V katerem horoskopskem znamenju se nahaja vaš Lilit? (II. del)

V katerem horoskopskem znamenju se nahaja vaš Lilit? (II. del) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 3. 2021

Lilit, ki jo opisuje mitologija, ni nikoli dejansko živela in obstajala, vendarle vam znamenje, v katerem se nahaja vaš Lilit daje številne globoke vpoglede v vašo dušo in vas opominja, katere vzorce preteklih življenj bi bilo treba razčistiti.

Tehtnica

Če se vaš Lilit nahaja v znamenju tehtnice iskreno verjamete, da je vaša pozornost, usmerjena k drugim njihova velika priložnost. Spremlja vas močan občutek prefinjenosti, tudi v spolnosti vam veliko pomenijo detajli. Nenehno nihate, nimate lastnega mnenja, kar vas večkrat postavlja v ozadje. Negotovost, nezmožnost samostojnega delovanja in stalna potreba po presojanju drugih so lastnosti, ki vas spremljajo. Vaša čutnost se lahko v kočljivih situacijah usmeri v maščevalnost. Ste oseba, ki pogosto delujete, kot da ste članica visoke družbe. Pomembne vloge v vašem življenju igrajo partnerji in zavezniki. To je karma nepravičnega sodnika, človeka, ki je bil čustveno zahteven ali ki je živel na račun nekoga drugega. V preteklem življenju ste uporabljali druge ljudi in svoj status za sebične namene. V trenutni situaciji se za harmonično fasado skriva pustolovsko in živahno spolno življenje. Pomembno je, da ne izdajate svojih zaveznikov in uskladite svoj odnos z družino.

Škorpijon

Z Lilit v znamenju škorpijona poskušate prisiliti druge, da zadovoljijo vaše želje ali potrebe, tako da čustveno vzdušje v vašem življenju večkrat pripelje do točke, ko miroljubna rešitev preprosto ni dobra izbira. Spremlja vas nezavedna težnja, da manipulirate z drugimi. Nagnjenost k vznemirjenju vas vodi k ustvarjanju dramatičnih prizorov. Senzualnost je prisotna v vaših instinktih, prav tako čarobna privlačnost, po drugi strani pa strah pred poroko. Pomembne vloge v vašem življenju igrajo ljudje umetniških poklicev ter guruji vseh vrst. Ste oseba, ki je sposobna povzročati trpljenje drugim ljudem in tudi zelo kruti. To je karma čarovnika, ki zavestno uporablja kozmično pravo za temne namene. V prejšnjem življenju ste podlegli vsem poškodbam, sovražili in se maščevali vsem. V sedanji inkarnaciji na vas vplivajo notranji instinkti, absorbirate vse težave ter privlačite, razburjenje in različne spolne perverzije. Za srečno življenje se morate trdno upreti vsem skušnjavam in se spomniti, da si zaslužile le najboljše.

Strelec

Če imate Lilit v znamenju strelca ves svet, čaka samo, da kleči pred vašo veličino in si prizadevate, da bi prejeli duhovno hrano na vsakem koraku. Ker ste popolnoma prepričani o vaših velikih organizacijskih spretnostih in nepogrešljivi avtoriteti, verjamete, da preprosto ne morete narediti napak. Ponižujete tiste, ki nasprotujejo vaši avtoriteti ali ogrožajo vaš vpliv. Ste nepredvidljivi, pohlepni, vedno zainteresirani za pustolovščino in zarote, ki vključujejo veliko število ljudi. Pomembne vloge igrajo lažni ideološki in verski voditelji. Spremlja vas ogromen ego, veliko nečimrnosti in velikih ambicij. To je karma velikega pustolovca, lažnega preroka, ali izumitelja. V prejšnjem življenju ste lahko bili politik z zlonamernimi nameni. V tem življenju pa zlahka prepričate z ideološko propagando in se nagibate k temu, da bi uspeli. Če želite doseči srečo, bi se morali zadovoljiti s tem, da ste spremljevalec, posrednik ali opazovalec, ne le voditelj.

Kozorog

Če se vaš Lilit nahaja v znamenju Kozoroga verjamete, da nič ne presega vaših zmožnosti in da ne potrebujete nobene pomoči ali podpore. Sebe vidite kot gospodarja usode druge, prepričani, da potrebujejo vašo pomoč. Čutite potrebo, da uporabljate svoj močni značaj in moč in izbirate najtežje poti za dosego svojih ciljev, s čimer želite dokazati, kako močna je vaša osebnost. Hladnost, zatrta senzualnost, pretirana racionalnost in težnja po doseganju ciljev za vsako ceno so vaše lastnosti. Pomembne vloge igrajo starejši moški, nadrejeni in po možnosti oče. Prezirate veselje, skušate zatirati in ponižati druge ter zlahka postanete kruti. To je karma hladnega cinka, ki je uničil tempelj duše. V sedanji inkarnaciji žrtvujete druge, da bi zadovoljili želje. Ste lepi in očarljivi, vendar globoko v notranjosti ponižujete druge. Če želite doseči srečo, ohranite svoje dostojanstvo, ko morate nositi svoj križ in se premikati proti cilju, tako da skrbno izbirate sredstva.

Vodnar

Če se vaš Lilit nahaja v znamenju vodnarja si prizadevate za popolno in absolutno svobodo, in ne upoštevate resničnih okoliščin, vsaka prepoved, vas vznemiri. Vaša senzualnost je močno izražena, nenehno iščete nekaj novega, nenavadnega in imate močno potrebo, da vse postavite na glavo. Spremljajo vas neodgovornost, brezskrbnost in pomanjkanje zanesljivosti, ignorirate načela morale in lahko izdate svoje znance. Pomembne vloge igrajo prijatelji. Imate perverzen okus in skušate ustvariti šokantne situacije, ki vam omogočajo, da izkoristite zmedo ljudi, da bi dosegli lastne cilje. To je karma reformatorja, ki je prinesel kaos ali hudobnega genija. V življenju tudi sedaj uporabljate nenavadne talente za raznorazne namene, prizadevate si za popolno svobodo v ljubezni. Če želite doseči srečo, ne mešajte dobrega in zla in se izogibajte velikim dolgoročnim projektom.

Ribi

Če se vaš Lilit nahaja v znamenju rib ne razlikujete med sanjami in resničnostjo in verjamete v stvari, ki obstaja samo v vaših fantazijah. Obsesivno se navezujete na ideje, imate talent za zaroto in lahko skrivate svoje resnične namere, zavedete, šarmirate in dosežete svoje cilje s pomočjo neiskrenosti. Spremlja vas neskladnost, naklonjenost k histeriji in zmedi ter močan interes za temno stran življenja in skrivnosti. Pomembne vloge igrajo ljudje, ki se zdijo nepogrešljivi. Popolnoma lahko izgubite nadzor nad svojimi dejanji, spremlja vas bogata spolna domišljija in vedno poskušate najti užitek za vsako ceno. To je karma kriminalca ali maga, ki je manipuliral z ljudmi. V trenutni inkarnaciji ste podvrženi vsaki slabi navadi, predlogu, iluziji in duševnim boleznim. Če želite doseči srečo, bi se morali preoblikovati se od znotraj, ter se boriti proti svojim strahovom in iluzijama.

Morda bi vas zanimal tudi članek:

Pripravil: Horoskop.si