Astrologinja Gaia Asta: Planeti nas še vedno opozarjajo, da se moramo res paziti in ostajati v izolaciji

Astrologinja Gaia Asta: Planeti nas še vedno opozarjajo, da se moramo res paziti in ostajati v izolaciji (foto: Profimedia) Profimedia
20. 3. 2020

Sonce je danes ponoči, ob 3:49, vstopilo v znamenja ovna, začela se je pomlad, pred vrati je prazna Luna (ki se takrat zadržuje v istem znaku kot Sonce), ki se bo zgodila 24. marca.

In kaj to pomeni z astrološkega vidika? "Če pogledamo karto mlaja, ki bo 24.3., nas planeti še vedno opozarjajo, da se moramo res paziti in ostajati v izolaciji, Mars, vladar ovna je med Plutonom in Saturnom, na dan mlaja, kar pomeni, da moramo to situacijo vzeti zelo, zelo resno. Merkur v ribah in severni vozel v raku, na ascendentu pomeni, da je naša naloga, da ostajamo doma, da zaustavimo širjenje virusa," odgovarja astrologinja Gaia Asta, ki znova opozarja, da moramo paziti nase, sploh ko bo Luna v ovnu.

A po drugi strani je to tudi dan, ko imamo več energije in ko lahko izkoristimo priložnosti, ki nam pridejo na naši poti! "Drugače pa je ovnova energija tista prva iskra, ki sproži plaz pozitivnih sprememb, odkrivale se bodo nove poti, v komunikaciji in službi od doma. Ljudje, rojeni v znamenju ovna so poosebljenje optimizma in vedno prvi iskalci novih poti. Čas ovna bo zato tudi vsem pomagal, pri tem. Radostite se prebujajočih se sil narave, z disciplino si krepite svojo duhovno moč," je svoje misli, ob prvem spomladanskem dnevu, zaključila šamanska astrologinja.