Astro profil znanih: Mattia Rutar iz šova Kmetija je po naravi sočuten in nežen

Astro profil znanih: Mattia Rutar iz šova Kmetija je po naravi sočuten in nežen (foto: Pixabay) Pixabay
20. 11. 2021

Mattia ima Sonce v ribah, zato je sočuten in sentimentalen, ter izjemno požrtvovalen. Zaupa v univerzalno ljubezen in pogosto želite pobegniti kakršnikoli resničnosti tega sveta.

Z lahkoto se zlije s situacijo, ker je prilagodljiv, nevsiljiv in plašen, če pa nanese, zna hitro, tekoče in prepričljivo izraziti svoje mnenje. Njegova narava je sočutna, ljubeča in nežna, obožuje živali in zna pomagati ljudem v stiski.

Odlikujejo ga metodičnost, idealizem in bogata domišljija. Obožuje lagodno življenje, saj mu omogoča prepuščanje čutenju in domišljiji. Na ljubezenskem področju je romantik, vendar na začetku ljubezenske zveze pogosto ne ve, kako se odpreti. Težko se odloči za poroko in družino, ko pa to stori, je zelo pripaden. Niha med idealizmom in realizmom, izredno težko se sooča z resničnostjo. Ljubezen zanj predstavlja nežno skrb in pogosto prevzema vzorce ljudi, s katerimi se druži. Kljub umetniški in poetični naravi ter bogati domišljiji se težje izraža.

Mattia ima Luno v znamenju vodnarja, zato ga označujejo družabnost, inteligentnost in lucidnost. Je izjemno zgovoren in ima veliko prijateljev. Moderen, originalen, iznajdljiv, veder, s sabo nosi vedno nove ideje. Živi za izzive in njegovo življenje je prazno in dolgočasno, če ne tvega, vsaj kdaj pa kdaj. Velikokrat izbere popolnoma drugo pot in nasprotuje, kar ga vznemirja v pozitivni smeri.

Bolj tvega v vsakodnevnem življenju, kot v poslovnih odločitvah, kjer stremi k bogastvu. Če se mu dolgo časa ne zgodi nič vznemirljivega, enostavno išče načine, kako popestriti življenje. Ekscentričnost ga vodi v hitre spremembe razpoloženja in usklajeno ljubezensko življenje. V življenju mu je zelo pomembna pravica in se bo zanjo, če bo treba, tudi boril. Njegov ego je zelo močan in visok, zato se ga ne da zlahka zavesti in prepričati, da naredi kakšno neumnost.

Sekstil med Luno in Marsom nakazuje, da svoje srce nosi na dlani in zelo rad delite svoje občutke. Težko spusti močna čustva na plano, zaradi tega notranjega nemira ga lahko privede do čustvene izčrpanosti. Pristop je iskren, pošten in obarvan s številnimi ambicijami. Neizmerno trde volje in poln energije se znajde na zavidljivem položaju v očeh počasnih in ležernih ljudi. Označujejo ga sreča, priljubljenost in velikodušnost. Nikoli ne govori slabo o drugih, saj zanj obstaja le svetla plat življenja, obsijana s soncem. Dobra narava, čar, karizma in mnogo drugih dobrih lastnosti mu prinašajo družbeni uspeh in javno priljubljenost. Odlično se znajde s kuhalnico in ceni svoje udobje.

Merkur v vodnarju nakazuje, da Mattia v svojem življenju ves čas potrebuje dogajanje in spremembe, zato je ustaljen poslovni ritem zanj preveč monoton. Je pravi inovator v mislih, besedah in dejanjih, potrebuje svobodo in neodvisnost. Privlači ga vse, kar je novo, drugačno in nenavadno. Humana načela in individualen pristop mu omogočata, da inicira projekte, ter se odlično znajde v intelektualnih diskusijah. Najbolj ga plaši misel, da bi ostal sam, brez prijateljev, ki so vendar smisel njegovega razgibanega delovanja.

Sekstil med Merkurjem in Venero nakazuje, da je ljubeča, optimistična, kultivirana in poštena oseba dobrega renomeja. Diplomacija je močna točka in pogosto ga pokličejo, da razreši težave med prijatelji. Pri komunikaciji mu priskoči na pomoč melodični, poetični in sproščujoči glas. Vedno najde svetlo plat življenja in je pripravljen na razne dogovore.

S konjunkcijo med Merkurjem in Uranom Mattia združuje inteligenco in originalnost, odlično se znajde na področju literature. Je pravi ekscentrični genij in njegov um je čudovit. S pomočjo intenzivne intuicije in psihične sposobnosti zna ideje popeljati v realnost. Pogosto lahko hitrost duševne dejavnosti vodi do prehitrih skokov v zaključke. V prijateljskih odnosih ga spremlja spontan pristop, vedno zna izkoristiti vse priložnosti, katere se pojavljajo. Ima močan intelekt in globoko radovednost.

Je zelo močna oseba, kar odraža s svojim načinom komuniciranja. Na druge ima močan vpliv in zna biti s svojim prodornim pogledom zelo prepričljiv. Spremljajo ga predispozicije za vodenje in vladanje, saj zna s svojo prodorno naravo prepričati množico. Ker je dober in kritičen opazovalec, hitro prebere vsako zgodbo.

Z Venero v ovnu je v ljubezni zelo svoboden in spontan. Giblje se v velikih skupinah ljudi in ima veliko prijateljev obeh spolov, za katere je pripravljen narediti vse. Ni ljubosumen, ni posesiven, vendar od partnerke zahteva določene kvalitete, najbolj pomembno pa mu je, da ga spoštuje in da ga ves čas daje občutek, da ga ima rada. V prostem času uživa v obiskovanju zabav, vznemirljivih igrah na srečo ter v individualnih športih, zato mu drugi težko sledijo. Redko je nezadovoljen, saj zna odlično poskrbeti zase in se vedno postaviti na noge. Ljubezen je zanj neobrzdana strast, kateri vas čas sledi.

Čustveno in intimno življenje je s trigonom med Venero in Plutonom zelo bogato. Mattia resnično živi pravi strasten in intenziven vrtiljak ljubezni. Kakorkoli, odnosi so resna stvar v njegovem življenju in bistvenega pomena za dobro počutje. Ne traja dolgo, da se globoko zaljubi. Rad vidi, da se uspeh rokuje z njim. Pri pogajanju in v življenju je strasten, velikodušen in hraber. S svojim logičnim razmišljanjem in debatiranjem se vztrajno bori proti principom in določenim filozofijam, prav tako zna odlično razsoditi.

Pripravil: Horoskop.si