnost, raziskovanje in poučevanje na področju humanistike in družboslovja, ter mitologije in astrologije. Ni ji treba žrtvovati osebnih želja, da doseže cilj. Veliko navdušenje in privlačnost lahko privedeta do priljubljenosti in celo slave.

Pripravil: Horoskop.si