Blake Lively uresničuje moževe sanje, pravi astrologinja

Blake Lively uresničuje moževe sanje, pravi astrologinja (foto: profimedia) profimedia
22. 1. 2015

Po ponesrečeni poroki s Scarlett Johansson je Ryan Reynolds našel srečo v objemu skoraj deset let mlajše igralke Blake Lively. Ta očitno lažje prenaša njegovo zaščitniško in ljubosumno naravo, konec minulega leta pa mu je povila prvega otroka, hčerko Violet.

Ryan velja za enega najbolj simpatičnih hollywoodskih zvezdnikov, ki je znan po tem, da zelo dobro igra hudomušne in nagajive junake. Venera v Strelcu z Neptunom namiguje na njegovo priljubljenost in sposobnost, da se zna, vsaj pred kamero, pošaliti na svoj račun, izražen pa je tudi njegov prijeten in družaben značaj.

Tudi Merkur v Tehtnici pripomore k njegovi simpatičnosti in očarljivosti, saj se zelo dobro odziva na pozornost drugih in vnaprej ve, kaj kdo želi od njega. Opazni sta tudi njegova fotogeničnost in zdrav odnos do medijev, ki jih zna pridobiti na svojo stran in brez nepotrebne vzvišenosti ustreči njihovim željam.

Zahteva popolnost

V zasebnem življenju je Ryan precej drugačen. Ascendent v Devici govori o zadržani naravi in perfekcionističnem odnosu do dela in do drugih. Od svojih najbližjih zahteva popolnost ali pa vsaj njen približek, nagnjen pa je tudi h kritiziranju, tako sebe kot drugih. Kadar ne gre vse tako, kot želi, je lahko precej godrnjav in brez težav izraža svoje nezadovoljstvo. Močna škorpijonova narava v njegovem horoskopu poudarja njegovo potrebo po zasebnosti, bogatem intimnem življenju in poglobljenem čustvovanju.

Ob sebi potrebuje ljudi, ki jim lahko povsem zaupa in se jim popolnoma preda, saj v nasprotnem primeru postane negotov, ljubosumen in zaščitniški. Ryan brez težav izraža svoja čustva, res pa je, da so ta izredno intenzivna, močna in zahtevna. Od svoje partnerice želi stoodstotno predanost in pri tem ni pripravljen sklepati kompromisov. Njegovo čustveno življenje je lahko izredno velik zalogaj za žensko, ki si v odnosu želi več svobode in neodvisnosti, kot si je to na primer želela Scarlett Johansson.

Hčerka ne bo ostala edinka

Blake Lively je v tem smislu zagotovo drugačna. S kar petimi osebnimi planeti v znamenju Device, ki poudarjajo njeno skromno, delovno in požrtvovalno naravo, je pravzaprav pisana na kožo zadržanemu Ryanu in njegovi potrebi po intimnem domačnem življenju. Glede na to, da Blake izhaja iz družine s petimi otroki, je najbrž jasno, da ji družina in otroci izredno veliko pomenijo in da je pripravljena veliko žrtvovati za to, da sebi, svojemu možu in otrokom ustvari srečen in topel dom.

Primerjava njunih rojstnih horoskopov kaže na to, da Blake lahko uresniči marsikatere Ryanove sanje oziroma izpolni njegove življenjske želje, v tem pa se zrcali tudi močno medsebojno ujemanje na duhovni in čustveni ravni. Karmična povezanost med njima je več kot očitna, prav tako tudi medsebojno prilagajanje in upoštevanje želja drugega. Čeprav v življenju morda nista vajena sklepati kompromisov, predvsem Ryan ne, jih bosta v okviru svoje družine pripravljena sprejemati in se prilagajati svojim potrebam in potrebe svojih otrok.

Glede na to, koliko sreče in veselja jima je prinesla njuna prvorojenka Violet, predvidevam, da se bosta Blake in Ryan v prihodnje veliko bolj posvečala svoji družini kot karieri in da bo Violet kmalu dobila še kakšnega bratca ali sestrico.