Astro: Vsako znamenje ima svoj idealen kraj za prepuščanje strastem, kaj astrologi pravijo za vaš znak? Preverite!

4. 1. 2023
Deli
Astro: Vsako znamenje ima svoj idealen kraj za prepuščanje strastem, kaj astrologi pravijo za vaš znak? Preverite! (foto: Profimedia)
Profimedia

Nekateri radi eksperimentirajo, druge spet privlačijo vroči trenutki na prostem. Vsak znak ima svoj fetiš in svoj idealni kraj za seks. Če bi radi presenetili svojega partnerja ali partnerko, preverite, kateri kraj v njem ali njej vzbudi največ strasti - pa tudi, kaj velja za vaš znak.

Oven

So neposredni, iskreni, ko gre za seks - pa malce vulgarni. Radi imajo seks na hitro, pa tudi na kakšnem javnem prostoru. Nenehno si želijo izzive, tako da radi preizkušajo nove tehnike in poze.

Preberite si še: Opa, kaj pa to?! "Prvič sem bil ljubosumen, a ko se je zgodilo drugič ..." pravi svinger, ki deli svojo ženo z drugimi (iskrena izpoved)

Bik

Radi fantazirajo o seksu v kakšnem razkošnem hotelu. So materialisti, obožujejo luksuz in drage stvari, tako da "seks na eks" ni ravno njihova stvar. Imajo radi udobje, zato se bodo v veliki postelji počutili kot riba v vodi.

Dvojčka

Ta znak je precej podoben biku, ko gre za razkošje. Radi govorijo o seksu, za njih je ključnega pomena dobra predigra. Radi preizkušajo nove poze, seks na različnih krajih jim je pisan na kožo.

Rak

Veljajo za sramežljive in malce zadržane ljudi, a v seksu so prave "zverine." Z veseljem bodo s telesa partnerja ali partnerke strgali obleko in uživali v neobrzdanem seksu. Pri tem jim ni pomemben ne čas in ne kraj, usmerjeni so na obojestransko zadovoljstvo.

Lev

Radi eksperimentirajo, nagnjeni so k prevaram, pa tudi skupinski seks jim ni tuj. Levi so kreativne osebe, zato se je pri njih treba potruditi pri predigri. Kraj za vročo akcijo jim ni pomemben, radi se prepustijo in uživajo v strasti - kjerkoli.

Devica

Devico bo navdušila čista spalnica in lepa posteljnina. Ker so to redoljubni ljudje, jim lepa okolica veliko pomeni. Zanje je idealen kraj za seks intimnost spalnice in velika zakonska postelja.

Tehtnica

Čeprav so to sicer odprti ljudje, skorajda nikoli ne govorijo o seksu in intimnih trenutkov ne delijo z drugimi. Ti so namenjeni samo tehtnici in partnerju. Privlači jih očarljivost in lepota, zato bodo vedno "padle" na prijeten ambient.

Škorpijon

To je zelo čuten znak, ki mu seks pomeni veliko. Privlači ga prepuščanje intimnosti na krajih, ki so nepričakovani - v pisarni, parku, tudi v bazenu. Seks v javnosti jih vzburja in pri njih je samo nebo meja, ko gre za prepuščanje intimnosti. Tudi seks na hitro jim bo zelo všeč.

Strelec

Ko gre za seks, so strelci zelo temperamentni. Nič povezano s tem jim ne predstavlja tabu. So pustolovski ljudje, ki radi govorijo o seksu, pa tudi pohvalijo se s svojimi veščinami. Še najbolj jim bo všeč seks v naravi in nenačrtovano prepuščanje mesenim užitkom.

Kozorog

So zelo zadržani in malce sramežljivi, ko gre za seks. To je zanje zasebna zadeva, o kateri se z drugimi ne razpravlja. Nikoli. Uživajo v vročih igricah v kakšnem spa-centru, še posebej, če se pred tem sprostijo z masažo.

Vodnar

Radi eksperimentirajo, erotična predigra in tantrični seks pa bodo prebudili vodnarjev um in telo. So zelo družabni, vzburjajo jih zgodbe o seksualnem življenju drugih ljudi. Idealen kraj za seks je zanje avtomobil, radi pa se tuti prepustijo erotičnim pogovorom prek telefona.

Ribi

Njihovo domišljijo bo prebudilo igranje vlog, to bo vplivalo na njihov libido in se bodo z veseljem prepuščali strastem. Najbolj uživajo v sproščanju v kopeli ali med vročimi igricami nekje ob vodi - ob kakšni reki ali pa ob morju.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik