Astro znamenja, ki se nikakor nočejo prepirati: Na vso moč se izogibajo konfliktom (zato jih ima marsikdo rad)

Astro znamenja, ki se nikakor nočejo prepirati: Na vso moč se izogibajo konfliktom (zato jih ima marsikdo rad) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 2. 2023

Nekatera astroznamenja si tako močno želijo izogniti konfliktom, da bodo raje potlačila lastne občutke, kakor pa se iskreno pogovorila.

Ribi

Ljubečim ribam konflikti predstavljajo velik stres. Ker so izjemno empatične, bodo intenzivno čutile neprijetne občutke druge osebe, kar bo še dodatno prispevalo k njihovemu slabemu počutju. Zaradi tega se bodo ribe izogibale kakršnim koli pogovorom ali situacijam, s katerimi bi lahko vznemirile svoje bližnje.

Morda bi vas še zanimalo: To je 10 najlepših imen za punčke, ob katerih boste VEDNO pomislili na morje (in nikoli ne gredo iz mode)

Rak

Čustveni raki se v odnosih pogosto tako zelo osredotočajo na svoje bližnje, da ob tem pozabijo nase. Zadnje, kar si želijo je, da bi koga prizadeli, zato se bodo v največji možni meri izogibali konfliktom in soočenjem. V odnosih se lahko zgodi, da pretirano ugajajo drugim, s tem pa zanemarijo sebe in svoje potrebe.

Tehtnica

Največja želja tehtnice je umirjeno, harmonično življenje. Tudi v odnosih se bodo tehtnice za vsako ceno izogibale prepirom, konfliktom ali drugim situacijam, ki bi lahko razburkale njihov svet. Tudi, ko jih nekaj zmoti, se bodo prej prilagodile in sprejele napake drugih, kakor pa da bi o tem spregovorile.

Strelec

Sproščeni in optimistični strelci si želijo lahkotnih odnosov. Namesto, da bi se prepirali z bližnjimi, raje molčijo. Če pa jih nekaj tako zelo prizadene, da tega ne morejo skriti, bodo to pokazali s humorjem. Druga možnost je, da se strelec umakne oziroma pobegne, preden bi lahko prišlo do prepira.

Če tudi vi pri sebi opažate, da se pogosto izogibate konfliktom ne pozabite, da so ravno nesporazumi in konstruktivni pogovori tisti, ki vam omogočajo rast in vašim odnosom dodajajo globino.

Preberite več na Sensa.si

Morda vas zanima še: Karolina Siročič je zaupala, kaj je najpomembneje za zmago v Exatlonu! Več pa v spodnjem videu!