Astro profil znanih: Niko Zorjan krasi dobrota, potrebuje pa veliko svobode in nenehnega dogajanja!

23. 4. 2023
Deli
Astro profil znanih: Niko Zorjan krasi dobrota, potrebuje pa veliko svobode in nenehnega dogajanja! (foto: Tibor Golob)
Tibor Golob

Niko zaradi Sonca v znamenju strelca krasijo dobrota, nagajivi ter razgiban duh, entuziazem, toplina in prijaznost

Venomer stremi k neodvisnosti in ima dober občutek, potrebo za potovanja in svobodo. Nika je razgledana in optimistična oseba, ki jo v življenju spremljajo srečna naključja. Potrebuje veliko svobode in nenehnega dogajanja, vendar učinkovitega, saj kljub temu da je flegmatična, stremi k uspehu.

Preberite še: TA horoskopska znamenja bodo težje ubežala retrogradnemu Merkurju (je med njimi vaše?)

Spretno filozofiranje podkrepljeno z naprednim umom Niko večkrat reši iz zagate. Ni pomembno, kaj počne, ne mara kompliciranja, malenkosti in pretiranega načrtovanja. Skozi življenje se prebija s šalo, anekdotami in iskrivim humorjem. Njej zameri le redko kdo, saj je zaradi svoje širine duha, smeha in dobre volje, hudomušnih pogledov in ljubezni do ljudi zelo privlačna. Zna razlikovati med znanjem in modrostjo, svoja spoznanja plemenito predaja naprej.

Sekstil med Soncem in Jupitrom nakazuje, da je Nika tolerantna, optimistična in ljubezniva. Spoštuje zakone in pravico, njene družabne ambicije pa so zelo visoke. S svojo pazljivostjo in previdnostjo lahko vzdrži vedno do konca, tudi v delikatnih in težkih nalogah, ki jih zna izpeljati do cilja.

Nikina domišljija zaradi pozicije Lune v ribah ne pozna meja. Z lahkoto spolzi skozi cikel več življenj in transformacij. Živi v svojem svetu in pogosto ji je marsikaj zaradi močne intuicije jasno prej kot ostalim. Pomembno je, da občuti realnost in okrepi povezavo med intuitivnimi vizijami in resničnim življenjem. Nika je rojena umetnica, ki tudi živi na svoboden način in se skriva pred vsemi resnimi omejitvami. Resna zveza ji preveč pomeni, da bi se spuščala v kakšne tvegane situacije in zaplete, raje uživa v svoji coni udobja. Zna odlično ocenjevati in ima dober spomin.

Nika je prikupna, nežna in prilagodljiva. Privlačijo jo umetnost in kulturna druženja ter umirjene, prijetne zabave. Z otroki je močno povezana in hrepeni po domačem urejenem ognjišču, ter ugodnem ozračju. Prijateljstva sklepa lahkotno. Pristop je iskren, pošten in obarvan s številnimi ambicijami.

Merkur v škorpijonu nakazuje, da se Nika ne boji nikogar in ničesar. Svoje odločitve podaja na strasten in diplomatski način. Zaradi svoje karizme je v poslovnem svetu zelo zaželena, saj se je njenim predlogom težko upreti. Diplomacija je njena močna točka, pri komunikaciji pa ji priskoči na pomoč melodični, poetični in sproščujoči glas. Vedno najde svetlo plat življenja in je pripravljena na razne dogovore. Odlične sposobnosti razpravljanja ji omogočajo, da se poteguje ne samo zase, temveč tudi za pravice drugih. Na druge ima močan vpliv in zna biti s svojim prodornim pogledom zelo prepričljiva. Spremljajo jo predispozicije za vodenje in vladanje, saj zna s svojo prodorno naravo prepričati množico.

Z Venero v znamenju kozoroga Niko odlikuje čut za dolžnost, ceni znanje in spoštujete avtoriteto. Zadev se loti celostno, vse ima lahko pod nadzorom. Njena ljubezen je zvesta, iskrena, vendar ni najbolj globoka, čustva pa so stabilna, kvalitetna. Odlično se ujame s partnerjem, ki je živahen in ne preveč podrejen, skratka nekdo, ki ustreza njenim neobvladljivim strastem. Čustveno in intimno življenje je zelo bogato.

Nika ima Jupiter v tehtnici, zato zna uživati v življenju, skratka je sladka in privlačna. Je prava mojstrica, ko je potrebo oprostiti in ne kuje maščevanja in zamer. Navdihuje jo ljubezen do lepih stvari in zanimanje za umetnost. Saturn v vodnarju nakazuje na miselno strukturiranost, konkreten pristop in premišljenost v intelektualnih podvigih.

Pripravil: Horoskop.si

  • Morda bi vas še zanimalo: Jure Knez in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o vpetosti družine v poslovno sodelovanje, zakaj so mladi pomembni za razvoj in napredek podjetja ter kakšen mora biti vodja, da lahko ekipo pripelje do svetovnega uspeha. Nadvse zanimiva debata pa se je razvila tudi okoli teme, kaj uspeh sploh je. Vabljeni k ogledu!