Astro znamenja, ki privlačijo denar in uspeh

26. 9. 2021
Deli
Astro znamenja, ki privlačijo denar in uspeh (foto: Profimedia)
Profimedia

Denar in uspeh, katera znamenja znajo v življenju zaslužiti in se povzpeti navzgor?
Nekateri ljudje se močno trudijo da bi s trdim delom in marljivostjo uspeli, vendar so vedno brez denarja, določena znamenja pa imajo manjšo prednost. Denar in uspeh znajo doseči z levo roko in svoj delo znajo bolje kot ostali pretvoriti v denar, saj si nezanesljivega življenja brez denarja enostavno ne predstavljajo.

KOZOROG

Kozorog, vztrajen, priden, marljiv, vendar tudi zelo diplomatski, ko je potrebno zaslužiti ali pri določenem projektu iztržiti več. Zna se odlično organizirati, si porazdeliti pomembne in nepomembne obveznosti in se usmeriti h konkretnemu cilju. Delo v dobrodelni smeri ga ne zanima, saj mora vendar zaslužiti in plačati svoje obveznosti v roku.

Ko že vsi ostali sanjajo o počitku, kozorog še vedno zbrano dela.
To mu ni težko, saj se mu v ozadju vrtijo misli, povezane z denarjem, ki ga bo zaslužil. Nikoli ne deluje iz dneva v dan, zato ima vedno nekje pripravljen tudi denar za morebitne slabe čase, ki jih v njegovem življenju na finančnem področju običajno ni. Kozorog se zaveda, da je denar energija in da imajo uspešni ljudje drugačen energetski nivo kot neuspešni ljudje. Kozorogov nivo energije na tem področju je visok.

BIK

Bik že kot majhen otrok sanja o materialnem bogastvu in skozi vse življenje se trudi, da bi bil uspešen, pretočen, predvsem pa, da bi si ustvaril imetje, kar mu v ozadju podarja varnost. Zna postaviti svojo ceno in če mu bo ponujeno premalo denarja, bo posel raje zavrnil, saj je zanj pomembno, da ve, da je dobro plačan in spoštovan. Ko se mu pojavi možnost za zaslužek ali finančno vlaganje zaživi in takoj vklopi možgane ter se organizira v pravi smeri.

Več pa si preberite na horoskop.si ali tukaj.