Astrologinja Gaia Asta: Čudovita energija jesenskega ravnovesja prinaša obilje realizacije in materializacije

Astrologinja Gaia Asta: Čudovita energija jesenskega ravnovesja prinaša obilje realizacije in materializacije (foto: Profimedia) Profimedia
28. 9. 2019

Pred nami je mlaj, ki bo nastopil v soboto, 28. septembra ob 20:26 uri v znamenju tehtnice. Tokratni mlaj imenujemo super mlaj, zato ga bomo lahko bolj intenzivo občutili. In tako pravi tudi šamanska astrologinja Gaia Asta, ki dodaja, da "čudovita energija jesenskega ravnovesja prinaša obilje realizacije in materializacije. Na našem področju se ob tem času prebujajo Druidi, zato je oktober eden najbolj srečnih mesecev Slovenije."

In kaj ob tej priložnosti še pravi Gaia Asta? "Mlaj se dogodi v šesti hiši, v naših krajih, Venera in Jupiter sta v sekstilu, kar prinaša obilje energije, uspeh, nas povezuje z notranjim mirom in izpolnjenostjo. Venera in Jupiter sta na 17. stopinji, kar pomeni, da moramo preseči nekaj vkoreninjenega v genetiki. Z namenom, da najdemo notranje ravnovesje, moramo po eni strani krepiti fokus in po drugi strani sproščenost in počitek. Oboje mora biti v ravnovesju. Izvor večine bolezni je v nepravilni prehrani, zato moramo preseči stare vzorce in zaživeti znova, z novimi vrednostami in prehrano sodobnega časa, kar jasno pomeni naravno in vegansko. Venera in Jupiter prinašata spremembe, ki so nujne. Venera in Jupiter v sekstilu, času mlaja in celotne Lunine rasti v tehtnici prinašata ljubezen, v vse odnose," je na družbenem omrežju zapisala astrologinja.

Priporočamo