Denis Avdič - njegov horoskop pravi, da je zanj družinsko življenje zahteven izziv

Rad živi na veliki nogi in si veliko privošči. V življenju rad uživa in vsekakor si bo vedno prizadeval, da si bo vse te udobnosti tudi omogočil. (foto: Lea Press) Lea Press
Vir: Lea
13. 2. 2016

Z večino planetov v zračnih znamenjih je vedno smešen televizijski in radijski voditelj Denis Avdić sproščen, navihan in razigran.

Njegovo Sonce je bilo ob njegovem rojstvu v ozvezdju Vodnarja v 10. hiši. Je zelo prijazen, prijeten in privlačen. Je razumevajoč, ima posluh za druge in se navadno dobro razume z vsemi in z njimi tudi dobro sodeluje, zato lahko sklepa uspešne in plodne partnerske in druge zveze. Dinamičen je, odločen in energičen, tudi strasten in motiviran in dobro akumulira svojo energijo. Lahko uresniči marsikaterega od zastavljenih ciljev, saj dobro usklajuje dnevne obveznosti s prostim časom, posel in družinsko življenje. Takemu človeku lahko popolnoma zaupate in nikoli vas ne bo razočaral. Ne bo pa se podrejal. Je zelo dejaven, radi vodi, je samostojen in velikodušen. Rad ima priznanja in odlikovanja ter nazive. Njegova slabost je želja po zabavi brez zavor. Mikajo ga potovanja, a če se mora odločiti, bo raje izbral družinsko zavetje.

Skrivnosten in ustvarjalen

Mars je bil ob njegovem rojstvu v Tehtnici v 5. hiši. To je gibljiv, tekoč in dinamičen človek, vedno nekako neulovljiv in skrivnosten. Je muhast in izredno občutljiv, zato pa izjemno nadarjen za umetniške poklice, predvsem na glasbenem in likovnem področju, tak položaj poleg domišljije in ustvarjalnosti namreč daje izreden smisel za ritem. Ima izredno notranjo moč, prav tako pa tudi fizično, je pa vse njegovo delovanje odvisno od njegovega počutja in trenutnega navdiha. Dobro se znajde tudi v prometu in v pedagoških ter socialnih poklicih. V intimnih odnosih je nežen, čuteč in romantičen, pa tudi strasten in predan. Pokaže interes za potovanja, športne zvrsti v naravi, za vero ali za pravne zadeve in filozofska vprašanja. Vedno je pripravljen zastopati svoja prepričanja in prepričljivo zagovarja svoje ideje. Druge zlahka prepriča s svojim navdušenjem, vendar postane vznemirjen in nepotrpežljiv, če tega ne zmore. Pri potovanjih je bolj pustolovski tip. To je opazen, očarljiv in dramatičen človek. Je idealist, obožuje ljubezen samo in sebe v zaljubljeni vlogi, je romantičen in duhovit. Veliko smisla ima za glasbo in umetnost, lepe stvari, igro, modo in oder sploh. Prav tako obožuje otroke in živali. Nima vedno jasne predstave o tem, kakšno naj bi ljubezensko in družinsko življenje pravzaprav sploh bilo, in je v tem smislu nagnjen k idealiziranju in pretiravanju.

Odgovoren in optimističen

Luna je ob njegovem rojstvu bila v Ovnu v 12. hiši. Navadno je umirjen in zadržan. Odnosi z najbližjimi so obarvani z umirjenostjo, racionalnostjo ali strpnostjo. Zanj so značilni resnost, odgovornost v obnašanju ter velik optimizem. Rad ima varnost, konkretne zadeve in navade. Je bistrega uma in ima izredno dober spomin. Ta položaj verjetno tudi zaradi nagnjenosti k pretirani samozavesti spodbuja živčnost, zaskrbljenost, ki se lahko izrazita v pospešeni ali prepočasni prebavi, občutku napenjanja. Je zelo čuten in ima žilico za lepe stvari. Vendar se mu včasih zgodi, da se ujame v rutino. Ne mara sprememb in se ga ne sme siliti k ničemur. Predvsem je praktičen in zelo stvaren. Z denarjem je previden. Ker je materialist, rad kupuje kakovostne izdelke in trdo dela, da si jih lahko privošči. Zdi se mu, da je treba življenje uživati. Paziti se mora, da ne postane odvisen od mastne in nezdrave hrane. Družinsko življenje se mu zdi zahteven izziv. Naredil bi vse za varnost v življenju. Njegova posesivnost lahko druge duši.

Trden in uspešen

Jupiter je bil ob njegovem rojstvu v Škorpijonu v 6. hiši. Oseba s to pozicijo je optimistična in sposobna premagati marsikatero oviro. Največ uspehov lahko doseže na kratkih potovanjih, pri vseh zvrsteh komunikacije, pisanju ali v zvezi s sorodniki. Je sposoben pisatelj. Občasno je negotov in nestabilen, večinoma pa optimističnem in velikodušen, vendar se mu nakazujejo v življenju obdobja razočaranj. Takrat ne verjame v dobro v svetu in pred seboj vidi le ovire. Pogosto je nezadovoljen sam s sabo, zato se mu sreča velikokrat izmakne. Je ambiciozen, trden in karizmatičen človek. Strog je v merilih in pričakovanjih, tako do sebe kot do drugih. Z njim ni vedno lahko sodelovati, vedno pa izpolni, kar si zastavi ali obljubi. Nikoli ni zadovoljen z doseženim, vedno se pomika naprej. Velikokrat je v svojih nazorih in delovanju odločen in brezkompromisen.

Priporočamo