Celodnevno druženje s šestimi strokovnjaki na temo Kako pa kaj vaša zaloga energije?

4. 10. 2018

V soboto, 10. novembra, se bo na Fakulteti za družbene vede na Kardeljevi ploščadi med 10. in 18. uro s svojimi predavanji zvrstilo šest vrhunskih slovenskih strokovnjakov s področja zdravja.

Na tem edinstvenem dogodku, ki poteka pod okriljem založbe Chiara, bodo svoje znanje in uvide med drugim delili tudi priljubljena zdravnica Sanela Banović in Pika Rajnar.

Sicer pa v nadaljevanju objavljamo celoten program, za katerega smo prepričani, da vas bo dovolj navdušil, da na dogodku ne boste želeli manjkati.

Program dogodka

Kako pa kaj vaša zaloga energije?

Prihod od 9h do 9:45 (dobrodošlica s slastnim Katjinim smoothijem iz Presnice)

10:00 Sanela Banović, dr. med., spec. interne medicine - PRESENEČENJE JE NAJBOLJŠA RUTINA; Do spremembe s komunikacijo in z objemi: Rada te imam!

11:30 Ivica Flis Smaka, dr. med., spec. fiz. in rehab. medicine - PO PAMETI IZ ČREVESJA; Nekaj mastnih šal za dobro zdravje in zadovoljstvo

12:30 - vegansko KOSILO (presenečenje iz KUCHE)

14:00 prof. dr. Rok Tavčar, dr. med., spec. psihiatrije - MOŽGANI V STRIPU ZA DINOZAVRE; Kaj mislijo možgani, ko nekaj čutijo?

15:00 prof. dr. Mojca Z. Dernovšek, dr. med., spec. psihiatrije in psihoterapevtka mag. Urška Battelino - GENERALNO IN MEDGENERACIJSKO ČIŠČENJE; Kaj ste pa vi pridno pometli pod preprogo?

16:30  Pika Rajnar, EFT, AAMET  - TELO IMA ŠTEVEC ZA ZALOGE; Neskončna zaloga energije je končna in pika

Voditeljica dogodka Tadeja Zupan Arsov, Ph RED 

Cena vstopnice: 42 evrov v predprodaji do 20.10.2018, redna cena 59 evrov (v ceno so vključeni vegetarijansko kosilo, smoothiji in odlična energija)
Nakup vstopnic: T: 01/ 534 1252 ali prodaja@zalozba-chiara.si

POMEMBNO: Število mest je omejeno. Vstopnice so na voljo do zasedbe kapacitet v dvorani.