Brez česa posamezna horoskopska znamenja pomladi težko delujejo? Preverite!

Brez česa posamezna horoskopska znamenja pomladi težko delujejo? Preverite! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 5. 2019

Vsi po nečem hrepenimo. Včasih so naša pričakovanja in odločitve uslišane, vedno pa tudi ne.

Preverite, brez česa boste v pomladnih dneh težko delovali glede na vaše znamenje.

Ognjena znamenja

… skrbi zase

V obdobju, ki je pred vami se boste odločili, da si ne boste več dovolili, da vas kdorkoli izkorišča, zato bo vaše glavno sredstvo, ki ga boste uporabljali v pomladnih dneh skrb zase. Nikakor ne bo šlo brez tega, da se odtrgate od napornega tempa in se prisilite k temu, da se sprostite in uživate. Ovni boste s svojo prirojeno odločnostjo spoznali, da ste sami kralj svoje usode, zato se boste odtrgali od določenih odnosov, ki predstavljajo breme. Ne bo šlo brez tega, da se povzpnete v bolj umirjene energije. Strelci boste težko delovali brez prijateljev, ki bodo vaše glavno vodilo, vendar se lahko znajdete v dilemi, da nekateri izmed njih do vas niso najbolj iskreni. Levi boste v pomladnih dneh težko delovali brez občutka, da vas nekdo potrebuje. Ves čas boste iskali pozornost in si želeli, da bi kdo opazil vaše cenjeno delo.

Zemeljska znamenja

… zastavljenih ciljev

V pomladnih dneh bo zelo težko delovati brez trdno zastavljenih ciljev. Morda le toliko, da se vam povrne občutek, da ste učinkoviti in da lahko v prihodnosti priplezate še višje na svoji karierni lestvici. Biki boste še več delali, toliko, da bi zaslužili več kot običajno. Vendar se boste morali znati tudi ustaviti. Device se boste v pomladnih dneh usmerile k svojim načrtom v manj analitični in bolj logistično organizirani smeri. Brez stkanih načrtov svojih ciljev v pomladnih dneh ne boste dosegli. Kozorogi boste težko delovali brez nagrade ali povišice, zato boste vso energijo usmerili v to, da dobite, kar smatrate da vam pripada. Brez pohvale bo skoraj nemogoče priplezati do vrha svojega cilja. Pomlad bo ob vas zahtevala trdo delo, vztrajnost in prilagodljivost, zato brez dobre organizacije tokrat ne bo šlo.

Zračna znamenja

… sproščenosti

Ujeti v svoja pričakovanja boste težko v pomladnih dneh delovali sproščeno in brezskrbno, zato bo potrebno nadaljevati pot brez odvečnih pričakovanj, ki bi vas v tem obdobju samo spravljala v slabo voljo. Dvojčki, osvobodite se bremen in okvirjev, ki kradejo vašo energijo in čas, saj brez spontanosti v pomladnih dneh ne bo šlo. Vodnarji boste brez odločnosti težko napredovali, vendar ne bo šlo brez tega, da bi za nekaj časa odvrgli tistih nekaj nerealnih pričakovanj, ki vas lahko spravijo v slabo voljo. Tehtnice boste začele v pomladnih dneh bolj zaupati vase, kljub temu pa brez tega, da bi razmišljali v bolj realni smeri ne bo takšnih rezultatov, ki ste si jih zastavili.

Vodna znamenja

… iskrene ljubezni

Iskrena ljubezen bo tista, brez katere v pomladnih dneh enostavno ne boste mogli delovati. Želeli si boste čutiti, se poglabljati, zato brez tega, da bi bile vaše sanje vsaj delno uresničene ne bo šlo. Ribice boste želele na vsak način izvedeti resnico o čustvih in brez tega, da dobite odgovore na svoja vprašanja, se boste težko sprostili. Raki se boste posvetili čustveni plati še bolj intenzivno in brez tega, da bi dobili občutek, da vam prisluhnejo tokrat ne bo šlo. Škorpijoni boste v pomladnih dneh na vsakem koraku iskali resnico, brez nje se boste počutili zelo izgubljeni in neizpolnjeni. Pravi odgovor v zvezi s čustvi bo prava simpatična motivacija tudi za ostala področja.

Pripravil: Horoskop.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri