Astrologi pod drobnogled vzeli novega člana kraljeve družine

Astrologi pod drobnogled vzeli novega člana kraljeve družine (foto: Profimedia) Profimedia
24. 4. 2018

Vojvodinja Kate Middleton je včeraj minuto po 12 uri povila tretjega otroka. Novorojeni princ je po horoskopu bik, astrologi pa so že nekoliko pogledali v njegovo natalno karto.

Astrologinja Ophira Edut je tako v oddaji Good Morning America dejala, da je britanska kraljeva družina s prihodom novega princa v družino dobila še eno močno in vplivno osebnost. "Povsem mogoče je, da si bomo novega družinskega člana zapomnili po vztrajnosti. Zna pa se zgoditi, da bo na trenutke nekoliko svojeglav, kar je za bike povsem normalno, zato se zna zgoditi, da bo na trenutke stvari delal povsem po svoje. Kraljeva družina se mora torej pripraviti, da bo novi član na trenutke precej trmast," je razložila.

Se bosta pa vojvodinja Kate Middleton in princ William vsekakor razveselila podatka, da so biki znani po tem, da dobro spijo. "Njune noči bodo verjetno dokaj mirne. Biki pa imajo radi tudi lepe stvari, hrano in veliko crkljanja," je še dodala.

Tako kot novorojeni princ, je tudi Kate Middleton rojena v zemeljskem znamenju, zato bo verjetno svojega komaj rojenga sina še bolje razumela.

Priporočamo