Daša Gradišek je pred pomembnimi spremembami

27. 6. 2015

Plavolasa lepotica, ki jo je vsa Slovenija spoznala lani prek nastopov v priljubljeni oddaji Znan obraz ima svoj glas, se je pred kratkim zaročila in se pripravlja na novo življenjsko poglavje. Na nove začetke na njeni življenjski poti namigujejo tudi zvezde.

Daša je po naravi precej trmasta in odločna bikica, ki ljubi svojo neodvisnost in svobodo.

Z retrogradnim Merkurjem, ki je tudi v Biku, je zelo razmišljujoča in zna dobro premisliti, preden se česa loti, res pa je, da ima zaradi močnega Plutona na ascendentu tudi močno razvito intuicijo, zaradi česar nekako nagonsko čuti, kaj je zanjo dobro in kaj ne. Je močna in poglobljena osebnost z veliko zanimanji. Življenje želi živeti s polno žlico in uživa v vseh materialnih užitkih, ki se ji v življenju ponujajo. Obenem je z Marsom v Dvojčkih tudi zelo radovedna in željna novih znanj in izkušenj, zato rada sprejema nove izzive in poskuša kar se da napredovati na intelektualnem, čustvenem in duhovnem področju.

Pomembna materialna neodvisnost

Ker so Merkur, Sonce in Mars v osmi hiši, to poudarja Dašino poglobljeno in čustveno naravo ter njeno potrebo po intenzivnih intimnih odnosih. Od svojega partnerja želi intelektualno in čustveno enakopravnost, zato teži k moškim, ki so bistri, uspešni, praktični, radovedni, družabni in predvsem liberalni. Ker je bikica, ji je materialna komponenta zelo pomembna, saj rada uživa v tem, kar ima oziroma kar imata s partnerjem in se rada pusti razvajati. Po drugi strani pa ji je pomembna tudi svoboda, zato si bo vedno prizadevala ohranjati svojo kariero in najverjetneje nikoli ne bo finančno povsem odvisna od partnerja. Misel na to jo najverjetneje precej straši, zato se je s partnerjem najbrž temeljito pogovorila tudi o tem vidiku njunega odnosa. Nasproti omenjenih treh planetov namreč stojita Jupiter in Uran v njeni 2. astrološki hiši, ki se nanaša predvsem na finančno stanje in materialne dobrine in ki v tem smislu Dašo opozarjata na pomembnost materialne neodvisnosti za njen duševni mir pa tudi samozavest in splošno zadovoljstvo.

Sprotno uresničevanje sanj

Ker sta Sonce in Mars v stresnem aspektu z Neptunom, je pomembno, da Daša poskuša vedno slediti svojim sanjam in jih sproti uresničevati, saj bi sicer lahko bila hitro nezadovoljna. Vedno mora poskrbeti za svoj ego in nahraniti svojo radovednost, ki je povezana tako z intelektualnimi izzivi kot njeno medijsko kariero. Zelo možno je, da se bo pozneje v življenju odločila izpopolniti svoje znanje in se spet podala v študijske vode ali pa se bo bolj poglobila v teme, ki jo zanimajo in obudila svojo raziskovalno žilico. Daša bi lahko bila zelo dobra astrologinja ali kakršnakoli terapevtka oziroma svetovalka, saj je sposobna poglobljenega razumevanja, sočutja in analize. Pomembno je, da ve, da se lahko v življenju loti česarkoli, kar jo zanima, in da je v tem lahko zelo uspešna, če ima le dovolj motivacije, da to tudi stori.

Ko pretehta argumente, sprejme odločitev

Za njeno lepoto in očarljivo naravo, o kateri govori njen ascendent v tehtnici, se skriva izredno poglobljena in intuitivna osebnost. S Plutonom in Saturnom v prvi hiši zna Daša zelo dobro prisluhniti svojim željam in se ravnati po svoji intuiciji. Če zasluti, da nekaj ali nekdo ni dober zanjo, zna hitro narediti črto in presekati stik oziroma energijo, ki jo veže na to. Res je sicer, da je takrat, kadar so v odločitev vpletena močna čustva, morda preveč omahljiva in rada dolgo tehta argumente za in proti, zato nekaj časa traja, preden je sposobna sprejeti odločitev in narediti konec tistemu, kar jo teži, toda ko se enkrat odloči, poti nazaj skorajda več ni. Dašino življenje je bilo že do zdaj polno vzponov in padcev oziroma novih začetkov in koncev, takšne okoliščine pa jo bodo spremljale tudi pozneje v življenju. Prek takšnih in drugačnih čustvenih kriz, ki sledijo koncu nekega obdobja, in posledičnih preobrazb se namreč Daša veliko uči o sebi in drugih ter tako duhovno napreduje in ne zaide z življenjske poti, ki si jo je izbrala in ki jo osrečuje. Sem pa tja bo morda izbrala tudi kakšen kompromis in ta jo bo morda popeljal proti novim izkušnjam, ki jih ni načrtovala, vse to pa lahko le bogati njeno življenjsko izkušnjo in ji prinese dodaten vpogled.

Naklonjena tujina in igra

Z Luno v Levu se dobro zaveda svojih vrlin in talentov, zato naj jih razvija in ne odstopa od svojih načrtov in želja. Ker je Luna v 11. hiši, so njeni uspehi močno odvisni tudi od ljudi, ki jo obkrožajo in imajo vlogo mentorjev, prijateljev in varuhov, saj ji pomagajo pri različnih projektih, ki se jih loteva. Pomembno je, da ohranja stike z njimi in si spotoma najde nove pomagače, ki jo bodo podprli in ji pomagali uresničiti njene sanje. Z Venero v deveti hiši ji je naklonjena tudi tujina, zato ni nujno, da bo Dašina kariera povezana le s Slovenijo. V vsakem primeru si lahko tudi drugje najde pomembne ljudi, ki jo bodo podpirali in spodbujali k novim dosežkom. Sicer bi bila Daša tudi zelo dobra igralka, saj ljubi dramo in nastopanje, obenem pa se zna vživeti v druge in prevzeti lastnosti druge osebe. Če so njene želje usmerjene tudi k temu področju, ji priporočamo, da jih razvija, saj bo v tem morda še zelo uspešna. Pomembno je le, da je dovolj prilagodljiva, da od sebe ne zahteva preveč in da pri tem posluša sebe in svoje srce, mnenja drugih pa pusti ob strani.

Uranovi dogodki in Saturnove lekcije

Tranzitni Uran, ki je trenutno na njenem descendentu, govori o novih pomembnih dogodkih na področju partnerstva, tako da je njena nedavna zaroka sestavni del uranskega procesa, ki ga Daša trenutno doživlja in ki ji prinaša spremembe na omenjenem področju. Sicer pa njene sedanje okoliščine piše tudi tranzitni Saturn, ki se trenutno sprehaja nasproti njenega Sonca in Marsa, kmalu pa se bo približal tudi njenima Jupitru in Uranu v Strelcu. Vse kaže, da je pred njo obdobje, ki bo pomembno predvsem v smislu učenja in doživljanja novih življenjskih lekcij, v ospredju pa bodo predvsem vprašanja, povezana z intimnim partnerstvom, materialnimi dobrinami in čustvenim doživljanjem sprememb, ki se ji obetajo. Daši želimo čim več sreče pri sprejemanju novih pomembnih odločitev v življenju in obilo zadovoljstva v partnerstvu in karieri.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri