Boris Cavazza in Ksenija Benedetti: Partnerski odnos glede na horoskop

Boris Cavazza & Ksenija Benedetti (foto: revija Lea) revija Lea
14. 5. 2021

Med Ksenijo, ki je levinja, in Borisom, ki je vodnar, se prepleta goreča strast in pripravljena sta žrtvovati se drug za drugega. Med njima je prisotno tudi odlično prijateljstvo, v odnosu izstopajo ego konflikti, kar pa na njuno srečo pogosto rešuje globlja povezanost. Skupaj zmoreta veliko, če pa Ksenija dobi občutek, da ima premalo občudovanja, lahko težave postanejo neobvladljive, razmerje razburljivo in ogenj se lahko dolgoročno spremeni v vihar.

Njegovo Sonce v znamenju vodnarja tvori opozicijo z njenim Soncem v levu, kar ju redko pušča ravnodušna. Oba sta zelo privlačna, delujeta hkrati skupaj, hkrati pa kot dve nasprotni strani, ki pa se dopolnjujeta. Oba se nenehno borita za vodstvo in se tako trmasto držita svojih načel. Naučiti se morata uskladiti svoje pobude in rešitve ter določiti njune vloge, v katerih bo vsak od njiju bodisi pobudnik ali podpora. Vzpostavita lahko trden odnos, če razmerje temelji na skupnih ciljih in pravilni izbiri kompromisov ter rešitev.

Njegov Uran v znamenju bika tvori kvadrat z njenim Soncem v levu, kar v razmerje prinaša nekaj razočaranja. Ona vidi v njem nasprotje, če ne ceni njene topline. Možne so številne spremembe v smeri odnosa, pogosto prihajajo nepredvidljivo in brez očitnega razloga. Privlačnost, ki je prisotna na začetku odnosa, pogosto privede do pričakovanja prekomerne evforije, navdušenja in tesnobe. Ko Ksenija končno ugotovi, da je Boris takšen kot je in ga sprejme, lahko z njim odlično funkcionira.

Njegov Uran v znamenju bika tvori trikotnik z njeno Venero v devici, zato je Ksenija navdušena nad izvirnostjo, iznajdljivostjo in drugimi edinstvenimi lastnostmi, ki označujejo Borisa. Zaznava ga kot nekoga, ki ji lahko pomaga pri zlomu vzorcev preteklosti, ki zanjo niso več zanimivi. Imata nekaj skupnih interesov, kot je umetnost in igra, vendar odnos ni vedno stabilen, ker lahko njegov svobodni duh povzroči pri njej občutek negotovosti. Boris privede v razmerje včasih občutek odtujenosti, s katerim ohranja svojo edinstveno in neodvisno osebnost.

Njegova Venera v znamenju strelca tvori opozicijo z njenim Jupitrom v dvojčkih, kar pomeni, da Ksenija včasih nasprotuje filozofskim pogledom, odnosu in prepričanjem, ki jih ustvarja Boris. Ker je on morda preveč zavezan svojemu svobodnemu duhu, se morda ne bo mogel vedno učinkovito povezati s tem, kar ona išče. Ksenija v njem vidi žensko stran, toda to ni ženskost, ki je v skladu s svojim filozofskim pogledom na življenje, to je Borisova mehkoba, zaradi katere je zanjo še bolj zanimiv. Ksenija mu daje modrost, vendar večkrat ne more razumeti načina njegovega delovanja.

Njegov Mars v znamenju strelca tvori kvadrat z njenim Merkurjem v levu, kar včasih krati njuno harmonijo. Ksenija poskuša razumeti naravo odnosa in njeno vlogo v njej, medtem ko Boris subjektivno izraža svoj ego. Ona lahko razume stvari, ki jih on ne. Če pa ona poskuša igrati moško vlogo to Borisu ni všeč.

Njegov Saturn v ovnu tvori trikotnik z njenim Soncem, zato se nakazuje, da sta oba osredotočena na izboljšanje statusa posameznika s skupnimi močmi. Ksenija z optimizmom deluje v okviru parametrov, ki jih določa Boris. Njun odnos lahko zlahka deluje v tudi z omejitvami, ki jih narekujeta oba. Skupaj lahko tudi obogatita.

Njegovo Sonce tvori kvadrat z njenim Neptunom v znamenju škorpijona, kar v njuno razmerje prinaša romantiko, nežnost, lahko pa tudi preprečuje globoke stike, ki so potrebni za dolg odnos. Ta vpliv med njima povzroča težave pri komunikaciji na notranjih ravneh.

Njegov Jupiter v znamenju rib je v opoziciji z njenim Uranom v devici, kar jima prinaša vero, intuicijo in odprto razmišljanje. Čeprav so njuna stališča o tem, kako živeti v življenju, povsem drugačna, se kljub temu odlično dopolnjujeta.

Njegov Uran tvori sekstil z njenim Saturnom v znamenju rib, kar nakazuje, da njegov Uran njenemu Saturnu ponuja nov pogled na življenje, ki bo razkril težka vprašanja, delno pa ji tudi pokazal, na katerih področjih življenja je največji sovražnik sama sebi.

Pripravil: Horoskop.si