Danes lahko občutite energije novega obdobja, pravi astrologinja

Danes lahko občutite energije novega obdobja, pravi astrologinja (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2020

Luna je že začela novo rast. In ko raste Luna - od prazne pa vse do polne Lune -, je to dobro obdobje za začetek karkoli novega. Kot pravijo astrologi se poti na tej poti odpirajo same in nas peljejo naprej ... Kaj pa energije?

"Danes lahko občutite energije novega obdobja, ki že pritekajo navzdol. Luna je začela novo rast v vodnarju in bo prinesla okus in vonj prihajajočega novega obdobja- energij, ki se zdaj spuščajo, saj smo stare zakoreninjene forme na tak ali drugačen način transformirali in z včerajšnjim dnem smo že v novem obdobju. Vodnarjeve energije bodo torej pritiskale, da odpremo v sebi tisti najboljši in najdragocenejši Jaz in se potrudimo dati svetu našo Ljubezen in sočutje in skrbnost, kajti starim energijam se je iztekel čas. Vsak naj se ob tej Lunini rasti potrudi dajati najdragocenejši del sebe v svet, dokler še obstoji takšen, kakršnega smo navajeni. Še ena lepa konjunkcija je danes, med Venero in Neptunom, ki predstavlja intuicijo, močne uvide in umetnost. Pozabite stare načine obnašanja, saj dejansko vstopamo v območje novega sveta," je ob tem zapisala astrologinja Gaia Asta.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri