Dan po močnem Ščipu je prinesel veliko vode, dežja in poplav

Dan po močnem Ščipu je prinesel veliko vode, dežja in poplav (foto: Profimedia) Profimedia
15. 11. 2019

Vsi tisti, ki še kako čutijo vpliv polne lune oziroma ščip, so pretekle dni precej slabše spali ter bili bolj nemirni. In ker je zraven še retrogradni Merkur, je vse skupaj še poslabšalo. A tudi Merkur se bo kaj kmalu obrnil, že po 26. novembru bomo precej bolje in lažje zadihali, in tudi nekatere odločitve bodo začele dobivati svojo obliko.

Seveda pa je s ščipom, kar je ugotovila tudi naša priznana astrologinja, povezana tudi narava in plimovanje morja, kar smo lahko videli ob naših obmorskih mestih, ki so bila popravljena, predvsem Piran in Izola.

In zakaj je do tega, z astrološkega vidika, prišlo? "Dan po močnem Ščipu, v času škorpijona je, kot se temu spodobi, prinesel veliko vode, dežja, poplav. Luna bo manifestirala energije, o katerih sem že govorila, to so višje vibracije Zlate dobe, ki odpirajo vrata 12.12. V času do 12.1., se bodo aktivirale tri točke na Zemlji, Urulu v Avstraliji, jezero Titicaca v Andih in tempelj zavesti, Glastonbury - Stonehange, v Angliji. To so tri točke, skozi katere seva Zavest planeta in predstavljajo prehod med dimenzijami. V času, do 20.11. bodo vse energije, delovale na tak način, da nam bodo odmaknile ali pomagale ozavestiti, katere stvari niso v redu, torej, kje moramo narediti spremembe, do Merkurjevega obrata. Po mlaju, 26.11., se bo odprlo novo obdobje, v katerem bodo nove smernice ali odločitve začenjale dobivati svojo pravo obliko. Danes je Luna v dvojčkih, retro Merkur je v sekstilu s Saturnom in v trigonu z Neptunom, dan primeren za komunikacijo, meditacijo in počitek," je vse skupaj zapisala astrologinjaa.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri