Astrologi enotno: TO je horoskopsko znamenje, ki velja za najbolj nevarno (tukaj pa je razlog za to)

Astrologi enotno: TO je horoskopsko znamenje, ki velja za najbolj nevarno (tukaj pa je razlog za to) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 12. 2022

Gre za znamenje, ki ima veliko in močno energijo, a tudi sposobnost, da vsako težavo analizira, pogleda z več zornih kotov in skoraj vedno sprejme pravo odločitev.

Na tem svetu nihče ni popoln; vsakdo ima napake in pomanjkljivosti. Vsak ima drugačen način razkrivanja svoje jeze, ki se lahko včasih izkaže za precej nevarnega in strašljivega. Zelo negativna osebnost se lahko nagne celo k storitvi kaznivih dejanj, kot sta umor ali rop na visoki ravni. Astrologija je bila uspešna pri ugotavljanju pozitivnih in negativnih osebnostnih lastnostih na podlagi astroloških znamenj. Zato vam predstavljamo najnevarnejšo znamenje v astrologiji. 

In to je ... vodnar

Pripadniki tega znamenja imajo veliko željo po svobodi, zato se izogibajo ljudem in situacijam, ki jih omejujejo in ovirajo. Ljudje, rojeni v znamenju vodnarja, so običajno hladni, mirni in umirjeni, vendar znajo biti zelo kruti in pokažejo svojo drugo plat, če čutijo, da so v nevarnosti.

Vodnar je fiksno znamenje, kar pomeni, da je zelo stabilna, a hkrati omejena oseba. Nekateri astrologi vodnarje navajajo celo kot najslabše znamenje v astrologiji in ljudem, ki jih ne poznajo dobro, se lahko zdi njihovo običajno vedenje nevljudno.

Pogosto jih imajo za nekulturne ljudi brez manir, a prava resnica je, da stvari počnejo točno tako, kot se v tistem trenutku počutijo, in v tem ne vidijo nič slabega. Zaradi vsega naštetega vodnarji težko dosegajo globoke in stabilne čustvene odnose, saj so lahko po naravi spremenljivi, temperament pa trmast. Za vodnarje se govori tudi, da imajo slab smisel za humor, resnica pa je, da se v resnici prevečkrat šalijo na tuj račun in občutljive teme, zato jih okolica pogosto dojema kot žaljive.

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si