Astro profil znanih: Oliver Tič oziroma Oli Walker - odlikuje ga izjemno močna volja!

9. 10. 2022
Deli
Astro profil znanih: Oliver Tič oziroma Oli Walker - odlikuje ga izjemno močna volja! (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Oliver ima Sonce v kozorogu, zato ga odlikujejo poštenost, rezerviranost, previdnost, čast in izredno močna volja.

Globoko v sebi skriva noto ambicioznosti in številne možnosti ter z veseljem prevzema odgovornost. Nikoli se ne izogne dolžnostim ter obveznostim, zato je zanesljiv in zvest. Zanj sta značilni predvsem vzgojenost in olikanost. Vseh dogovorov se drži, ima dober spomin, najraje pa se druži z inteligentnimi ljudmi. Včasih mu po krivici pripišejo hladnost in sebičnost, vendar ima čudovit smisel za humor.

Je vesten in natančen

Če mu uspe združiti prodornost in disciplino, bo njegova pot k uspehu dolga, vendar trdna in stabilna. Ustvarja zid, ki ga zna sezidati z lastnimi rokami. Za tem se skrivajo plahost, vendar tudi čvrstost in moč. Vse, česar se loti, poskuša narediti vestno, natančno, uspeh pa doseže z vztrajnostjo, marljivostjo in prizadevnostjo. Nikoli se ne spušča v tveganja, možnosti za hitre zaslužke ga nekako ne pritegujejo. Kariero načrtuje, dokler ne doseže zastavljenega cilja. Vztrajno sprejema izzive vseh vrst, nobena ovira se mu ne zdi nepremagljiva, na zastavljene cilje pa je pripravljeni čakati in medtem potrpežljivo delati.

Ceni vse lepo v življenju

Oliverjeva Luna se nahaja v biku, zato ga spremlja želja po užitkih. Prepričan je vase, v svoje ideale in ima zelo močno voljo. V svojem delovanju zna biti zelo previden, hkrati pa ga uporniška narava vodi k temu, da se drži svojih ciljev in principov. Ceni vse lepe stvari v življenju, še posebej gurmanske užitke, naravo, za katero se je sposoben tudi boriti, na področju zaščite okolja. Ko je utrujen ali napet mu odgovarja mirna in meditativna glasba, v kateri najde svoje bistvo. Oliver zna odlično ocenjevati in ima dober spomin. Inteligenten, zasanjan in živahen se ves čas razvija s tokom življenja. Z lahkoto se izraža in ima odličen talent za učenje tujih jezikov.

S trikotnikom med Luno in Jupitrom ga spremljajo sreča, priljubljenost in velikodušnost. Nikoli ne govori slabo o drugih, saj zanj obstaja le svetla plat življenja, obsijana s soncem. Dobra narava, čar, karizma in mnogo drugih dobrih lastnosti mu prinašajo družbeni uspeh in javno priljubljenost.

Na poslovni poti mu redko spodleti

Merkur ima Oliver v kozorogu, zato ima vse poti začrtane do podrobnosti, pri poslovnih ciljih mu redko spodleti. Na področju dela in financ je premišljen, natančen in hkrati usmerjen k novim, boljšim pristopom. Deluje kot rojen mislec, zelo odgovoren, pronicljiv in iznajdljiv na področju dela in denarja. Odlikuje ga racionalen pristop, spušča se v raziskovanja in razne študije, saj hrepeni po novih obzorjih in znanju. Odlične sposobnosti razpravljanja mu omogočajo, da se poteguje ne samo zase, temveč tudi za pravice drugih. S svojo živahno inteligenco in energijo se zna prebiti v srce bistva.

Konjunkcija med Merkurjem in Jupitrom mu podarja inteligenco, široko znanje in širok pogled na življenje, v katerem je običajno srečen in uspešen, z ljubeznijo do učenja, potovanj in pogovorov z ljudmi. Oliver je toleranten, z izrednim občutkom za pravičnost. Z nogami zna trdo stati na tleh, obeta se mu uspeh. Spremlja ga sposobnost videti, slišati ali opaziti stvari, ki jih drugi ne zaznavajo.

Močno vpliva na druge

Sekstil med Merkurjem in Plutonom mu daje močan intelekt in globoko radovednost. Je zelo močna oseba, kar odraža s svojim načinom komuniciranja. Na druge ima močan vpliv in zna biti s svojim prodornim pogledom zelo prepričljiv. Ker je dober in kritičen opazovalec, hitro prebere vsako zgodbo.

Oliver ima Venero v strelcu, zato potrebuje veliko svobode in je zaljubljen v vse nenavadno. Uživa v spontanosti in išče družbo ljudi, ki so prav takšni. Označujejo ga prijaznost, lojalnost, darežljivost in dobrodelna nota. Svojo ljubezen lahko najde v tujini ali nekje zelo daleč. Svoje sanje, želje in ideale želi deliti z ljubljeno osebo, s katero želi biti povezan tudi na duhovni ravni.

Življenje naravnost ljubi

Zaradi vpliva Marsa v Škorpijonu spremljajo Oliverja nagonske, odločne zaznave, močna volja, obarvana s trmoglavostjo in magnetično privlačnostjo. Ljubi življenje in vse, kar mu nudi, še posebej uživa v športnih dejavnostih na prostem. Ta pozicija ga naredi stabilnega, samozavestnega in privlačnega. To je eden izmed najbolj ugodnih vplivov, zlasti za ukrepanje in telesne dejavnosti. Konjunkcija med Marsom in Plutonom nakazuje, da ima Oliver neverjetno močno željo, da doseže svoje cilje, prav tako zna povoziti vse ovire in običajno vztraja do konca. Moč, strast in pogum so njegove ključne točke.

Jupiter ima Oliver v strelcu. Z navdušenjem in svojim entuziazmom z veseljem sodeluje z drugimi in deli svoja mnenja. S svojo zapeljivostjo rešuje težave in zaplete, izredno radodaren in angažiran v mnogo stvareh. Oliver je idealist z močno vero v človeštvo. Socialna pravičnost, morala in človekove pravice so na vrhu njegovih zanimanj. Veliko navdušenje in privlačnost lahko privedeta do priljubljenosti in celo slave.

Pripravil: Horoskop.si