Po mnenju astrologov je TA dan najbolj produktiven v celem tednu in takrat bi bilo dobro početi tole ...

5. 11. 2023
Deli
Po mnenju astrologov je TA dan najbolj produktiven v celem tednu in takrat bi bilo dobro početi tole ... (foto: Profimedia)
Profimedia

Gre za četrtek, ki mu vlada planet Jupiter. Ta simbolizira rast, srečo in obilje.

Njegov vpliv ob četrtkih nam pomaga privabljati srečo in uspeh v naše življenje, zato je to popoln čas za začetek novih projektov, sprejemanje pomembnih odločitev ter uresničevanje ciljev, ki so usklajeni z našimi željami. 

Jupiter – planet rasti in obilja

Četrtek ima mirnejšo energijo kot hektična sreda, vendar je tudi poln energije za napredek in osebno rast. Ob četrtkih imamo običajno največ zagona, zato ga mnogi astrologi smatrajo za najbolj produktiven dan v tednu.

Ob četrtkih imamo tudi več sreče kot na druge dni v tednu, saj nas Jupitrova energija podpira tudi na duhovni ravni, zato se lahko takrat počutimo bolj pozitivno glede naše prihodnosti in bolj motivirani za produktivno delo.

To je odličen dan za učenje, prakticiranje hvaležnosti in delo na svojih financah. Če si želite v svoje življenje pritegniti več obilja, je četrtek zagotovo najboljši dan za to.

Priporočene aktivnosti za manifestacijo ob četrtkih

  • Izrazite hvaležnost za vse, kar že imate, kajti bolj ko se osredotočamo na stvari, za katere smo hvaležni, več razlogov najdemo za radost.
  • Naredite vizualizacijsko tablo: na velik list papirja ali na leseno desko pripnite pozitivna sporočila in inspiracijske slike, ki predstavljajo življenje, kakršnega si želite živeti.
  • Četrtek je najboljši dan, da se lotite urejanja svojih financ, se odločite za investicijo, podpišete finančno pogodbo ali se lotite dela na sebi, s katerim boste izboljšali svoj odnosa do denarja.
  • Četrtek je tudi idealen dan za izvajanje manifestacijskih ritualov, še posebej tistih, ki vključujejo denar in obilje.
  • Ker je četrtek najbolj produktiven dan v tednu, je primeren tudi za učenje česa novega, saj boste imeli veliko več motivacije in potrpežljivosti kot običajno. 

Povzeto po Bloomandmanifest.com

BONUS VIDEO: Psiholog Domen Kralj: "Zmanjšujemo stigmo na področju duševnega zdravja, saj še vedno obstaja tabu spregovoriti o svojih čustvih."